Şimdi Ara

HD4870 milisaniyelik takılmalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: SAMASRA

quote:

Orjinalden alıntı: sdurust

quote:

Orjinalden alıntı: SAMASRA

hocam vsync de benim anlamadığım bişey var hani oyun 60 ın altında fps nin altına düştüğünde fps 30 a direk iniyor ya bunu nası önleyebiliriz?kesin olarak trible buffer i saymıyorum.pclabsta lcd ekranlarlar ilgili yazıyı okudum fakat kafam çok karıştı acaba beni aydınlatacak olan varmı?

Vsync açın ve Riva Tuner danda Tripple Buffer açın. Böylece 60ın altına indiğinde 30 FPS ye düşmez.

quote:

SAMASRA o yazıyı ben de okumuştum. Driver ayarlarında Triple Buffer, sadece OpenGL uygulamaları için açılabiliyor. Belki tweak ile halledilebilir (RivaTuner'dan falan) emin değilim. Onun avantaj sağlaması lazım. Onun dışında 30a düşmesini engellemenin bir yolu yok diye biliyorum

Çok kıl bir durum

Riva Tuner dan DirectX içinde açabilirsin. Sü,rücüden açtığında OpenGl de açar.

Onu okudum ona göre yazdım herhalde.

Riva Tuner da DirectX Tweaks kısmından Triple Buffer açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naga Sadow -- 2 Ekim 2008; 3:01:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mohikans

Catalyst 8.7 ve 8.9 denedim, demişsin 8.8 denedinmi? ben 8.8 kullanırken 8.9 cıkınca hemen kurdum grid oynarken yarış sırasında araç anlık durma gibi garip birseyler yapmaya basladı saniyelik,yaklasık her 15 saniyede bir tekrarlıyordu, 8.9 sürücüyü kaldırıp 8.8 tekrar yükledim ardından hemen grid'e girdim aynı takılma tekrar etmedi düzeldi.şu anda 8.8 kullanıyorum.

8.6 8.7 8.8 ve 8.9 denedim, şu an en stabil çalışanı 8.10 RC2, 10-15 saniyede bir yaşanan anlık takılma problemi kalmadı bu sürücü ile fakat D3DOverrider açmadığım zaman FPSler yüksek olmasına rağmen20-25 FPS ile oynuyormuş gibi hissediyorum

umarım 8.10un son halinde D3DOverrider açmaya da gerek almaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orc123456 -- 2 Ekim 2008; 9:23:17 >
  • Arkadaşım ccc le rivatuneri beraber kullanmani tavsiye etmem bence ccc yi komple kaldir hatta driverlari silmek için dc kullan bi güzel temizle sonra yeniden kur kurarken ccc kurma rivatuner la sadece işini hallet bi sorun yaşamazsın buyuk ihtimal
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.