Şimdi Ara

HD2 İle Takaslık iPhone 3GS 16 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimde yurtdışından alınma beyaz iPhone 3GS 16 gb cihaz var.Cihazın pasaport kaydı yapılmış olup sim free bir cihazdır.İstenilen hat ile birlikte kullanılabilir.Cihazın ekranında jelatin mevcuttur.Eğer isterseniz arka tarafına da Atatürk imzalı koruma kabı verebilirim.Yanında usb kablosu , usb yi prizden şarj etmeniz için aparat ve kulaklık verilecektir.Kulaklık biraz hırpalanmış olup yenisini almanız sizin için daha iyi olur.Ancak kulaklık sorunsuz çalışıyor.Sadece kozmetik olarak kötü durumda.Cihazın temizlik durumu gayet iyidir.Sadece kilit tuşu biraz içe girik zor basıyor onun da sanırım 30 TL'lik bir masrafı var yaptırmak isterseniz ben bu şekilde kullanıyorum o yüzden yaptırmadım.Üzerine 100 lira alabileceğim ve Android yüklenmemiş Windows Mobile olan bir HD2 ile takas yapmak istiyorum.Dediğim gibi kesinlikle Android'li HD2 istemiyorum.Windows takıntım vardır da =) Cihazın garantisi olursa daha bir güzel olur ama illa da garantili olacak gibi takıntılarım yok garanti durumunu aramızda konuşuruz.Tekliflerinizi buradan ya da PM yoluyla bana ulaştırabilirsiniz ...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 4s 16 GB
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.