Şimdi Ara

Hazır sistem hakkında yardımınıza ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bileşenlere sahip bir ikinci el hazır sistem var 40k fiyat istiyor. Haziranda toplanmış sistem. Garantisi vs devam ediyor. Bende pek anlamıyorum ama fp açısından ve stabilite açısından değerlendirme yaparsanız çok sevinirim. Kullanış amacım oyun ve günlük kullanım olacaktır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Güzel fiat. 1-2 bin TL pazarlık yapmaya çalışın Olmadı,hemen alın.

SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • 40k çok iyi fiyat ben bu sistemi ikinci el satcak olsam 45kdan aşağı vermezdim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Orijinalden alıntı: franklinda

İşlemci soğutucuyu değiştirirsiniz birde psu sertifikalı ürün değil ise değişirsiniz...

Psu için kasayı araştırdım fakat marka model olarak birşey bulamadım direkt w değeri yazmışlar

http://https://www.incehesap.com/james-donkey-stark-s700-3xargb-temperli-cam-750w-80-bronze-matx-siyah-gaming-kasa-fiyati-77194/?srsltid=AfmBOoqnXOEvdogPpnK8DqYpJEmiIM6uU3l2MlQU8YxzmZftRm2-0z3a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EphiaLteS. -- 24 Ekim 2025; 22:16:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: rayli82

40k çok iyi fiyat ben bu sistemi ikinci el satcak olsam 45kdan aşağı vermezdim
    Teker teker baktığımız zaman fiyatlara baya yüklü bir miktar tutuyor. Benim izlenimim bilgisayar fp açısından iyi toplanmış gibi duruyor. Anakart işlemci ekran kartı arasındaki uyumda iyi sanırım araştırmalarıma göre.

Sonrasında zaman içinde imkanınız olduğunda 80+ sertifikalı kaliteli bir güç kaynağı alırsınız ama fiyata göre sistemin geneli iyi durumda yinede...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    SanDisk Ultra 3D NVMe (250 GB)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.