Şimdi Ara

HB - Dark CineManiaXS MKV Player 96 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.571
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MKV playerları araştırırken denk geldim. Fiyat gayet sıcak bence. Ben wifi özellikli aradığım için ilgilenmiyorum, ancak bu özellikte player arayan kaçırmasın bence.

http://www.hepsiburada.com/Liste/dark-cinemaniaxs-1080p-truehd-71-mkvdtsdolby-media-playerhdmi-kablo-hediyeli-dkmpcinxs/ProductDetails.aspx?productId=bd85406&categoryId=112123

Bu da piyasa fiyatları :
    http://www.akakce.com/medya-oynatici/en-ucuz-dark-cinemaniaxs-dkmpcinxs-medya-oynatici-fiyati,436737.html

Saygılar.

• kullanan varsa yorum alabilirmiyiz?
  • fiyat iyiymiş.
    yokmu kullanan kimse?stoktayken alalım.
  • ben aldım bakalım nasılmış. pclabs incelemelerinde iyi diyor.

bir tek işlemci soru işareti gibi. markası modeli belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pablomurty

ben aldım bakalım nasılmış. pclabs incelemelerinde iyi diyor.

bir tek işlemci soru işareti gibi. markası modeli belli değil.

hayırlı olsun arkadaşım.yorumlarını hemen paylaşırsan iyi olur.tükenmeden alalım bizde.
  • Bende bir arkadasım istediği için persembe gunu ona aldım ancak hala üretici firmadan bekleniyor yazıyor ona göre alın beklemeyi göze alın.
  • Ben de aldım bu sabah
    Bakalım üretici firma ne zaman gönderecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dark Full HD Media Player
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • alanlar yorum yapsın arkadaşlar
    şu an 116tl
  • Ben kullanıyorum gayet memnunum. Açmadığı format yok tüplü tvde kullanıyorum görüntü kalitesi gayet yeterli. Sadece film izlemek için ideal bir cihaz
  • Ben de aldım, daha doğrusu ıs cıkısı usenıp kargoya gıdıp teslım alıp deneyemedıgım ıcın yorum yapamıcam sımdı ama kullanınca yazarım...
  • ISINMA PROBLEMİ OLABİLİR ?
    uzun süre mesela house sezon izlerken kilitlenme problemi olabilir yoksa
    alınası var güzel cihaz ama işlemcisi ne ? 400 500 kaç mhz
    birde internet baglantısı varmı.
  • alanlar bi film izlesin sölesin mkv izleyemiyoruz...
  • mkv izleyemiyormusun
    nasıl yaaa
    Allah Allah
  • Cihazı 1 ay evvel aldım. Hem tüplü televizyonda hem de plazmada denedim. 720p ve 1080p olan bazı filmlerde takılma ya da filmi başa alma hatası oluşuyordu. Ben de akortek sitesinden sondan bir önceki firmware sürümünü çekip cihazın yazılımını güncelledim. Artık hiç bir filmde sorun yaşamıyorum. 20 küsür GB'lık Avatar ve Yüzüklerin Efendisi serisini (üstelik bitrate oranları da çok yüksek) sorunsuzca oynattı. Isınma gibi bir sorun yaşamadım hiç. Altyazı boyutu vs. ayarı da sorunsuz.
    Bana göre cihazın tek kusuru şu: Açtığım filmde, örneğin torrent sitelerinde birbirleriyle yarışmak için hızlıca oluşturulup eklenen yerli dizi bölümlerinde, ufacık bir takılma anında ya da bozuk kısımda cihaz doğruca bir sonraki dosyaya geçiş yapıyor. Sararken o kısımı geçebiliyorsunuz, ama izlerken maalesef sıradaki filme / dosyaya geçiyor.
    Genel olarak bakarsak parasının hakkını veren bir ürün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ordinary Story

Cihazı 1 ay evvel aldım. Hem tüplü televizyonda hem de plazmada denedim. 720p ve 1080p olan bazı filmlerde takılma ya da filmi başa alma hatası oluşuyordu. Ben de akortek sitesinden sondan bir önceki firmware sürümünü çekip cihazın yazılımını güncelledim. Artık hiç bir filmde sorun yaşamıyorum. 20 küsür GB'lık Avatar ve Yüzüklerin Efendisi serisini (üstelik bitrate oranları da çok yüksek) sorunsuzca oynattı. Isınma gibi bir sorun yaşamadım hiç. Altyazı boyutu vs. ayarı da sorunsuz.
    Bana göre cihazın tek kusuru şu: Açtığım filmde, örneğin torrent sitelerinde birbirleriyle yarışmak için hızlıca oluşturulup eklenen yerli dizi bölümlerinde, ufacık bir takılma anında ya da bozuk kısımda cihaz doğruca bir sonraki dosyaya geçiş yapıyor. Sararken o kısımı geçebiliyorsunuz, ama izlerken maalesef sıradaki filme / dosyaya geçiyor.
    Genel olarak bakarsak parasının hakkını veren bir ürün.

tüplüde 1080p ve 720p yi ancak 480p yada 576p downscale li şekilde izliyorsun zaten hdmi baglantında olmadıgı için dvd kalitesinde izliyosun

• Tüplüde HD izlediğimi değil, cihazın dosyaları açıp açmadığını denediğimi belirtmek için yazdım ilk cümleyi. Devamındaki HD film muhabbeti HDMI kablo ile plazmada olan deneyimimdi. Çok şükür neyde hangi çözünürlüğe kadar çıkılabilir biliyorum :).
  • Vatan'ın yaptığı bir günlük %25 indirimlerden faydalanıp, yeni nesil chipsetli (realtek 1055 - 500 mhz) Philips HMP3000 media player'ını tercih edin.. Isınma yapmaz ve cihaz çok seri..
    Global markalı bir ürün.. Her şeyi ile kalite.. Yazılım desteğ ve servisi çok iyi.. kumanda algılama hasssiyeti ayrıca kumanda - cihazın kasa yapısı çok sağlam ve kaliteli..%25 indirim olduğunda 104 liraya satılıyor..
  • Arkadaşlar Dark Record Mania 2 alarak Darkzedelerden birisi oldum.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum, özelliklerin çoğu düzgün çalışmıyor, destek sıfır, forumlarında fırça yiyorsunuz bir de teknik servisten.

Sonra ölü fiyatına satıp, Wdtv live aldım, o kadar özellik yok ama en azından olanlar stabil çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.