Şimdi Ara

HD 5670 GDDR 5 CORE 2 DUO E5700 650 GB HDD17 MONİTÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 HD 5670 GDDR 5 CORE 2 DUO E5700 650 GB HDD17 MONİTÖR
    Bilgisayar laptop alındığı için uzun süredir kullanılmamıştır aslında babamın pc dir oda laptopdan ötürü kullanmıyor bende satıyorum üzerinde ilk alındığında snopy 350 watt bi kasa vardı onu değiştirdim kendi pc me z11 neo aldığım için bu kasa boşa çıktı vento tal9 450 watt kasaya taktım

sapphire hd 5670 gddr5 ekran kartı vardır 775 mhz gpu 4000 mhz bellek hızı vardır extra güç bağlantısı yoktur 70 watt civarı güç çeker
    2 adet hdd var
    biri samsung 7200 rpm 160 gb hdd toplam 660 gb
    biri wd green depolama için 500 gb hdd (oyun için pek uygun değildir genelde arşiv film müzik vs)
    anakart asus p5g41t mlx 16 gb ram desteği 4 sata pci ex slotu 4 usb 2.0 slotu dvi vga çıkışı vardır
    3. ghz core 2 duo e 5700 işlemci vardır
    normalde 4 gb ram vardı fakat kendim kullandığım için 2 gb 1333 mhz 1 ay kullanılmış ram ile vercem
    17'' lg kare 1024 pixel monitör vercem sıkıntısı yoktur

denediğim oyunlarda euro truck simulator 2 tomb rider far cry3 medal of honor crysis 3 gibi oyunlarda 30 33 fps vermiştir
    dileyen ankara kazanda bizzat görüp alabilir
    şehir dışına önce havale sonra ürün olacaktır ama kargo desi olarak fazla olduğu için astarı yüzünden pahalı olacaktır en az 70 lira kargo tutar bu yüzden madur olun istemiyorum forumda beni bilen bilir kimseyi 3 5 kuruş için madur etme ahını alma gayesinde değilim
    satış sebebim 2. el gtx 760 gtx 770 r9 280 280x veya 0 r9 380 almaktır bu şekilde takasda olur

çok çok temiz olduğuna kefilim herhangi bi sıkıntı yoktur zaten toplasanız işlemci anakart 10 ay ram 1 ay bile kullanılmamıştır hdd ekran kartı kasa power 4 yıllıktır
    monitör 3 yıl aktif kullanılmış ancak üretimi 2006 dır ölü pixel vs yoktur oda temizdir
    ilgilenen gündelik işler ve medium high oyun oynamak isteyenler için çok çok güzel bi kasadır alana hayırlı olsun inş
    fiyata monitör dahil olursa 100 lira farkı vardır fiyat uçuk kaçık bilgisayarını uçak zannedenlerden değildir nettir
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• ekran kartı ile ram e talibim tabi satarsanız bide kac tl diyorsunuz
  • salodack S kullanıcısına yanıt
    250 olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.