Şimdi Ara

Hazır wordpress temasına blog teması ekleme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazır bir wordpress teması alıp kendime site açtım. İçin düzenledim şimdilik, fakat siteyi çok aktif kullanacağız blog kısmına bol bol makale yazacağız. O yüzden kullanıcı çeken bie görünüm olsun istiyorum şuanki haliyle benim temamın blog sayfası çok basit.

Herşey aynı kalmak şartıyla sitemin blog linkine tıkladığımda başka bir tema ile oluşmuş olan bir blog sayfası ayarlayabilir miyim ?

Themeforesstten çok güzel bir blog teması buldum. Nasıl yapılır edilir yardımcı olur musunuz.

www.artenonmimarlik.com

Herşeyi kendim araştıratak yapıyorum daha önce php nedir bilmezdim gerçi hala bilmiyorum da neyse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• niye olmasın tıkladığın yeri başka bi yere yönlendirirsin oraya gider. benimde bu tarz bi wordpress'im var deneme amaçlı kurduğum, bloga tıklayınca tumblra gidiyor mesela. yalnız blog kısmını başka bi wp'den kullanman gerekebilir, aynı wordpressten kullanayım dersen o kısım biraz karışık olabilir çünkü 2 temayı birleştirmen gerekir. acaba style2.css yapıp yeni bi tasarım yapsan sonra ayrı bi php sayfasına bunu çağırsan nasıl olur diye düşündümde harbiden karışık işler :D bilen biri yardım eder çok uzun oldu :D şunu bil; başka yere yönlenir ve başka wordpressten kullanacaksan o iş olur.
  • Vakit ayırdığın için teşekkürler. Şöyle yaptım, wpcontent'in içine BLOG diye bir klasör açtım. Oraya wordpress kurdum, yeni bir SQL açtım. Zaten temanın demo içeriğini diğer temanın üstüne import edememiştim. Şuan iki tane wp-admin oldu. Blogu ayrı yerden ayarlayacağım artık.

Birde şu satın al kısımlarını sepete yönlendirmem lazım ama ürün diye birşey yok , o 3 bölüm tek tek ürün. O konuda bir fikrin var mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oguzhan_yildirim1992 -- 14 Kasım 2015; 15:22:23 >
  • satın al diyince iletişime gidiyor, internet üzerinden satış yapacak mısın yoksa iletişim mi sağlayacaksın? eğer satış yapacaksan woocommerce veya opencart biçilmiş kaftan.
  • Sanal pos olayına girmek istemiyorum 60 gün sonra alacağım parayı almasam da olur paypal ticari hesabım üzerinden satış yapmak istiyorum.

SSL sertifikası aldım, birde statik ipye geçeceğim 1 hafta sonra.

O tür uygulamalarda ürün oluşturuyorsun ama ben mesela iç mekan rendera tıkladığımda sepete onu nasıl ekleyebileceğimi çözemedim. Kusura bakma yabancıyım bu işlere ilk defa wordpress ile girdim bu web işlerine bilmediğim çok şey var.
  • öncelikle aynı anda iki adet wp tema kullanmak için Multiple Themes eklentisini kurmanız yeterliydi .istediğiniz sayfada farklı tema kullanabilirsiniz.

Sepete ürün eklemek için woocommerce kurun ,gerisini sepete ürün eklemeyi woocommerce sizin için çözecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.