onden 5 tane +7 yakmama ragmen +4 e gecmedi bende herseyimi yakıp cope attım valla bu oıyun icin degmez
darısı sizin basınıza
trina ile +4e 100% geciyo sen trinasiz bastiysan elbet yanacak... buyuk + lar basacagin zaman hep trina ile basacan ben oyle +6 HB bastim ... ama +3den +4e, 4den 5e ve 5den 6 ya hep trina ile
geçmş weya hayırlı olsun
@burikk +1999
+4 e basarken +7 yakman hata bence. ya hiç bişey yakmadan direk bsacaktın yada 2 tane +3 fp yi ardarda yaktıktan sonra basacaktın.
walla verdik akzı İi yi evrip Hb aldığın için ama Walla ne şans trina ile +6 ya kadar % 80 ( tirna + buss tabiki ) % 80 şans la yakman azık şansın yok
quote:
Orjinalden alıntı: aBouT
onden 5 tane +7 yakmama ragmen +4 e gecmedi bende herseyimi yakıp cope attım valla bu oıyun icin degmez
darısı sizin basınıza
Hepinizin Sonu Bole Olacak
zuhahahahahha +1905
quote:
Orjinalden alıntı: manticor
quote:
Orjinalden alıntı: *LogosMania*
quote:
darısı sizin basınıza
zuhahahahahha +1905
Forumu katlettin..
quote:
Orjinalden alıntı: *LogosMania*
quote:
darısı sizin basınıza
muhahah ya millet nasıl item basıyo bende anlamıyorum, 30-40 tane +7cleaver ve +7 rogue fp toplamıştım ben de maksat para kazanmak neyse kalan son paramla da birsürü bus aldım. Sonuç hiçbiri +8 olmadı ve ben 5 parasız kaldım, off ulan öyle bi dibe vurmuştum ki hiç bi opal cristal saphire bugu olmadığı halde master'ı açamamıştım, çünkü lycaon lupus lobo pendant alacak para yoktu
cogu kisi bilir ki bazi itemleri +4 basmak +5 +6 basmaktan daha zordur. kahretsin +4 e basarken yaktigim shard raptor ve uniquelerin haddi hesabi yok.
bu arada hayirli olsun oyunu birakman guzel.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme