Şimdi Ara

Hazırda Çin PVP'si Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi, güzel bir çin pvpsi arıyorum. Bir zamanlar Longjuyt2 oynardık arkadaşımla. Hatta ruh taşı, bk falan okuyorduk yani emek serverıydı diyebilirim. Bunun gibi bir private serverda oynuyorsanız ben de katılmak isterim, beraber oynayalım isterim. Hatta DH olarak lonca falan da kurarız.

Malum Türk PVP'lerde emek denen bir şey yok. Edit satışı yok denen serverlarda bile tanıdıklar vs. edit alıyorlar bu sayede bizim emekler boşa gidiyor. M2-TR oynayacaktım ama orada atı alan Üsküdar'ı geçtiğinden vazgeçtim. Şu an Official Türk Metin2'si oynuyorum ama zevkli bir Çin-Kore PVP'si arıyorum. En önemlisi de p npc olmaması :) P'yi kendim açmak istiyorum. İyi forumlar..

Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum göremediğim için buraya açtım..

• Hala aranıyor güncel
  • h t t p : / / w o r l d m t 2 . m e t i n 2 v p s . c o m /

boşlukları sil . siteye gir. kayıt ol. patch i indir. bir gir dene hoşuna gidecektir.
  • çin pvplerinden kalmadı birşey

eskiden clubmt2 oynardık ama o italyan serveriydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 13 Temmuz 2011; 11:40:27 >
  • @sonerimsi27 dostum her yere bu adresi yazmak zorunda mısın? Çin PVP'si dedim, veya yabancı pvp.

@beogalogeol açık olan bir yabancı pvp de uygundur kardeşim, eğer oynadığın veya sevdiğin pvp varsa pm atarak veyahut buraya yazarak bildirirsen sevinirim.

İyi forumlar :)
  • Konu güncel arkadaşlar ciddiyim. :)
  • Beyler çinliler mt2 yi çıkarmış ama nedense oynamıyorlar.İşte bu kadar zeki olduklarını burdan anlayabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.