Şimdi Ara

HD uydu alıcısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 ay önce 55 inc sony w8 aldım 2013 model olan tv seyretmek dışındaki özelliklerii kullanıyordum ama artık tv izlemek istiyorum satıcı içinde hd uydu alıcısı bulunduğunu söyledi bir çanağa bağlarsan hd yayın izleyebilirsin dedi benim nasıl bir çanağa bağlamam lazım ve hangi kanalları izleyebilirim yoksa dsmart mı alsam bilemedim görüş bildirebilecek var mı?

• _nemesis__ _ kullanıcısına yanıt
    Evinizde normalde kullandığınız uydu sistemi ne ise bağlayabilir,mevcut kanallarını izleyebilirsiniz
    Tek çanak anten varsa Trksat iki ise ilave hotbird ,astra ,v.b. gibi platform üyeliğiniz varsa da mevcut abonelik dahilindeki digi-dsmart kanallarını izlersiniz.
    Antenden gelen kabloyu tv girişine bağlamanız yeterlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Evinizde normalde kullandığınız uydu sistemi ne ise bağlayabilir,mevcut kanallarını izleyebilirsiniz
    Tek çanak anten varsa Trksat iki ise ilave hotbird ,astra ,v.b. gibi platform üyeliğiniz varsa da mevcut abonelik dahilindeki digi-dsmart kanallarını izlersiniz.
    Antenden gelen kabloyu tv girişine bağlamanız yeterlidir.

tam anlayamadım ben evime daha önce hiç uydu bağlatmadım hep kablolu yayından izledim şimdi komşunun d smart antenine bağlarsam aylık ücret ödemeden d smart kanallarını izleyebilecek miyim?
    tam
  • _nemesis__ _ kullanıcısına yanıt
    Komsunuzun anteni ile d-smart izlemeniz için antende bulunan "LNB"çift çıkışlı olmalı ki sizin kablo bağlamanıza olanak versin,
    ikincisi komşunuz müsade eder mi bu duruma...
    her ikisi de olursa izlersiniz...

eğer ki kablo yayını teledünya ise HD yayınları alabilen harici alıcıları ile mümkün,bu da alternetifler arasında...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

Komsunuzun anteni ile d-smart izlemeniz için antende bulunan "LNB"çift çıkışlı olmalı ki sizin kablo bağlamanıza olanak versin,
    ikincisi komşunuz müsade eder mi bu duruma...
    her ikisi de olursa izlersiniz...

eğer ki kablo yayını teledünya ise HD yayınları alabilen harici alıcıları ile mümkün,bu da alternetifler arasında...

teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nemesis__ -- 20 Ekim 2013; 13:34:30 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.