Şimdi Ara

HD-Smart aylık üyelik 50 YTL, yıllık 300 YTL!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
3.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 aylık bedava HD kanal kampanyası 20 Eylül 2008 tarihine kadar sürecek. Bu tarihten sonra yeni bir kampanya başlayacak. 20 Eylül’den sonra abone olanlar ilk 1 ay HD kanalları ücretsiz izleyecek. Daha sonraki aylar için ya aylık 50 smart para ödeyecekler, ya da yıllık 300 smart para ödeyecekler. Ayrıca bu paket içerisinde tüm D-Smart Extra kanalları da yer alıyor.

İlgili haberde verilen D-Smart bayi duyurusu aşağıda yer alıyor:

"Değerli İş Ortağımız,

HD-SMART ürünümüze ilişkin D-Smart Extra Hizmetlerinden yararlanmak isteyen kullanıcılarımız için aylık ve yıllık kullanım ücretleri aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

HD-Smart kullanıcılarının yararlanabileceği HD Full Paket aylık veya yıllık olarak satılabilecektir. HD Full Paket içeriği ve fiyatlaması aşağıdaki gibidir.

HD FULL PAKET
    ·Aylık 50 Smartpara
    ·Yıllık 300 Smartpara
    ·Mevcut D-Smart kanallarına ilaveten HD Kanallar + D-Smart Extra Full Paket
    HD Kanallar :
    - Eurosport HD
    - Kanal D HD
    - Discovery HD
    - HD Smart TV

20 Eylül 2008 tarihinden itibaren HD Smart alan kullanıcılara 1 ay boyunca HD kanalların kullanım hakkı hediye edilecektir. Bu tarihe kadar HD-Smart alan kullanıcılar daha önceden de bildirildiği gibi ilk 6 ay boyunca HD kanalları ücretsiz olarak izlemeye devam edeceklerdir.

20 Eylül 2008 den önce HD-Smart satın alan kullanıcıların aktivasyon tarihinden itibaren 6 ayın sonunda, 20 Eylül 2008’den sonra satın alan kullanıcıların ise 1 ayın sonunda yukarıdaki kanalları izleyebilmek için aylık ya da yıllık paket seçeneklerinden birini seçmeleri gerekecektir.

HD Full Paket satışları da D-SİS üzerinden yapılabilecektir."

Bilginize sunarız.
    Saygılarımızla,
    D-SMART

NOT: HD FULL paketle FULL HD yayını karıştırmayın.
    HD Full Paket = D-Smart kanalları + HD kanallar + D-Smart Full Paket kanalları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegora -- 25 Eylül 2008; 22:11:20 >

• 50 Smart para 50 YTL mi demek burada?
  • evet ohaa dime :)
  • Evet 50 smart=50YTL
    Neticede para ödemiyoruz.Smart para ödüyoruz
    quote:

Orjinalden alıntı: Starforces

50 Smart para 50 YTL mi demek burada?

• Ülkemize yeni para birimi hayırlı olsun

doğan smart para ( güneş gibi doğdu üstümüze !! ) harca harca bitmez.. bereketli bişi..

ama kesinlikle fatura yok . bu sözlerini iyi tutuyorlar
  • hd olunca çok acayip fazla fark oluyormu acaba
  • Evet Faturada yok para ödemek te yok. Doğan grubu sözünü tutuyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: kankys

Ülkemize yeni para birimi hayırlı olsun

doğan smart para ( güneş gibi doğdu üstümüze !! ) harca harca bitmez.. bereketli bişi..

ama kesinlikle fatura yok . bu sözlerini iyi tutuyorlar

Ben dsmart normalini kullanıyorum Ama DT+ kullanıyorum DT+ ta SD yayın ile HD yayın arasındaki fark VHS video ile DVD video Arasındaki fark kadar diyebilirim.Neticede SD:640*480, HD 1920*1080 e kadar çıkıyor çözünürlükte
    quote:

Orjinalden alıntı: BOOOOOOOOOOO

hd olunca çok acayip fazla fark oluyormu acaba

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell TV+ Yıllık 500 TL
    6 gün önce açıldı
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1080p yayın şu anda ülkemizde yok. dt+ ve hd-smart'ın yayınları 720p

bu arada digiturkplus'ın fiyatları ne kadar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegora -- 14 Eylül 2008; 14:15:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

1080p yayın şu anda ülkemizde yok. dt+ ve hd-smart'ın yayınları 720p

bu arada digiturkplus'ın fiyatları ne kadar?

uydu alıcıyı kiralarsanız aylık 26YTL fark, satın alırsanız aylık 10 YTL fark.
    fark derken, şu an para ödemekte olduğunuz paket için ödediğiniz üzerine fark ödüyorsunuz ve izlediğiniz pakette bulunan sd kanalların hd'leri olanları izleyebiliyorsunuz.
  • Aylık 50 ytl. fazla bir miktar bence ev kullanıcıları için.
    Gerçi benimki ticari bir yıllık kutu kiraladılar bize ,ama eve olsa almam.
  • Hd- smart aylık ödemeler dıişında maliyeti nedir? HD recevier ücreti veya kirası ne kadar ?Bilgi verecek arkadaşlardan rica ederim.
  • 680 ytl. hd kutu senin oluyor dilersen sd kanalları seyredebiliyorsun hd ödemelerini yapmassan.
    bunun yanında bide çanak falan yoksa çanak kurulumu ve bide hdmı kablo ihtiyacın var. kiralama falan yok şimdilik.
  • aylık 50 ytl ne yaw yazıktır günahtır resmen sömürüyolar
  • 680 ytl pahalı.Kayıt özelliği de yok galiba.paketlerin fiyatı idare eder.kutuyu ucuzlatmaları gerekir.Bu yüzden erteliyorum.
    quote:

Orjinalden alıntı: ugurko

680 ytl. hd kutu senin oluyor dilersen sd kanalları seyredebiliyorsun hd ödemelerini yapmassan.
    bunun yanında bide çanak falan yoksa çanak kurulumu ve bide hdmı kablo ihtiyacın var. kiralama falan yok şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.say -- 16 Eylül 2008; 13:45:52 >
  • 50 ytl şaka gibi...
  • Bahsettiğiniz DT+ ise 50 ytl ile birşey seyretmek mümkün değil.Maçları ve filmleri içeren süper paketli DT plus aylık 110-120 ytl yi buluyor.
    D- smart içinde 50 ytl şu anki içeriğine göre çok.Ayrıca HD- smart kutu çok pahalı.
    HD yayını bu paralarla seyretmek pek akıl karı değil.
    quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

50 ytl şaka gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.say -- 17 Eylül 2008; 10:29:56 >
  • arkadaşlar,

hd smart kullanıyorum.ben daha önce dmsart aldığım için bana 12 ay bedava hd kanallar.

Gerçek hd deneyimini ancak Haberler gibi, diziler gibi ,maçlar gibi, filmler gibi ,canlı talk show ve yayınlar gibi gündelik izlediğimiz yayınları HD izlersek alabileceğimize inanıyorum.

Dün binbir gece Kanal D'de HD yayınlandı. o kadar fark vardı ki...

Sanırım dizilerin bir çoğu hd ve ben görmedim ama eşim sedan sayan programı içiinde Hd izleyebilirsiniz diye altyazı geçtiğini, ve açtığında yayının hd olduğunu fark etmiş.

Sanırım Kanal D Türkiye'de bu yıl sonuna kadar dizi-talkshow-film belkide haber'e bile HD'ye geçer.

En azından kendi kamerasını kullandığı dizi-talkshow-haber fln.

buda özellikle bizler için iyi bir gelişme.

Fiyatına bakmayın 50 YTL şimdilik bence ayak yeni kampanyalarla düşürürler.

Zaten Aydın doğan'ın d-smart'ı ve M.E. karamehmetin sürüklediği DT den kazık atmamasını bekleyen üyesi varsa kusura bakmasın çok ,iyimser derim ona.

İkiside aynı...

• aylık 50 ytl topu topu 3-5 tane HD kanal için çok abartılı bir rakam. pek tutacağını sanmıyorum.paketi daha cazip hale getirmeleri gerek.(HD yönünden) Saygılar
  • arkadaşlar digiturk plus receiver ne kadar?
    ama kiralama diil yani kutu kullanıcının olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tegora -- 20 Eylül 2008; 11:04:31 >
  • 899YTL- Üyeliğinizin her yılı için 40YTL
    quote:

Orjinalden alıntı: fıratbozkurt

arkadaşlar digiturk plus receiver ne kadar?
    ama kiralama diil yani kutu kullanıcının olursa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.