Şimdi Ara

Max | ANA KONU | (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
874
Cevap
63
Favori
40.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
Giriş

Bir de 1-2 yıl öncesine kadar 1080p verebiliyormuş edge ile birden fazla kullanıcının reddit'te yazdıklarına göre. Dünya genelinde bir genişlemeye gittikleri için belli süreli bir durum mu bilinmez.

Playready DRM'ın (Microsoft DRM'ı) ayrıcalıklarını kullanan binlerce uygulama varmış. En azından 1080p, (aboneliğin minimum 1080p çözünürlüğü kapsadığı hizmetlerde) standart olarak windows pc kullanıcısına sunabilmeliler.

doverunner.com
    PlayReady DRM – 5 Things to Know About DRM Technology - DoveRunner
    https://doverunner.com/blogs/what-is-microsoft-playready-drm-how-does-it-work

• Arkadaşlar max halen microsoft store'da yok , microsoft olan bir pc için emülatörle işi çözmek güvenli midir? Bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim.

• Mr First M kullanıcısına yanıt

PC için uygulaması yok, olacağa da benzemiyor web sitelerinde bir açıklaması yok. Xbox konsolları üzerinde bir uygulaması varmış ama o da sadece USA açıkmış herhalde ama o bile gözükmüyor mağazadan

Edit: Xbox konsolu uygulaması dışardan gözükmese de sadece USA için değil sanırım.

Tarayıcıya max adresini girmeye üşeniyorsanız, Progressive Web App (PWA) olarak da kullanılabiliyor edge üzerinde. Masaüstüne kısayol da oluşturabiliyorsunuz bu şekilde. Site açıkken; üç nokta>uygulamalar doğrultusunda halledilebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheVictim037 -- 20 Mayıs 2025; 13:11:40 >
  • TheVictim037 T kullanıcısına yanıt
    Xbox uygulaması vardı hocam bende kurulu konsolda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheVictim037 T kullanıcısına yanıt

Progressive Web App kısmını anlamamakla beraber(teknolojik yada web terminolojim el vermiyor ) web sitesinden girmeyi nasıl akıl edemediğimi sorguluyorum! En azından web sitesinden ulaşabileceğimi öğrendim ,teşekkürler :))

• BlackLead kullanıcısına yanıt

merhaba bende hepsiburadadan gelen üyeliğimi kullanıyorum ama telefonda izlerken indirme seçeneği yokmu acaba, hangi üyelikte indirme seçeneceği oluyor çevrimdışı izlemek için

• praximuns61 P kullanıcısına yanıt

Paralı üyelik lazım hepsiburadada yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • praximuns61 P kullanıcısına yanıt

Normal standart ya da özel paket üyeliğinin olması gerekiyor. Fakat standart pakette 30, özel pakette de 100 indirme sınırı var.

• 4k üyeliği olan bakabilir mi acaba? Ben de standart paket var fark var mı anlayamadım? Eurosport Roland Garros turnuva maçları 4k dolby vision olarak mı yayınlanıyor yoksa sd mi? Takip eden varsa yazabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • HB'nin verdigi Max uyeligi HB de premium oldugumuz surece gecerliymiş.

oysa Blutv'de öyle degildi mesele HB premium'un 29. gunu bile kodu alıp Blutv'de aktifleştirince 1 ay boyunca devam ediyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xcode35 -- 28 Mayıs 2025; 2:36:8 >
  • xcode35 X kullanıcısına yanıt

Peki HB Premium bitince Max hesabımızı üst pakete tanımlayabiliyor muyuz?

• Akcura kullanıcısına yanıt

evet

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.