Şimdi Ara

Hazır Sistem mi Kendin Toplama mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iTopya , incehesap , teknobiyotik , vatan gibi sitelerde satılan hazır sistemler mi yoksa tek tek parçayı toplamak mı daha mantıklı.

Sanki hazır sistem daha ucuza geliyor nasıl oluyorsa. istediğim ekran kartının farklı modelini alcam ama o hazır sistemlerde seçenekler kısmındada yok. kendim toplamakta çok pahalıya geliyor parçalara en ucuz yerlerden baktıgım halde

• Kendin sorup kendin cevaplıyorsun
  • Muten Baba kullanıcısına yanıt
    bilgim az belki bilmiyorumdur diye buraya konu açtım.
  • hazırlarda anlasmalı parcaları kullanıyolar yada seviyesi dusuk parcaları oyuzden uygun oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFEFPSTR

hazırlarda anlasmalı parcaları kullanıyolar yada seviyesi dusuk parcaları oyuzden uygun oluyor
    ya hocam gerçekten hep bi yerde sorunlu parça oluyor. gelmiş mükemmel sisteme asus tuf ekran kartı koymuş. o parçayı cıkarayım diyorsun başka ekran kartının daha düşük modeline +300 istiyor . neden çünkü ekran kartı sorunlu bir seri. sürekli böyle böyle çıldırcam. Adam gibi sistemi kendim toplasam , parçaları ben kuramam bile. hadi kurdurttum birine diyelim ekstra para vercem onada . tek parça parça indrimde almak içinde resmen beklemen gerekiyor baya. zaten pahalı suan sistemler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.