Şimdi Ara

HD4850 512mb (bellek ile alakalı bir soru)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben yeni sistem topluyorum ve sistemin ekran kartı HD4850 olacak.Bana kalsa ben 1gb alırım çünkü 22" monitör kullanmak istiyorum ama İnventus da çok makul bir fiyata Q8200+Palit HD4850 512 mb bir sistem gördüm ve onu almaya karar verdim.Ama 1650*1050 çözünürlükte 512mb'ın biraz zorlanacağını duydum.O yüzden 20" 1600*900 çözünürlüğe sahip bir monitör almaya karar verim.Benim sorum: HD4850 512mb 1600*900 çözünürlükte yeterli olurmu ? Bu arada oyunları DX9'da oynıyacağım bunuda yorumlarınızda göz önünde bulundurursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 9 Nisan 2009; 14:46:03 >

• hazır alacağın pc nin fiyatını sistem tavsiyesi bölümüne yaz döktürsünler sistemleri
  • Biliyorum bende genellikle orda takılıyorum hatta baya sistem tavsiyeside yapıyorum.Ama ordaki arkadaşlar peşin fiyatına tavsiyede bulunuyorlar.Taksiti göz önünde bulundurmuyorlar.Ben bu sistemi 10 taksitle 1150 ytl'ye alıcam.Hemen hemen her yeri araştırdım böyle bir sistemi 10 taksite bu fiyata almak pek mümkün olmadı.Acaba 1680*1050 çözünürlükte DX10 da olan bellek yetersizlikleri aynı ayarlarda DX9'da olurmu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 9 Nisan 2009; 15:23:55 >
  • Arkadaşlar yardım edecek yokmu ?
  • Bak burdaki inceleme yardımcı olabilir kart 4870 ama olsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_30922996/tm.htm

aradaki fark 3-5 fps bazen bence cok büyük bir fark yaratmayacak oyunlarda yeterli olur gibime geliyor

Ama kullanan arkadaslar daha ayrıntılı anlatırlarsa iyi olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: iquana

Bak burdaki inceleme yardımcı olabilir kart 4870 ama olsun
    http://forum.donanimhaber.com/m_30922996/tm.htm

aradaki fark 3-5 fps bazen bence cok büyük bir fark yaratmayacak oyunlarda yeterli olur gibime geliyor

Ama kullanan arkadaslar daha ayrıntılı anlatırlarsa iyi olur

Teşekkür ederim
  • hocam aslındao monitöre HD4870 veya HD4850 1 gb yakışır ama 512 mbda seni götürür.Karta bişi diyemeyiz çünki artık kendini ispatlamış bi kart.Hayırlı olsun hocam güle güle kullan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    amd6000+ 4 gb ram sistem bi tuhaf?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pek kasmaya gerek yok ya 512mb alıcam montiröde 20" olucak.Yani o bahsettiğim 1600*900 çöznürlüğe sahip monitörü alıcam.
  • hocam bana kalırsa 22'' monitör alman daha mantıklı olacak, ekran kartını 1gb alamıyorsun diye monitörü küçültme bence, monitör dediğin son kullanıcının bozulana kadar pek deiştirmediği bişey, ama ekran kartını ilerde deiştirirsin, zaten 4850 şuanda piyasadaki oyunlarda sana pekte bellek ihtiyacı hissettirecek bi kart deil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.