Şimdi Ara

Max | ANA KONU | 2025 Bahar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
347
Cevap
30
Favori
20.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş

@iDoctor BluTV'nin abonelik ücretini ödeyen abone sayısı yüksekse ve abonelik sayıları düzenli artış gösteriyorsa bu durum Max açısından da olumlu olur tabii ki. Fiyat konusunda da bence rekabetçi olacaklardır.

HB anlaşmasından dahil edilecekler büyük ihtimal Max'in reklamlı paketine dahil edilirler. Aboneliklerini daha sonra devam ettirmezlerse de Max'e bir getirisi olmaz diye düşünüyorum.

Katalog Disney+ ile karşılaştırınca daha zengin ama Disney+'ın yaşadığı ve yaşattığı en büyük sıkıntı içeriklerinin eski olması ve daha önceden birçok insanın çeşitli yasal platformlardan, yollardan, vs., seyretmiş olmasıydı. Max'te de öyle bir durum var aslında ama akıllı davranırlarsa olumsuz etkisi daha az olur.

Zor iş ama eski içeriklerin tümünü remaster etmeleri lazım. Bu zaten genel olarak Max abonelerinin talep ettiği bir şey. Adam 4K paket almış, haliyle remaster edilmiş şekilde seyretmek istiyor.

BluTV şu anda içerik konusunda nasıl bilmiyorum ama Max'in diğer ülkelerde yaptığı gibi burada da spor yayını olayına girmesi lazım. Bir de Türkiye'de bulunmayan platformların içeriklerini Max'e eklemesi lazım. Bunu Avrupa'da bulunduğu ülkelerin çoğunda yapıyor ve güncel sunuyor. Yani belirli kanallara/platformlara ait dizilerin sezonu devam ederken Max'e de haftalık ekleniyor.

Alt yazı sorunu olmayacaktır. Türkçe dublaj seçeneği de olur bence çünkü bulunduğu ülkelerde genelde sunuyor, burada da sunmaması için neden yok. Bunların tümünü toplarsak o zaman Disney+'tan daha başarılı olur.

Aksi halde 2 yılda HOTD, TLOU sezonu veya arada bir The Penguin gibi çıkartacakları 3-5 diziyle zor.

O alıntı yaptığınız yazıda uygulama desteğinin çeşitli TV'lerde, kutularda falan olacağından bahsediyorlardır.

Apple TV+ hakkında şahsi fikrim, şu ana kadar getirmedilerse ya sorun büyüktür, ya getirme istekleri yoktur, ya da her ikisi olduğu yönünde ama belli de olmaz tabii.

• Der Meister. kullanıcısına yanıt
    Hocam sanırım WBD Sports olarak gelecek. RTÜK’den lisans almışlardı diye hatırlıyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ses atmos olmazsa benden 1 tl bile çıkmaz kapiş  MAX okuyorsan buraları 

• Max'in en büyük farklarından biri Blu Tv'nin olmadığı playstation ve xbox konsollarına kendi uygulaması ile gelmesi olacak. Yurtdışında satılan roku fire stick gibi cihazlarda da bulunabilecek. Eski blu tv çalıştıran smart tvlerde ama uygulama maxe dönüşür mü o belirsiz.

• BluTv alsam simdi Max olunca devam eder mi? Yoksa Max'i bekleyip kampanya mi kovalamak daha iyi? Bir de iki platform FireTv'de calisiyor mu?

• rancorous kullanıcısına yanıt

@rancorous Şahsen Max'in rekabetçi bir fiyatla gireceğini düşünüyorum. Amazon hesabınızdan (Türkiye hesabı da olur) konumu ve diğer gerekli ayarlamaları ABD olarak yapılandırırsanız evet, Max çalışır ve app store'dan güncelleme de alır. Yıllardır bu şekilde seyrediyorum. Amazon'dan alışveriş yapacağım zaman sadece adresi tekrar Türkiye yapıyorum, o kadar.

Max, Türkiye'de hizmet verdiğinde seyretmek için VPN'e gerek kalmaz. Ama bahsettiğim gibi Fire TV'nin kendisi Türkiye'de hizmet vermediği için ayarlama yapmak gerekiyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.