Şimdi Ara

Hazır Noodle sağlıklı mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Niye kaçak içki muamelesi yaptınız makarnaya. Yiyecek işte. Sanki her yediğimiz üst düzey kaliteli. Pazardan aldığımız meyve sebzede bile ne olduğunu bilmiyoruz.
    Her şey gibi, çok yemedikten sonra bir şey olmaz. Ayrıca tadı da güzel. Nasıl kötü dediniz laa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.75 e bir paket makarna alınır :) ama noddle tadı bambaska suyunu seven ayrı manyaklarda olmasına ragmen , yurtta cok acıkınca tercih ettim yiyecek kendisi , tabiki sağlıklı değil normal makarnada sağlıklı değil :) canan karatay hocamı hic dinlemiyor musunuz ? 😂😂

psn
    acaltun17
  • Hocam adını tam hatırlamıyorum ama içinde soya sosu olan bi çeşni var böyle hafif mayhoş bi tat veriyor mutlaka dene onu.Bi oturusta 4 paket yiyorum ondan.Paketin yan tarafına bakarsan içinde ne olduğunu gösteriyor ordan soya soslu olanı alırsın hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam bir sorum var bu indomie tavuklunun tozunu ayrı olarak bulabilirmiyiz, veya kendimiz yapabilirmiyiz. Defalarca yedim, bunda ne halt varsa şu tozunda var tozu katmadan yediğimde direk kusuyorum mesela o kadar etki ediyor.

• İnternetten baktım geldim adı kızarmış çeşnili.Mutlaka dene ama 1 tane al belki sevmezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: .Statistics.

İnternetten baktım geldim adı kızarmış çeşnili.Mutlaka dene ama 1 tane al belki sevmezsin
    aldım bundan kanki sevmedim ben. kötüydü. ama suyunu falan dökmüştüm belki ondandır.

• Kaynar suda hizli pismesi icin (3-4 dakika gibi cok kisa sureler) daha onceden enzim ile muamele ediliyor, bu islem hizli, hazir, pratik seklinde pazarlanan kolay cozunen urunlerin cogu icin gecerlidir ve zararli bir islemdir.
    Yaninda verilen cesni tozlari sebze, tavuk, köri yapay tatlandirici ve monosodyum glutamattan meydana gelir. Bunlar nörotoksindir. Sinir hücrelerinde tahribata sebep olurlar. Kimileri karşıt arguman olarak glutamatin vucutta halihazirda olan bir nörotransmitter oldugunu savunur, aldanmayiniz. Vucudun nöronlarda kendi ürettigi glutamat ile disaridan aldiginiz monosodyum glutamat ayni sey degildir.
    Yaninda ekstra verilen yagli soslarin ise dusuk kalitede doyurulmus yaglar oldugundan bahsetmeye de gerek duymuyorum.
    Ben de lezzetli buluyorum senede bir iki defa yerim ama soslarini katmiyorum.

Orijinalden alıntı: lapatid

Kaynar suda hizli pismesi icin (3-4 dakika gibi cok kisa sureler) daha onceden enzim ile muamele ediliyor, bu islem hizli, hazir, pratik seklinde pazarlanan kolay cozunen urunlerin cogu icin gecerlidir ve zararli bir islemdir.
    Yaninda verilen cesni tozlari sebze, tavuk, köri yapay tatlandirici ve monosodyum glutamattan meydana gelir. Bunlar nörotoksindir. Sinir hücrelerinde tahribata sebep olurlar. Kimileri karşıt arguman olarak glutamatin vucutta halihazirda olan bir nörotransmitter oldugunu savunur, aldanmayiniz. Vucudun nöronlarda kendi ürettigi glutamat ile disaridan aldiginiz monosodyum glutamat ayni sey degildir.
    Yaninda ekstra verilen yagli soslarin ise dusuk kalitede doyurulmus yaglar oldugundan bahsetmeye de gerek duymuyorum.
    Ben de lezzetli buluyorum senede bir iki defa yerim ama soslarini katmiyorum.
    sen bilen birine benziyorsun. düşük fiyata yiyebileceğimiz yemekler nelerdir?

• yuksek glisemik endeksli makarna sehriye pirinc noodle yerine hem dusuk glisemik endeksli hem de protein ve vitamince daha zengin yesil mercimek gibi kolay haslanabilen bir baklagili tercih edebilirsiniz ama ithal olanlari tercih etmenizi tavsiye ederim zira zannedersem ulkemizde edirne tarafinda agirlikli yetistiriliyor ve sanayi ile ic ice bolgelerde tarim yapiliyor.
    ucuza buldukca mevsim sebzelerini yemeye calisin.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.