Şimdi Ara

HAZIR SISTEMLER HIFI DECK AMFI ARASINDAKI FARK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bu konularda yabancı oldugum ıcın sormak ıstedım yaptıgım arastırmalarda tam olarak bılgı edınemedım , av recevır hazır satılan sınema sıstemlerınde sony lg samsung amfılerıne bakıldıgını zaman en buyuk farklar nelerdır.
    sınema sıstemıne hdmı uzerınden bagladıgınız cıhazların ps3 drembox vs ses destegını sunan fılm veya kanallarda hmdı 5.1 sorround modlarında dts olarak verememesı sony sıtesınde 2013 model unuttum hdmı dts destegı veremedıgını okumustum evdekı lg ht906ta cıhazıma hdmı baglayınca ps3 oyunlar 5.1 olmasına ragmen dagalmıyor sanal olarak dagıtıyorum
    hazır sıstemler sadece bluray optık uzerınden mı bu ıslemı yapabılıyor hdmı ses codeclerı acamıyor mu streo olarak mı verıyor sadece

bu yuzden amfı almak dogru mu sony dh540 , marantz NR1504 , yamaha vx573 ,denon 1613 , pıneoor vsx520 sızce hangısı
    marantz NR1504 arastırmlarımda daha saglam bır cıhaz oldugunu gordum slım kasa olması tercıhımdır dıger markalarda ayırılan en buyuk ozellıgı streo muzıklerde daha saglam ses verdıgı her cıkısın kendıne aıt 60 watt her biri beş güç amplifikatörü kanal üzerinden aynı devre topolojisi sahip oldugu bılgısını aldım sony veya pıneoor urunlerındekı 150 watt , marantz 60 watt esdeger oldugu dogru mudur. bılgıler ıcın sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MADENLI -- 29 Ekim 2013; 6:55:07 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.