özellikle : uygun yanı 300 tl veya altı olan marka ve modeller öneririmisiniz herkes bu aralar 6 aylık server olayına giriyor lan destekl reciverlarla kullananlar anlatabilirmi nasıl? memnunlarmı bende eğer kafama göre birşey bulamasam aklımda 300 tl ye kadar bir hd uydu alıcıs alıp server bağlatmayı düşünüyorum neler öneririsiniz yani bu 3 4 senelik bağlatılıyormu 6 ayda bir su faturası yatırır gibi uğraşıcakmıyım...
yoksa dijitürke para bayılmalımıyım yada dsmarta gerek varmı . TV TOSHIBA FULL HD . 106 " şimdiden teşşekürler..
quote:
Orijinalden alıntı: Gokhanolcy34-34
özellikle : uygun yanı 300 tl veya altı olan marka ve modeller öneririmisiniz herkes bu aralar 6 aylık server olayına giriyor lan destekl reciverlarla kullananlar anlatabilirmi nasıl? memnunlarmı bende eğer kafama göre birşey bulamasam aklımda 300 tl ye kadar bir hd uydu alıcıs alıp server bağlatmayı düşünüyorum neler öneririsiniz yani bu 3 4 senelik bağlatılıyormu 6 ayda bir su faturası yatırır gibi uğraşıcakmıyım...
yoksa dijitürke para bayılmalımıyım yada dsmarta gerek varmı . TV TOSHIBA FULL HD . 106 " şimdiden teşşekürler..
Arkadaşım bir engelli tanıdık bul çevrende varsa git digitürk al, serverla aynı paraya geliyor hiç değilse adam gibi izlersin.
valla ben bu işin içinden çıkamadım... sağ olsun özel tv sahipleri d smart gibi parayı bastırım yayının uydu hakkını alıyo kendıne yontuyo ... kafam çok atarsa dijitürk alıcam her halde .... eyw bakalım biraz daha araştırayımda
quote:
valla ben bu işin içinden çıkamadım... sağ olsun özel tv sahipleri d smart gibi parayı bastırım yayının uydu hakkını alıyo kendıne yontuyo ... kafam çok atarsa dijitürk alıcam her halde .... eyw bakalım biraz daha araştırayımda
Valla arkadaşım ben ser... olayınada gıcık kaptım paramla rezil oluyorum onlarda bu işten avantaya bakıyor, onun için 27 tl vereceğim HD sinema, belgesel, spor, giriş paketi dahil 2 sene taahhüt yapacagım.
Giriş paketi spor paketi haber paketi belgesel paketi sinema paketi, 27 tl HD hemde
Mat35
o zaman yandın derım cunku dt 9102 hd dıye verılen cıhaz hdlerı bıle sd verıyor ...
quote:
Orijinalden alıntı: fatihmc
Mat35
o zaman yandın derım cunku dt 9102 hd dıye verılen cıhaz hdlerı bıle sd verıyor ...
Valla ben değil onlar yanar HD değilse ben kanser ederim onları. Vallahi yeni bir cihaz çıkmış, xtrend et9500 bunu bekliyorum onunda görüntüsü 5000 - 9000 gibisi aynen geriye. Bir ara, bahar gibi olur istanbula geleceğim görüşürüz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mat35
quote:
Orijinalden alıntı: fatihmc
Mat35
Valla ben değil onlar yanar HD değilse ben kanser ederim onları. Vallahi yeni bir cihaz çıkmış, xtrend et9500 bunu bekliyorum onunda görüntüsü 5000 - 9000 gibisi aynen geriye. Bir ara, bahar gibi olur istanbula geleceğim görüşürüz.
oyle bır model atlantanın gundemınde degıl yok daha bugun satıs muduru dukkanımdaydı
oyle bır model yok ama et 9200 3 ay sonra pıyasaya surulecek
içinde 1 sene server hediyesi olan 300 civarında cihazlar var.trimax th12000,linx ne-1090,inpax 9100 ve amstradın 1-2 modeli.kendi gözünüzle performanslarını görüp beğenirseniz güzel seçenekler.dreambox 800hd ve 800hd se performans ve çeşitlilik açısından güzel cihazlar ama ayırdığınız bütçeden biraz daha pahalı.
hımm :( vala suan 2 marka kafama yatı 1 tanesi hd minix çok satılıyor ayrıca çokta öneren var birisde VU+SOLO (ARKADAŞ YURT DIŞINDAN GETİREBİLİRİM DEDİ 170 € O YA BAKICAM... bu aysonu gibi alabilirim
TR yayınlar için server olayına girmeni tavsiye etmem, hem yasal değil hemde stabil değil, verdiğin paranla rezil olursun. Ama yabancı kalları açacağım diyorsan alabilirsin.
Maç izlemeyeceksen D-Smartı tavsiye ederim, Ama spor tutkunuysan Digiturk.
Bende her ikiside var, digi yi sadece LigTv ve NtvSpor HD için açıyorum
quote:
arkadaşım...dreambox 800 hd 1.sınıf clon receiver uydu alıcımın üzerinden hotbird uydusunun şifreli paket yayınlarını altışar aylık server card sharing olayıyla stabile yakın izleyebiliyorum...gayet memnunum...dikkatinizi şiddetle çekerim...bilgilerinize aşırı derece sunarım...hayırlı akşamlar geçirmenizi dilerim...saygılar...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme