şimdi biri şu kadar param var bi bilgisyar alalım dediğinde hemen aklınızda iyi kötü birşeyler şekilleniyor ... ancak sorun şuki bilgisayardan sıfır düzeyinde anlayan biri -uzaktan biri aynı zamanda- bi bilgisayar alalım dedi bende en kolay ve iyi cözümün hazır bir sistem olacağını düşündüm---problem yaşadığında teknik destekle boğuşabilir pc yide herhangi bir mal olarak düşürsek....
mevcut para 1 milyar civarı ve 10-12 taksit olayı olmalı....
hazır pc yi almak beğenmekte cidden zormuş...casper hediye veriyor diye baktım hemen vazgectim...yazıcı da istiyor...aslında pc 9-10-11 yaşlarında ki 3 cocuk icin alınıyor ve oyun oynaması lazım güncel olanları...9550 işi öğrenene kadar onlara yeter sanırım..ama 5200fx ler stoklarda amma bitmez bi kartmış tüm hazır pc lere onu takıyorlar....
neyse hazır bir pc tavsiyesi alabilir miyim...flat monitör 80-120 gb -9550 veya 5500fx gibimsi encok işlemci -anakart secimi cok zorluyor celeron bile yeter ama 1000 ytl vermişken değsin bari...
aidata ile keysmarta bi bak istersen(ağzımdan çıkan cümlerele ben bile inanamıyorum şu anda) bulabilirsen compaq hp dell ibm gibilleri daha hayırlı olur tabii
aidata dan tam da bi model bakmıştım...bide pentium buldum...ama hem pahalı hemde boş gibi geliyor insana...ram i 512 yapsan nolur sanki..
40 dolar farka amd cok daha iyi duruyor ....sanki vazgecip emek verip toplıcaz ama o zamanda sorumluluk oluyor bi iyilik yapalım derken her sorunda senden bilcekler
quote:
Orjinalden alıntı: istanbuli
aidata dan tam da bi model bakmıştım...bide pentium buldum...ama hem pahalı hemde boş gibi geliyor insana...ram i 512 yapsan nolur sanki..
40 dolar farka amd cok daha iyi duruyor ....sanki vazgecip emek verip toplıcaz ama o zamanda sorumluluk oluyor bi iyilik yapalım derken her sorunda senden bilcekler
Vatan bilgisayardan çok şikayet var , haberin olsun. Kolay gelsin