Şimdi Ara

hd 6850 yüksek sıcaklık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Saatlerce btf3 onardım 65-68 dereceyi aşmazdı şimdi pes 13 yada world of tanks oynuyorum 70 derece üstüne çıkıyor sebebi nedir?

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    70 dereceye mi çok mu diyorsun xfx hd6850 çift fan 90 dereceleri gördüğüm oluyor 105dereceye kadar sıkıntı olmaz kasma gibi sıkıntılar 100den sonra başlıyor 105te kart kendini kapatıyor
  • BEni düşündüren pes 12 de bu denli yüksek değildi pes 13 de aman amn görsellik yok peki pes 14 te bu kart iptal mi olacak. Yaz diye belki artıyor ama ben bu kadar yüksek ısı görmedim şaşırdım .
  • 60 geçmeyen 660ti 71 gördüm bende yaz ayı normaldir , Asus HD6970 overclocked edition vardı bende üstünde yumurta pişerdi 70 75 gayet normaldir bence
  • beni şaşırtan oyunlar ağır değil pes dediğimiz oyun btf3 ile kıyas edilir mi. Demek 2seneye bu kart çok zorlanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    bu kartın bu sene son senesi diyebiliriz 2013teki oyunları da high ayarlarda zorluyor merak etme ama ondan sonrası malum crysis devi yeni oyuna doğru gidiyor
  • Bence fanlari kontrol etmelisin ben amd 4100fx islemci ile Sapphire 6850 bf3 45 50 fps sniper ghost Warrior 50fps Napoleon total war 40 45 fps hrpside ultra ayarda oyna dim ki bu kart beni rahat 2 sene goturur pc fanlarini sirkülasyonu kontrol et artj olarak Catalyst control den fan hizini 100 yap

Yazim yanlisi olabilir kusura bakmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1070 düşük fps sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GaMeOvErsıx kullanıcısına yanıt
    Yüz yapınca evde süpürge çalışıyorki hem afterburner kurulu otomatik yükseliyor. Btf3 de 68 i geçmeyen kartın pes 13 gibi world of tank gibi btf3e nisbetten daha düşük oyunlarda 70 i geçmesi ilerisi için çok düşündürücü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakyAli-1986

Yüz yapınca evde süpürge çalışıyorki hem afterburner kurulu otomatik yükseliyor. Btf3 de 68 i geçmeyen kartın pes 13 gibi world of tank gibi btf3e nisbetten daha düşük oyunlarda 70 i geçmesi ilerisi için çok düşündürücü.

Ben mi sansliyim bilmiyorum gram ses yok eve gidince video çekicem sizin dediğinizde gerçekten dusundurucu o oyunlarda senkronize gibi bi hata olabilir internetten güncellemelerini kontrol etsen iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gerçekten iyi fikir bende hem kartı çalışırken hemde ekran görüntüsü alarak konuya ekleyeyim.
    Oyunların güncellemeleri yüklü. Misal dün gece süper street fighter oynadım oyun içinde benchmark var onuda yaptın 68 den yukarı çıkmadı keza nascar oynadım oda öyle.

Edit. Yanlız benim kart oc edition bunun bir etkisi olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 13 Ağustos 2013; 16:10:30 >
  • 77 dereceyı gecmedıyse korkma zaten sınırı var o sınıra gelırse pc otomatık kapanıyo yanı bı problem olmadıgı surece sorun yapma...
  • 1724950 kullanıcısına yanıt
    90 a 100 e kadar çıktığı söyleniyor. Beni düşündüren kartın bu denli çabuk ömrünü tüketmesi yani seneye oyunları medium low arası daha sonra low da oynamak zorunda kalacam tahminen 2 sene sonra kartı yenilemek gerekir.
  • 70-80 normaldir zaten yazın bu sıcaklarında. ben hd 7950 ile 80 leri görüyorum crysis 3 te.
  • Bİr sorum daha olacak kartın üstünde performans ve sessiz diye 2 ayar var bunların ısınmaya yada sese nasıl bir etkisi var deneyen varmı?
  • normaldede zaten 100 dereceye vuruyosa ekran kartı artık kendınden gecmıs demektır ama yuk altındayken 80 90 cıkıyosa kart ıyı sogutulamıyo yada kasada hava akısı bozuk + bide macun değiştir kaliteli macun sür... ve 2 3 sene bı ekran kartı senı sorunsuz goturuyosa sorun yok tabıkı 2 3 sonra yenı oyunlar yenı ekran kartları ve eskıler medıum lowda acarken yenıler yuksek detay ve saglam anakartlar cıkacaktır bana gore bı ekran kartı 3 senede bır yenılenmelı...
  • 78 den yukarı çıktığını daha görmedim şükür. Ne yapalım gittiği yere kadar gidecek.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.