Şimdi Ara

Haziranda Yeni Server Yeni Guild !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
0
Favori
4.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet Arkadaşlar ÖSS den çıkar çıkmaz yeni servera başlıyoruz...bulunduğumuz serverda PvE gidişatı çok kötü guildler çok dengesiz..
    Haziran Ayında yeni bir dizi server açılması bekleniliyor.. tercihimiz bi aksilik olmazsa PvP serverı olacak..

Joanna's Horde Leveling Guide Eşliğinde 1 haftada 60 2. haftada 70 olmayı planlıyoruz...

Yeterli sayıya ulaşıp bi an önce karazhan yapma niyetindeyiz..

Web sitesi , ventrilo hazırlanıyor

Başvuracak kişilerde aradığımız özellikler:

- Sosyal , insan ilişkilerinde başarılı , yardımsever olmak..
    - pre TBC end game deneyimi.. (raidlerde daha başarılı olacaklarına inanıyorum)
    - en az 1 lvl 60 char sahibi olmak..( Satın aldıysanız lütfen başvurmayın..)
    - sabırlı olmak.. ( 3 saat geçmiş ve bir boss henüz inmemişse buna anlayış gösterebilmeli..)
    - oynadığı classın amacını anlamak (Örn: aksi istenmedikçe her warrior Tanktır.. )
    - istenildiğinde itirazsız respec olmayı kabul etmek.
    - dinlemeyi bilmek..
    ( 11 / 54 )
    Her Classtan kaç kişi alınacağını aşağıdan takip edebilirsiniz.. şu anda kodlama yapıyorum başvurular için ayrı bir site olacak...

-> Druid (1/7) (0/2 Feral - 1/4 resto - 0/1 balance)
    -kadeve

-> Hunter (0/5)

-> Mage (2/7)
    -Anilsey
    -melart
    -> Paladin (2/6)
    -Aurwandil
    -Miex
    -> Priest (3/8) (2/3 Shadow - 1/5 Holy)
    -PhP
    - WrXsTi
    -Quetzalcoatl
    -> Rogue (1/4)
    -KillerDevil
    -Cybercab
    -> Shaman (0/6) (4 resto - 1 Enc - 1 Ele)

-> Warlock (1/5)
    -Anteos
    -> Warrior (1/6)
    -Macros(MT)

---------------

> Beklemede (5)
    (Bu arkadaşlar bana şartlarımıza ne kadar uyabilecekleri konusunda ve oyun deneyimleri ile ilgili bilgileri PM ile ulaştırırlarsa sevinirim)
    -Cybercab
    -MooNS_TR
    -SwiftAngel
    -lejyonerx
    -Punisher2005

Başvuruları yaparken şu anki main charınızın Armory linkini ekleyin kendiniz hakkında bilgiye yer verin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 29 Mayıs 2007; 12:45:56 >

• abi zor ya böle biryere gelmeniz guildi doldurmanız lazım bukadar adam 7/24 online olamazki ztn sen bir 25kişilik raid kadar guild de adam sayısı vermişin az bu kusura bakma ama nüfusu yükseltmen lazım
  • faction?
  • özür unutmuşum Horde

quote:

Orjinalden alıntı: halobaba

abi zor ya böle biryere gelmeniz guildi doldurmanız lazım bukadar adam 7/24 online olamazki ztn sen bir 25kişilik raid kadar guild de adam sayısı vermişin az bu kusura bakma ama nüfusu yükseltmen lazım

54 kişilik yer var o listede .. zaten sadece türklerden oluşmayacak dışardan tamamlama yapacağız.. full türk guildine tamamen karşıyım.. yakın çevremden heroic yapacak kadar adam var.. raid için mutlaka başkaları olacak kaldı ki 25 man diyorsun haydee diyince başlanılmaz 25 man a öyle yeni serverda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Php -- 18 Mayıs 2007; 23:05:17 >
  • sanki sabancı holdinge CEO alıyolar. alemsiniz yahu
  • ben yeni açılan bi serverda sizinle yeni bi ufuğa açılabilirim.migrate yapmayacağım.yeni bi rogue char kasıcam yeni gelen serverlardan birinde.eğer guild toplanırsa bende var.1 adet rogue yer alabilirim
  • öle desene bende sadece bu adamlar alınacak sonra alım kapanacak zannettim hadi bakalım türk-yabancı guildi varmı böle karışık guild yarısı yabancı yarısı türk zor gibi geçinemeyiz ne demişer türkün türkden başka dostu yoktur ama hayırlısı belki siz zoru başarırsınız başarılar guildine arkadaşım ben gelirdimde yazın ancak online olabiliorum kışın az online olurum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gelmem neden ? Kimse gitmesın neden ? arkadas demıskı öss den cıkar cıkmaz yenı yerde kasıcaz zaten sıfırdan guıldı toparlaman en az 3 veya 4 ay sürer bu 1 yaz tatılı 3 ay desek ardından oss kazanamassanız gene oss sınavına gırıcek ve cogunuz oyunda olmayacak eger universite kazanırsanız zaten umudu kesın yanı iki ucu ...... lu deynek derım ben buna ılk once sızın mıllete şartlarınız uymuyor okul cocusunuz yanı ogrencı sınız bu oyunda bıseyler yapmak ıcın pc manya olmanız lazım 20 saat 3 yıl kesıntısız :) sız 3 ay oynucanız ben gelcem ortada kalıcam o gelcek ortada kalcak sızın topladıgınız adamlarda etrafındakıler oss lı oldugu ıcın yok ders calısmam lazım yok annem kızıyor yok babam geldı dedıgınız an iş biter Eger deseydınız bız kendı gecımızı kendımız saglayan ınsanlarız yanı aıle den hıc bır turlu kaza bela harıc bır kımseye baglı degılız yanı cocuk degılız 2.oynucak paramız ve zamanımız var ben sızı yaz tatili ınsanları oalrak goruyorum yaz kadar kısa ve geçici kımsenın gelıcegınıde sanmıyom ha gelene eyvallah gelende aynı sızın tayfadan olur 3 ay gelır 9 ay olmaz olsada tatmin etmez bıze çinli gıbı adam lazım :)

• Grim batoldaki hunter 49 oldu ama bıraktım rogue actim gelicem :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ving Tsun -- 22 Mayıs 2007; 12:54:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zakuska

Gelmem neden ? Kimse gitmesın neden ? arkadas demıskı öss den cıkar cıkmaz yenı yerde kasıcaz zaten sıfırdan guıldı toparlaman en az 3 veya 4 ay sürer bu 1 yaz tatılı 3 ay desek ardından oss kazanamassanız gene oss sınavına gırıcek ve cogunuz oyunda olmayacak eger universite kazanırsanız zaten umudu kesın yanı iki ucu ...... lu deynek derım ben buna ılk once sızın mıllete şartlarınız uymuyor okul cocusunuz yanı ogrencı sınız bu oyunda bıseyler yapmak ıcın pc manya olmanız lazım 20 saat 3 yıl kesıntısız :) sız 3 ay oynucanız ben gelcem ortada kalıcam o gelcek ortada kalcak sızın topladıgınız adamlarda etrafındakıler oss lı oldugu ıcın yok ders calısmam lazım yok annem kızıyor yok babam geldı dedıgınız an iş biter Eger deseydınız bız kendı gecımızı kendımız saglayan ınsanlarız yanı aıle den hıc bır turlu kaza bela harıc bır kımseye baglı degılız yanı cocuk degılız 2.oynucak paramız ve zamanımız var ben sızı yaz tatili ınsanları oalrak goruyorum yaz kadar kısa ve geçici kımsenın gelıcegınıde sanmıyom ha gelene eyvallah gelende aynı sızın tayfadan olur 3 ay gelır 9 ay olmaz olsada tatmin etmez bıze çinli gıbı adam lazım :)

+1

• Mix.Gen.Tr'nin serverine geLin
  • quote:

Gelmem neden ? Kimse gitmesın neden ? arkadas demıskı öss den cıkar cıkmaz yenı yerde kasıcaz zaten sıfırdan guıldı toparlaman en az 3 veya 4 ay sürer bu 1 yaz tatılı 3 ay desek ardından oss kazanamassanız gene oss sınavına gırıcek ve cogunuz oyunda olmayacak eger universite kazanırsanız zaten umudu kesın yanı iki ucu ...... lu deynek derım ben buna ılk once sızın mıllete şartlarınız uymuyor okul cocusunuz yanı ogrencı sınız bu oyunda bıseyler yapmak ıcın pc manya olmanız lazım 20 saat 3 yıl kesıntısız :) sız 3 ay oynucanız ben gelcem ortada kalıcam o gelcek ortada kalcak sızın topladıgınız adamlarda etrafındakıler oss lı oldugu ıcın yok ders calısmam lazım yok annem kızıyor yok babam geldı dedıgınız an iş biter Eger deseydınız bız kendı gecımızı kendımız saglayan ınsanlarız yanı aıle den hıc bır turlu kaza bela harıc bır kımseye baglı degılız yanı cocuk degılız 2.oynucak paramız ve zamanımız var ben sızı yaz tatili ınsanları oalrak goruyorum yaz kadar kısa ve geçici kımsenın gelıcegınıde sanmıyom ha gelene eyvallah gelende aynı sızın tayfadan olur 3 ay gelır 9 ay olmaz olsada tatmin etmez bıze çinli gıbı adam lazım :)

sadece öss den çıkanlar gelsin diye bişey demiyoruz.. okul çocuğu değiliz, niyetimiz uzun vadeli olmasa bunu buraya zaten açmam .. orada yazdıklarımı anlayanlar bana göre sağlam adamlardır anlamayanlar ve sadece yorum yapmak ya da saldırıda bulunmak isteyenler umrumda değil... 2 haftada 70 olup hemen yeterli gearı toplamayı hedefliyoruz zaten karazhan 10 kişi orası farma geçene kadar 3-4 ay geçmesi çok abartı.. kendi serverımda karazhan çok çabuk başladı..

ama bak senin için yazı yazmak çok kolay...

öss den çıkacaksınız sizler x siniz y siniz şusunuz bu sunuz sizden bi halt olmaz...sizin şu olmanız lazım bu olmanız lazım .. nerden biliyorum ?? ben herşeyi bilirim..

Bırakın bunları artık ya kendin tırmanarak yüksel ya başkalarının omuzlarını tekmeleyerek yukarıya çıkmaya çalışma

sadece katılacaklar konuşsun ben her b*ku biliyorum diyenler mümkünse uzak dursun.. tekrar söylüyorum anlamada zorluk çekenler için.. oradaki başvuru şartlanını anlayabilenler bana göre iyi wowcudur .. private serverda oynayan yada hayatında end game yapmamış (ki oyunun asıl amacıdır bu) adamlar yorum yapmasın..

• quote:

artık oyunda eskisi gii çinli olmayada pek gerek kalmadı hiç olmadı bedavadan pvp item yaparsın:)ama adamlarda heves etmiş ki bence doğru yolda ilerliyorlar çoğu ciddi guild daha kurulmadan recruitini tamamlar zaten.tabi sende haklısın ne olacağı belli değilsonuçta.he laf ediyorum ama bende çinliyim yani belirteyim en azından:Pgl guild kuracak arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maykiliye -- 19 Mayıs 2007; 12:18:09 >

• Hardcore olmak ayrı birşey, düzenli disiplinli abartmadan raid oynamak ayrı birşey..
    Hardcore bir oyuncu gününün yarısını oyuna verirken serverda vs ilk bossları onlar indirir. nedir ego tatmini bana göre tamamen, biz ilk yaptık, gördük, iyi oyuncuyuz. düzenli olarak raid yapan guildlerin (tr guildi) sosyalitesi yüksek olur, yavaş ama sağlam olarak ilerler
  • işte bende bunu anlatmak istiyorum ama işte destek olmuyorlar herkes kösteklik peşinde
  • Arkadaşlar adam konu açmış bokmu var kıllık yapıyosunuz sizane başarılı olur olmazlar istiyosanız yazın kardeşim adam konu açmış yeni arkadaş arıyo geyik geyik muhabbetler bir forum bu kadarmı kıl olur. resmen foruma biri bi konu açsın içine edeyim diye stealth modda bekliyosunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moffaka -- 19 Mayıs 2007; 12:57:06 >
  • OSS yi seviyorum.. bu oyunuda aynı şekilde..
    ama türk servelerinde oyun oynanmaz benden demesi..
  • %80 yabancı almazsan yurumez o iş benden demesı
  • arkadaşlar lütfen yorum yapmayalım bende biliyorum türklerle yürümeyeceğini bi kaç kişi alsam yeter sadece türk alacaz diye bişey yok .. web sitesini hazırlayayım zaten yabancılar da gelecek... 10 sağlam adam bulsam türk bana yeter... neler yapılacağını zaten planladım ben
  • Arkadaşlar Eskiler Beni Tanır bende Bu Gruba Dahil olucam Büyük olasılık ki Arkadaşları da tanırım WoW açıldığında oynamaya başladılar desem yalan olmaz yani vede gayet iyiler ayrıca ünv öğrencilerinin ne farkı var sivil olmaktan ne zamandır yurt a anneniz le geliyosunuz ? herneyse ... Bence Kaliteli adamların Katılımı olmalı bol bol 70 rush yapıcaz Hardcore Başlıyacaz Ama Core Devam eder ki bu gayet normal Hardcore devam ederse yemeden içmeden kesilmek içten bile deil ... 70 e hatta ilk instance lara kadar hardcore olur zaten ismimizi kazımış oluruz yani ...

Saygılarımla ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.