Şimdi Ara

Hazır Toplanmış 2 Sistemi Karşılaştırır Mısınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bir pc almak istiyorum gücümde bu 2 pc ye yetiyor. cs lol gibi oyunlarda genelde vakit geçiriyorum ve bu oyunlarda hangisinin performansı daha iyidir hangisini tavsiye edersiniz? ben ekran kartı daha iyi olduğu için nexus thunder'ı düşünüyordum ama bir arkadaşım diğer sistemin daha iyi bir işlemcisi ve daha iyi bir ekran kartı üreticisi var dedi. (msi) Sizce hangisini seçmeliyim 2 sistem arasındaki farklar genel olarak nedir. 1. sistem için ram'i 32 gb ye çıkartıp 2. sistemle gb olarak eşitlemeyi düşünüyoruz. Bunu da göz önünde bulundurursanız sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum.

1. sistem :
    www.incehesap.com
    Nexus Thunder | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | Gainward RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/nexus-thunder-oem-paket-fiyati-76188/?srsltid=AfmBOoobQP7WjFbS7z7FHQJssnI-eOhbhCOSGniJIrNFzClR45F3GF02

2. sistem :

ıtopya | gaming ürünler ve bilgisayar bileşenlerinin yeni dünyası
    EMIN CITAK 2 V3 / AMD Ryzen 5 7600 / MSI GeForce RTX 5060 Ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / OEM PAKET |ITOPYA.COM
    https://www.itopya.com/emin-citak-2-v3-amd-ryzen-5-7600-msi-geforce-rtx-5060-ti-16gb-32gb-ddr5-1tb-nvme-m2-ssd-o_h32044

• Hocam Selamlar,

2. sistemi yaklaşık 1 ay önce aldım. Sonrasında testlere vs baktığımda 5070 in performans olarak 5060ti 16 gb dan açık ara önde olduğunu gördüm.

Şu anki aklım olsa 3-5 bin daha verip 5070 li sistem alırdım. 12 gb vram olmasına rağmen 5060ti 16gb ile kıyas edilmeyecek şekilde fark gözüküyor.

Garantisi olduğu sürece markasına çok takılmaya gerek yok gibi millet 2. el ekran kartı alıyor daha önce nasıl kullanıldığı belli olmayan.

Chatgptye sorunca ekran kartı için markaları sınıflandırıypr farklarını anlatıyor. %5-10 maks fark oluyor sanırım performansta

Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.