Şimdi Ara

Haziranın sonu bilgisayar toplayacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Viewsonic 2703-gs monitör aldım. 2K 165 HZ IPS G SYNC

Bu monitötün hakkını verebilecek bir sistem kurmak istiyorum. Bütçe konusu olarak şu kadar paraya toplamalıyım diye bir şey demiyorum ama

GTX 1080 TI koyacaksak sisteme benim düşünceme göre o sisteme ryzen 1600 den fazlasını koymaya dahi gerek yok. Bilmiyorum belki de yanılıyorumdur yol gösterin lütfen.

Ekran kartı en önemli bileşen ekran kartından kısmayarak en ucuza ne yapabiliriz bunu merak ediyorum Haziran sonunda toplamayı düşünüyorum en kötü

• i5 8400 üzerine sistem toplayabilirsin.
  • Önce bi haziran gelsin arkadaş. Sonra bakarız. Belki fiyatlar düşer yükselir yeni seri çıkar belki hayatta bile olmazsın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyatlar değişiklik gösterebilir.

Haziranın sonu bilgisayar toplayacağım
  • dolar zaten uçmuş haziranda dahada uçar biran önce su ekran kartları fiyatlarıda düşmeye başlamışken yapıştır derim en azından ekran kartını kapat derim
  • Alacağın günden önce konu aç o zaman görüşelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

dolar zaten uçmuş haziranda dahada uçar biran önce su ekran kartları fiyatlarıda düşmeye başlamışken yapıştır derim en azından ekran kartını kapat derim
    Kyk kredisi biriktiriyorum hocam diğer arkadaşlarda diyor ki mining bitiriyor yeni seri ekran kartları ile rahatlar piyasa ne yapsam bilemedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bugün derslerin son günü
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam tamam bunlar iyi güzel ama dedigim gibi yeni seri için çok söylenti var nvdia tarafından resmi bir kaynak yok eger mining biterse anca yeni seri çıkarır yoksa zaten amd ekran kartı piyasasında başarılı olmadı nvdia saglam iş yaptıgı için yeni seriyi geciktiriyor

600 dolarlık kartı 1000 dolara sattılar mining cilere aynı kartı yalandan bellek üretimi minig dediler 1000 dolardan itelediler

şimdi minig sönmeye başlayınca nasılda iniyor fiyatları dedigim gibi 1080ti için ve o elinizdeki monitör için 10 k para koymanız gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 7 Nisan 2018; 18:40:2 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.