Şimdi Ara

Hd2 Leo için GINGERBREAD 2.3, Ubuntu, Mdj, Desire_hd2, Super_Ram Romları Kurulumu [GÜNCELLENDİ!!] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
6.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bu v1 süper ram romlu halde pc ye nasıl tanıtacağız?
    donanım olarak gördü ama htc sync görmüyor... android sync de 64bit win 7 de çalışmadı... usb bellek olarakda ünlemli kalıyor aygıt yöneticisinde...
    ne yapabilirim???
  • htc hd yi de android yapabiliyormuyuz. ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ressambdrm

Mdj Super Ram romu konuya eklenmiştir arkadaşlar, ilk 10 dakikalık izlenimime göre, hız ve arayüz açısından çok başarılı

Hocam Rom hızlı görünüyor, ama SENSE olmadığı için sayfalar bom boş! Hiç uygulama yok! Hava durumu, internet hiç bişey yok. Bütün uygulamaları, programları biz mi indireceğiz?? Baya masraflı yani bu ROM!

Ama güzel tarafları da yok değil! Bazen kullanılabilir. Benim için en iyi ROM "desire hd2" rom şu an için. Denemeye devam. MUIU Romda da iphone gibi arayüzü vardı widgetlar iphone gibi idi..

@1337 Üstadın yorumu ne acaba super rom için? Ayrıca MIUI ROM yorumunu da bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 17 Aralık 2010; 15:12:05 >

• Arkadaşlar kartı formatlayıp desire_hd2 romu tekrar kurdum ve kurar kurmaz locationsı yükleyebildim ilk defa! Dünyalar benim oldu:)) (ressambdrm arkadaşın ilk sayfadaki önerisine göre yaptım teşekkür ediyorum kendisine). Türkiye haritasını da yükledi. Ayrıca google maps 5.0 versiyonunu da yükledim IGO da var ehh navigasyon işi tamam!

Arkasından applanet'i de netteki sitesinden indirdim. Benchmark çalışmıyordu, 1337 üstada teşekkürler bencmark advanced'ı indirdim onda 2. seferinde çalıştı. Aldığım sonuç aşağıdaki gibidir. Anlamam pek bu testten uzmanlar yorumlarsa sevinirim:

Yukarıdaki bar 1500'e yakın, yani 1450 civarında.

CPU: 3926
    Total: 1448
    Memory: 130
    I/O : 1616
    2 D: 249
    3 D: 419

Yanlız arkadaşlar bu kadar güzellikten sonra makina hata vermeye başladı: ilk rom kurulumundan sonra cihazı kapatıp tekrar açmamız gerekiyordu biliyorsunuz tam randıman alabilmek için. Biraz geç de olsa bunu yapmak istedim ve cihazı tam kapatıp, androide geçtiğimde arayüz açılmadı ve android kapanmak zorunda diye sürekli hata verdi! Şu an o durumda açılmıyor cihaz ve android kapanmak zorunda diye force close veriyor. pili çıkardım, soft reset yaptım, açtım kapadım ama bir çare olmadı! Neden oldu bu acaba? Şimdi romu sıfırdan mı kurmam gerekiyor? O kadar da uygulama yüklemiştim şimdi!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimakgrav -- 18 Aralık 2010; 16:02:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alimakgrav

Arkadaşlar kartı formatlayıp desire_hd2 romu tekrar kurdum ve kurar kurmaz locationsı yükleyebildim ilk defa! Dünyalar benim oldu:)) (ressambdrm arkadaşın ilk sayfadaki önerisine göre yaptım teşekkür ediyorum kendisine). Türkiye haritasını da yükledi. Ayrıca google maps 5.0 versiyonunu da yükledim IGO da var ehh navigasyon işi tamam!

Arkasından applanet'i de netteki sitesinden indirdim. Benchmark çalışmıyordu, 1337 üstada teşekkürler bencmark advanced'ı indirdim onda 2. seferinde çalıştı. Aldığım sonuç aşağıdaki gibidir. Anlamam pek bu testten uzmanlar yorumlarsa sevinirim:

Yanlız arkadaşlar bu kadar güzellikten sonra makina hata vermeye başladı: ilk rom kurulumundan sonra cihazı kapatıp tekrar açmamız gerekiyordu biliyorsunuz tam randıman alabilmek için. Biraz geç de olsa bunu yapmak istedim ve cihazı tam kapatıp, androide geçtiğimde arayüz açılmadı ve android kapanmak zorunda diye sürekli hata verdi! Şu an o durumda açılmıyor cihaz ve android kapanmak zorunda diye force close veriyor. pili çıkardım, soft reset yaptım, açtım kapadım ama bir çare olmadı! Neden oldu bu acaba? Şimdi romu sıfırdan mı kurmam gerekiyor? O kadar da uygulama yüklemiştim şimdi!!

Locations u yüklediğinize sevindim. Force close hatasını ben de almaya başladım. Hata tam olarak applanet ile uygulama yükledikten sonra başladı ve devam etti. Şimdi hd2 için android gingerbread 2.3 kuruyorum Kamera ışık sensörü ve gps çalışmıyormuş ama denemek ve burada sunmak için kuracam. Ardından desire_hd2 ye geri dönecem . Applanet.net uygulamaları indirmeden deneyecem, sonra applanet.net uygulamalarını indirecem. Ücretli uygulamaları korumak amacıyla android uygulamaları sertifikalıyo olabilir. İlaçlanmış uygulamalarda ise hata veriyordur. Görelim ne olacak. Bu arada benchmark sonucun az geldi bana. 1337 hocamızın gösterdiği desire romunda 1450 benchmark sonucu gelmişti. Desire hd2 de ise 1.2 ghz overclock ile 2700 küsür gördüydüm dibim düştü. Şuan ortalama 2300-2500 arası görüyorum. Ekran görüntülerini yarın ekleyeyim unutmazsam. Applanet.net ten setcpu programını indirirsen sen de işlemcini oc yapabilirsin. Kendine özel profiller ile pil tasarrufu sağlayabilirsin. Misal ben günlük kullanımda 225-576 mhz arasında sabitliyorum. Oyun oynayacağım zaman da aynı hızda bırakıyorum. 3d oyunlarda ise 225mhz-1.2ghz arasına alıyorum. ekran kapatıldığında ise 225 mhz de sabitliyorum. En az %20 pil artışı sağladım. Setcpu ayarlarından durum çubuğunda simge göster seçeneğini işaretlersen bir kaç saniye içinde istediğin frekansa ayarlarsın işlemcini

• quote:

quote:

Arkadaşlar kartı formatlayıp desire_hd2 romu tekrar kurdum ve kurar kurmaz locationsı yükleyebildim ilk defa! Dünyalar benim oldu:)) (ressambdrm arkadaşın ilk sayfadaki önerisine göre yaptım teşekkür ediyorum kendisine). Türkiye haritasını da yükledi. Ayrıca google maps 5.0 versiyonunu da yükledim IGO da var ehh navigasyon işi tamam!

Locations u yüklediğinize sevindim. Force close hatasını ben de almaya başladım. Hata tam olarak applanet ile uygulama yükledikten sonra başladı ve devam etti. Şimdi hd2 için android gingerbread 2.3 kuruyorum Kamera ışık sensörü ve gps çalışmıyormuş ama denemek ve burada sunmak için kuracam. Ardından desire_hd2 ye geri dönecem . Applanet.net uygulamaları indirmeden deneyecem, sonra applanet.net uygulamalarını indirecem. Ücretli uygulamaları korumak amacıyla android uygulamaları sertifikalıyo olabilir. İlaçlanmış uygulamalarda ise hata veriyordur. Görelim ne olacak. Bu arada benchmark sonucun az geldi bana. 1337 hocamızın gösterdiği desire romunda 1450 benchmark sonucu gelmişti. Desire hd2 de ise 1.2 ghz overclock ile 2700 küsür gördüydüm dibim düştü. Şuan ortalama 2300-2500 arası görüyorum. Ekran görüntülerini yarın ekleyeyim unutmazsam. Applanet.net ten setcpu programını indirirsen sen de işlemcini oc yapabilirsin. Kendine özel profiller ile pil tasarrufu sağlayabilirsin. Misal ben günlük kullanımda 225-576 mhz arasında sabitliyorum. Oyun oynayacağım zaman da aynı hızda bırakıyorum. 3d oyunlarda ise 225mhz-1.2ghz arasına alıyorum. ekran kapatıldığında ise 225 mhz de sabitliyorum. En az %20 pil artışı sağladım. Setcpu ayarlarından durum çubuğunda simge göster seçeneğini işaretlersen bir kaç saniye içinde istediğin frekansa ayarlarsın işlemcini

Üstad verdiğin bilgiler için teşekkürler. SetCPU'yu yükledim ama ben acemiyim bu oc işlerinde!! Hiç yapmadım ve nasıl ayar yapılacağını hiç bilmiyorm. Biraz yardımcı olabilirsen bend ebir şeyler yapmaya çalışırım..

Şu an MDJ Froyo HD 4.5 kullanıyorum. Biraz kasıyor ve hızı da düşük çıktı benchmarkta ama idare ediyorum şimdilik.

QUDRANT şöyle:

Total: 1264
    CPU: 2950
    Memory: 1027
    I/O : 1714
    2D : 228
    3D : 402

Bu sonucu hiç bir ayar yapmadan elde ediyorum yanlış anlaşılmasın. Çok yavaş değil mi? Bu rom pek hoşuma gitmedi hız yönünden.. değiştireceğim. Force close lar arada devam ediyor. Şimdi de appbrain marketi açamıyorum.

İnternette vidoo açarken bazen kapanıyor.

Üstad setCPU ayarlarını nasıl yapacağım? OC nasıl yapacağım? OC günlük kullanım için geçerli mi yoksa anlık ölçüm için mi yapılıyor? teşekkürler.

• Arkadaşlar My phone explorer ile PC'den apk dosyasını nasıl cihaza atıyoruz? HTC SYNC bağlanmıyor bir türlü!!
  • quote:

Arkadaşlar My phone explorer ile PC'den apk dosyasını nasıl cihaza atıyoruz? HTC SYNC bağlanmıyor bir türlü!!

Hocam artık kesinlikle eminim, applanet.net ile uygulama indirip kurduğun zaman cihaz sapıtıyor. Disk sürücüsü olarak görmüyor. Htc sync çalışmıyor. Force Close hataları veriyor vs. vs. Aklınızda bulunsun hocam.
  • Android gingerbread 2.3 romları ve JDMS Ultimate Hastarin romları konunun ilk entrysine eklenmiştir arkadaşlar
  • quote:

quote:

Arkadaşlar My phone explorer ile PC'den apk dosyasını nasıl cihaza atıyoruz? HTC SYNC bağlanmıyor bir türlü!!

Hocam artık kesinlikle eminim, applanet.net ile uygulama indirip kurduğun zaman cihaz sapıtıyor. Disk sürücüsü olarak görmüyor. Htc sync çalışmıyor. Force Close hataları veriyor vs. vs. Aklınızda bulunsun hocam.

hocam bu hatalardan kurtulmak için uygulamayı kaldırmak yeterli mi yoksa applanet ile indirdiğimiz herşeyi silmek mi gerekiyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ömer Tuğrul
    hocam bu hatalardan kurtulmak için uygulamayı kaldırmak yeterli mi yoksa applanet ile indirdiğimiz herşeyi silmek mi gerekiyor???

Yeni bir rom kurmuştum, bu gece geri desire hd2 ye dönecektim, applanet yüklü değil cihaza. herhangi bir sorun da yok. Şimdi yükleyip sorun çıkarmasını bekleyeyim. Sonra applanet i kaldırayım. Sorun devam ederse uygulamaları da kaldırıp bakayım. Hala devam ederse yazılım sistem ayarlarını kurcalıyordur muhtemelen. Ayarlardan tüm verileri sıfırlayıp test ederim. Hala sorun varsa çekirdekle oynuyor olabilir. Yarın buraya yazarım hocam, kafamı karıştırdı zaten applanet. Tam sevinmiştim ücretli uygulamaları indirebiliyorum diye.
  • quote:

quote:

Yeni bir rom kurmuştum, bu gece geri desire hd2 ye dönecektim, applanet yüklü değil cihaza. herhangi bir sorun da yok. Şimdi yükleyip sorun çıkarmasını bekleyeyim. Sonra applanet i kaldırayım. Sorun devam ederse uygulamaları da kaldırıp bakayım. Hala devam ederse yazılım sistem ayarlarını kurcalıyordur muhtemelen. Ayarlardan tüm verileri sıfırlayıp test ederim. Hala sorun varsa çekirdekle oynuyor olabilir. Yarın buraya yazarım hocam, kafamı karıştırdı zaten applanet. Tam sevinmiştim ücretli uygulamaları indirebiliyorum diye.

Şu an bende sorun yok. Applaneti çok rahat kullanabiliyorum.. Herhangi bir sorun yok. MDJ froyo sense 4.5 kullanıyorum. Sadece zaman zaman yavaşlıyor..

• quote:

quote:

quote:

Şu an bende sorun yok. Applaneti çok rahat kullanabiliyorum.. Herhangi bir sorun yok. MDJ froyo sense 4.5 kullanıyorum. Sadece zaman zaman yavaşlıyor..

Olabilir hocam, ama mdj froyo romlarına bir türlü ısınamadım. Donmalar çok sık oluyor. Gingerbread romlarındaki gps ve kamera problemlerini de çözseler, Gingerbread kullanacam. Bir de htc, gingerbread 2.3 lü bir model yapsa da htc sense olan bir gingerbread kullansak

• Merhaba,

Bir şey sormak isterim, HTC HD2 telefona android yükledik fakat arka plandaki ortam seslerini konuşmada aşırı derecede karşı tarafa gönderiyor. Bir fikri olan paylaşabilir mi teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

Merhaba,

Bir şey sormak isterim, HTC HD2 telefona android yükledik fakat arka plandaki ortam seslerini konuşmada aşırı derecede karşı tarafa gönderiyor. Bir fikri olan paylaşabilir mi teşekkürler.

bu sorun bende de vardı jdms ve karnel 8.6 da düzeldi ....
  • arkadaşlar 15 gün önce sipariş ettiğim 2 adet pil elime ulaştı...aslında 1 tane alacaktım ama fiyat iyi olunca ve bedava shipping olunca ayıp olmasın diye dayanamadım 2 tane aldım

buraya yazmak için ürünlerin ulaşmasını ve kontrol etmeyi bekledim.. aslında 1 aydır sitede %50 indirim vardı ve bugün son gün ama emin olmadanda ilk kez aldığım bir yere sizi yönlendirmek istemedim... ben iki pil için sigorta dahil ki mecburi fakat kargo ücretsiz 10.78 dolar ödedim...

http://www.dinodirect.com/htc-hd2-liion-battery-1300mah-business-rechargeable.html

• nand rom cıkmıs.19.30 itibariyle
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893618
  • quote:

Orijinalden alıntı: forsa9

nand rom cıkmıs.19.30 itibariyle
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=893618

Evet hocam, sayenizde gördüm. Hemen deniyorum. Sonuçları buraya yazarım Saolun.
  • nand romu indirip cihazımda başarıyla çalıştırdım arkadaşlar. Hayal kırıklığı yaratmak istemem ama quadrant sonucu 1300 küsür geldi, desire hd2 romunda 2500 ortalama görüyordum. 720p video kayıt çalışmıyor. Wifi, telefon, sms, ışık ve hareket sensötleri çalışıyor. Gps vb. ni henüz denemedim. Herşeye karşın cihazımda android çalışıyor ve micro sd kartım masanın üzerinde

edit.
    xda developers da yeni bir bölüm açılmış. Mdj bir dünya rom paylaşmış. Kafam karıştı yahu, desire hd romu buldum arada. Onu indiriyorum. Gingerbread vs. de var aralarında. Bootloader işlemini magldr yapıyor, değişen başka birşey yok görünüşe göre. Bu demektir ki daha önce çıkmış tüm romların nand versiyonunu görebiliriz.

1337 hocamız gerekli detayları aşağıdaki başlıkta açıklamış. Hayırlı olsun :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_45641333/mpage_1/key_/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ressambdrm -- 3 Ocak 2011; 16:20:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.