Şimdi Ara

hd4870 ile starcraft 2 oynayan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. oynayanlar varsa fps lerini yazabilir mi ?

amd phenomII x4 945 @ 3,6ghz
    hd4870 @ 800gpu-1000ram mhz.
    hyperx ddr 1600 2x2gb
    win7 x64

ama fpsim düşük kalıyor highda.

sizin değerleriniz nedir

• amd athlon II x4 3.10 ghz HD4850 ile Texture High devamı ultrada oynuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarsaondavar

selam. oynayanlar varsa fps lerini yazabilir mi ?

amd phenomII x4 945 @ 3,6ghz
    hd4870 @ 800gpu-1000ram mhz.
    hyperx ddr 1600 2x2gb
    win7 x64

ama fpsim düşük kalıyor highda.

sizin değerleriniz nedir

Burdan cevap vereyim çözünürlüğü unutmuşum benim monitör küçük 17 inch tam çözünürlükte oynuyorum (1280x1024) 4v4te kasmıyor evet ama sc2yi kurduğunda o senin sistemine göre ayarlıyor bende texture high-devamı ultra idi oynamadım ayarlarla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Mother of Mercy -- 22 Ağustos 2011; 20:26:29 >
  • 1440x900 high texture ultra ayarlarda oynuyorum kasılmaktan ölüyor alet. catalystten ayarlarınız nasıl ?
  • Catalyst'ten bir ayar felan yapmadım zaten driver güncellemedim hiç vsync açıkmı? ha birde ekran kartını yakmasın diye şöyle bi ayar yapmıştım;
    Starcraft 2'yi yüklediğiniz klasöre gidin, "variables.txt" dosyasını bulun ve dosyaya şunları ekleyin:

frameratecapglue=30
    frameratecap=60
  • BEnde HD4870 ekran kartı ve E8400 işlemci, 4 gb ram, 64 bit ultimate var... 24" monitorde 1920x1080 çözünürlükte full ayarlar ile oynuyorum (yada ben öyle zannediyorum eve gidince bi kontrol ederim ). ara videolarda kaymalar var, bazen oyun başlarında hafif bi kasılma oluyor ama oyun devam ederken, ekran ne kadar kalabalık olursa olsun hiç bir rahatsızlığım olmadı..
  • benim sorunum amd işlemciyle mi ozaman?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DotA 2 de Hile var mı ?
    13 yıl önce açıldı
    cod 3 pc için var mı?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aneksibo -- 23 Ağustos 2011; 20:30:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevarsaondavar

benim sorunum amd işlemciyle mi ozaman?

Mesajına hemen cevap veremedim kusura bakma, evet p45 .ipset ve ddr2 ram kullanıyorum. Texture high, diğerleri full oynuyormuşum, onuda ultra yaptım hemen girdim kayıtlı bir oyuna denedim iftar öncesi 3-5 dk, ilk 5 sn kastı baya sonra toparladı, ekran baya kalabalık olmasına karşın herhangi bi sorun hissetmedim, gayet akıcıydı(maşallah diyelim )
  • Fps nin düşük kaldığını sölemişsin ama nezaman?sonuçta bendede 6870 OC versiyon var 4v4 lerde army ler birbirine girerken P4 le oynar gibi kasıo ama normal de 120+fps hele mothership oyunu bitirio oyunu.senin olayın için en sağlıklısı o an yaşadığın FPS düşüşünü SS leyip konuya eklemen.Buşekilde daha sağlıklı çözüm bulabilirsin.
  • bende de son 1 haftadır problem var.
    geçen hafta 965 BE+880G anakart 8Gb ram terfisi yaptım HD 4870 ile problem başladı.
    eski sistemimde 5600+,2GB ram ve 4870 ile paşalar gibi herşey ultrada oynuyorken problemim yoktu.
  • İşletim sistemini yeni sisteme geçtiğinde kurmuştun dimi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.