Şimdi Ara

HD 6850 GDDR5 1GB 256 BİT AMD Radeon DX11 Ekran Kartı XFX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 HD 6850 GDDR5 1GB 256 BİT AMD Radeon DX11 Ekran Kartı XFX
    Başlıktada yazdığı gibi XFX marka
    HD6850 GDDR5 1GB 256 Bit AMD ekran kartı 260 TL satılıktır.Overclock muş hız aşırtmaymış hiç birşey yapılmadı.Kısacası kutudan çıktığı gibi kullandım.
    Vatan bilgisayardan alınmışdır.
    Fatura tarihi : 26.11.2011 dir.
    Kutusu kutu içeriği herşeyi tamdır.Tertemizdir.
    Faturanın aslını vermiycem çünkü diğer aldığım parçalarda bu faturada listeli fotokopisini vercem.
    Alışveriş koşullarına gelince ankara içi elden diğer iller önce para sonra kargo şeklinde.Neden diye sorarsanız referanslarıma bakın bu forumdan daha önce sıfır ayarında ps3, wii, xbox 360 sattım.Xbox 360 da son fiyattır dedim arkadaş tmm dedi buluştuk 30tl eksik sonra versem dedi ok dedik.Referans yolladım.Ne kabul etti nede 30 tl gönderdi.Bende peşine düşmedim allaha havale ettim.
    Bu yüzden kesin alıcılar ve parası hazır olanlar konuşsun.
    Kargoda alıcıya aittir.

Bu da vatanbilgisayar linkidir.XFX 6850
    Fiyat : 260 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 22 Mayıs 2012 Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Gecen sifir ayni kart 250 satildi. İndirim olursa haftaya alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatta düzenleme yaparsanız almayı düşünüyorum şu olsun bu olsun diyerek canınızı sıkmam istemem ama arkadaşın dediği gibi vatanda haftasonu indirimlerinde zaten bu fiyatlara düşüyor saygılar iyi satışlar
  • Valla malesef benim vatan gibi bi şirketim yok.Onlar toptan alıp işlerine gelince fiyat kırıyolar.Kartın net fiyatı belli.Şu anda verdiğim fiyatın makul olduğunu düşünüyorum.
    Ama siz bi fiyat verin merak ettim ederi ne sizce?
  • Vatan Artık Tüm ürünlerde Yüzde 25 indirim yapmıyo arkadaşlar satıcı arkadaşa fiyat konusunda baskı yapmayın. İndirim belli zamanlarda ve aralıklarda o ay içinde indirime giren markalarda oluyo. Bunu arkadaşımın vatanda çalışan abisi kendisi söyledi. Attın tuttun yapmayın sonra.

@viktor1574

Dostum Çok ufak bi pazarlıkla satabilecegini Düşünüyorum Ürününü. Zira Senin sattıgından daha uyguna sıfır varsa piyasada ordan alabilir arzulayan arkadaşlar dogal olarak.
  • ben vatanda demedim gecen biri ayni modeli 250 satti sifir 4 tane onu soyledim. İsterse 300 dmsatsin kendi bilecegi birsey.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 240 a bıraktım ama siz genede bir cevap yazmadınız.Neyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sapphire HD 4850 1gb 256 bit
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.