Şimdi Ara

hb yi yaktım oyunu bıraktım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • onden 5 tane +7 yakmama ragmen +4 e gecmedi bende herseyimi yakıp cope attım valla bu oıyun icin degmez

darısı sizin basınıza

• trina ile +4e 100% geciyo sen trinasiz bastiysan elbet yanacak... buyuk + lar basacagin zaman hep trina ile basacan ben oyle +6 HB bastim ... ama +3den +4e, 4den 5e ve 5den 6 ya hep trina ile
  • geçmş weya hayırlı olsun
  • @burikk
    +1999
  • +4 e basarken +7 yakman hata bence. ya hiç bişey yakmadan direk bsacaktın yada 2 tane +3 fp yi ardarda yaktıktan sonra basacaktın.
  • walla verdik akzı İi yi evrip Hb aldığın için ama Walla ne şans trina ile +6 ya kadar % 80 ( tirna + buss tabiki ) % 80 şans la yakman azık şansın yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: aBouT

onden 5 tane +7 yakmama ragmen +4 e gecmedi bende herseyimi yakıp cope attım valla bu oıyun icin degmez

darısı sizin basınıza

Hepinizin Sonu Bole Olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: *LogosMania*

quote:

onden 5 tane +7 yakmama ragmen +4 e gecmedi bende herseyimi yakıp cope attım valla bu oıyun icin degmez

darısı sizin basınıza

zuhahahahahha +1905

• quote:

Orjinalden alıntı: manticor

quote:

quote:

darısı sizin basınıza

zuhahahahahha +1905

Forumu katlettin..

• quote:

quote:

darısı sizin basınıza

muhahah ya millet nasıl item basıyo bende anlamıyorum, 30-40 tane +7cleaver ve +7 rogue fp toplamıştım ben de
    maksat para kazanmak neyse kalan son paramla da birsürü bus aldım. Sonuç hiçbiri +8 olmadı ve ben 5 parasız kaldım, off ulan öyle bi dibe vurmuştum ki hiç bi opal cristal saphire bugu olmadığı halde master'ı açamamıştım, çünkü lycaon lupus lobo pendant alacak para yoktu

• cogu kisi bilir ki bazi itemleri +4 basmak +5 +6 basmaktan daha zordur. kahretsin +4 e basarken yaktigim shard raptor ve uniquelerin haddi hesabi yok.

bu arada hayirli olsun oyunu birakman guzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.