Şimdi Ara

HD 4850 Stabil Overclock Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Başlıktada yazdığı gibi HD4850 Toxic ekran kartım var overclock yapmak istiyorum google araştırdım baya ama ne olur ne olmaz diyip tam ögrenmek için konu açtım, oc yapmak için rivatune ve catalyst içinde overdrive adında program var hangisiyle yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim hatasız bi şekilde nasıl tamamlarım hangi değerlere getirmeliyim şu anda fabrika ayarında

Gpu clock 675
    Memory 1100 mhz

Ayrıca fan hızıda 50% calısıyor bu degerlerı hangi ayara getırmelıyım yanma veya baska sorunlar olmaması için yardımlarınızı beklıyorum tesekkurler..

• bunlar defoult ayarlarınsa bide foto koyarsan sevinirim fan hızını defoultta bırak vede gpu hızını ve rem hızınıda yavaş yavaş arttır eyer 65 dereceni üstüne cıkarsa sıcaklık dur ama birde girdiğin oyun crysis gibi bi oyun olsun sonrada cıkabildiğin en iyi kalitee ayarla oyunu sonrada bak sıcaklığa alt tab yapıp olur mu
  • 700*1200 değerlerde kullanabilirsin fazlası çok etki ediceğini sanmıyorum
  • Resim bilmiyorum siteye nasıl upload olucagını iyi bir oyunda denerim sonucları , 700 1200 bir sorun çıkarmaz dimi sıcaklıkta su an masaustunde 40 43 arası idealmi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı bir AMD overclock.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.