arkdaşlar ben tekrar sınava hazırlananlardanım eşit ağırlıktan hazırlancam nasipse ama tam olark neren baslıyacagımı bilmiyorum bana yardımcı olurmusunuz siz nasıl nerden basladınız bu yaz neleri bitirmem lazım yardımcı olursanız sevinirim
ygs bakarım bakarsam o da abartmadan.cünkü ikinci senemiz sonucta erkenden sıkılmamamız lazım.yeni konu çalışmak iyi değil pek bence.benim konu eksiğim yok pek. o yüzden takılıyorum öylesine
ygs için kimya çalış. kitap oku. ygs matematik yüklen. lys de de limit türev integral kas. seni diğerlerinden öne geçirecek olan bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: VVGGRR
ygs için kimya çalış. kitap oku. ygs matematik yüklen. lys de de limit türev integral kas. seni diğerlerinden öne geçirecek olan bunlar.
türev integral kas ama süreyi yetiremezsen btün türev integral çalışman elinde patlar benim gibi
Bence birinci önceliğin vaktin bolken hızlı okuyup anlamanı geliştirmen ve matematik soru çözüm hızını arttırman. Süre çok önemli!
quote:
Orijinalden alıntı: seyub
quote:
Orijinalden alıntı: VVGGRR
türev integral kas ama süreyi yetiremezsen btün türev integral çalışman elinde patlar benim gibi
Bence birinci önceliğin vaktin bolken hızlı okuyup anlamanı geliştirmen ve matematik soru çözüm hızını arttırman. Süre çok önemli!
ben de yetiştiremedim integrali :) ama katsayısı ve getirisi muazzam olacaktır. o yuzden kilit nokta bence