Şimdi Ara

Hazırlık okurken başka dil öğrenilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizcem iyi değil hazırlıkta bi süre sonra ingilizceyi oturtursam rusçaya başlasam sıkıntı olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yeterince zamanın varsa neden olmasın.Zaten birbirine benzeyen diller değiller,karıştırma durumu olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk1995

Yeterince zamanın varsa neden olmasın.Zaten birbirine benzeyen diller değiller,karıştırma durumu olmaz.

Peki hocam rusçayı tavsiye eder misiniz çince düşünmüyorum ispanyolcada amerikaya yerleşirsem öğrenirim diyorum

• hazırlıkta adam gibi ingilizce bile öğrenemezsin ki ne başka dili?hazırlıkta gelebileceğin en iyi seviye intermediate,ingilizce yi tam olarak oturt ondan sonra başka dil düşün,rusça ayrıca çok çok zor bi dil,minimum 2-3 sene geçirmen lazım o dil'de,öyle kolay dil öğrenilmiyor malesef,kolay gelsin şimdiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

hazırlıkta adam gibi ingilizce bile öğrenemezsin ki ne başka dili?hazırlıkta gelebileceğin en iyi seviye intermediate,ingilizce yi tam olarak oturt ondan sonra başka dil düşün,rusça ayrıca çok çok zor bi dil,minimum 2-3 sene geçirmen lazım o dil'de,öyle kolay dil öğrenilmiyor malesef,kolay gelsin şimdiden

Hocam orta öncesi seviyesindeyim sıkıntım gramer yıllardır dizi film izleye izleye biraz İngilizce yaptım gramer oturursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
    Bounda okuyacağım bu arada hazırlığının iyi olduğu söyleniyor

• quote:

Orijinalden alıntı: AynştaynınKayıpÇocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

hazırlıkta adam gibi ingilizce bile öğrenemezsin ki ne başka dili?hazırlıkta gelebileceğin en iyi seviye intermediate,ingilizce yi tam olarak oturt ondan sonra başka dil düşün,rusça ayrıca çok çok zor bi dil,minimum 2-3 sene geçirmen lazım o dil'de,öyle kolay dil öğrenilmiyor malesef,kolay gelsin şimdiden

Hocam orta öncesi seviyesindeyim sıkıntım gramer yıllardır dizi film izleye izleye biraz İngilizce yaptım gramer oturursa sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
    Bounda okuyacağım bu arada hazırlığının iyi olduğu söyleniyor

öyle desene kardesim :D boun hazırlıgı zordur iyi ingilizce ögrenirsin orda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Yeterince zamanın varsa neden olmasın.Zaten birbirine benzeyen diller değiller,karıştırma durumu olmaz.

Peki hocam rusçayı tavsiye eder misiniz çince düşünmüyorum ispanyolcada amerikaya yerleşirsem öğrenirim diyorum

Hangi bölümü okuyacaksın?Ona göre bi yorum yapabilirim.Ben inşaat mühendisliği okuyorum benim için Rusça Çince dende İspanyolca dan da daha önemli.Ama başka bir meslek için bu durum değişebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Hangi bölümü okuyacaksın?Ona göre bi yorum yapabilirim.Ben inşaat mühendisliği okuyorum benim için Rusça Çince dende İspanyolca dan da daha önemli.Ama başka bir meslek için bu durum değişebilir.

bilgisayar mühendisliği hocam rusyada iş imkanı çıkarsa yerleşirim en kötü tatillde hatun kaldırırım diye düşünüyorum
    yanınada ispanyolca eklerim ilerde

• İspanyolca nın mesleki olarak bir yararı olacağını sanmıyorum.Rusça,Almanca veya Çince daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.