Şimdi Ara

Hayvansever kadının beslediği kediyi öldürüp camına astılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Babası belli olmayan tipler hadi köpekler tehlikeli diye öldürüyorsunuz bi nebze anlarım da kediden ne istiyorsunuz be ne yapacak o küçücük canlı ?

Ortaya pislik bırakmaz toprağa gömer kendini temizler kokmaz haşeleri fareleri öldürmede ustadır ne istediniz hayvandan

Sokakta hayvan olmasına ben de karşıyım çünkü sokak hayvanları eziyet çekiyor böyle olacağına hiç üremesinler daha iyi ama yolu bunun çözüm yolu böyle olmamalı soykırımdan farkı yok

Forumda bile böyle canilikler yapabilecek potansiyele sahip ruh hastası hayvan düşmanları varken şaşırmadığım bir haber.Böyle canilikleri yapanlar genelde asosyal ve mutsuz tipler olduklarından ezik hayatlarının hıncını çıkarmak için savunmasız canlılara musallat olurlar.Özellikle hayvanlar birinci tercihleri olur zira onları öldürdüklerinde hesabının sorulmayacağını bilirler.Mesela burada da zavallı kediyi öldürenler yakalansa bile en fazla para cezası alıp olaydan sıyrılacaklardır.

Hadi köpekler havlıyor,kovalıyor ve ısırıyor diye sokaklarda istemezler anlarımda bir kediyi insan neden istemez?Neden öldürme gereği duyar?Kedi bu kedi...El kadar birşey...Bir insan nasıl bir ruh hastası olmalı ki el kadar bir canlıyı üstelik kendisine hiçbir zararı olmayan bir canlıyı işkence yaparak öldürsün üstüne bir de assın?Nasıl bir ruh halidir bu?Üstelik bunu yapanlar aramızda dolaşan tipler...

Bu nedenle ben de sokaklarda hayvanların olmasına karşıyım.İnsan sağlığından ziyade bu zavallı hayvanlara acıdığım için istemiyorum.Zira Dünyadaki en tehlikeli canlı insandır.

• yapan , yapanları ayn şekil yapsam içimdeki öfke bitmez 

• Babası belli olmayan tipler hadi köpekler tehlikeli diye öldürüyorsunuz bi nebze anlarım da kediden ne istiyorsunuz be ne yapacak o küçücük canlı ?

Ortaya pislik bırakmaz toprağa gömer kendini temizler kokmaz haşeleri fareleri öldürmede ustadır ne istediniz hayvandan

Sokakta hayvan olmasına ben de karşıyım çünkü sokak hayvanları eziyet çekiyor böyle olacağına hiç üremesinler daha iyi ama yolu bunun çözüm yolu böyle olmamalı soykırımdan farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 21 Mayıs 2021; 19:28:44 >
  • kedilerden ne istiyorsunuz. fareleri avlayarak insanlara faydalı bir iş yapıyorlar.

• Yapan kişi veya kişiler net katildirler.Bugün kediye bunu yapan yarın insana da aynısını yapar.

• Forumda bile böyle canilikler yapabilecek potansiyele sahip ruh hastası hayvan düşmanları varken şaşırmadığım bir haber.Böyle canilikleri yapanlar genelde asosyal ve mutsuz tipler olduklarından ezik hayatlarının hıncını çıkarmak için savunmasız canlılara musallat olurlar.Özellikle hayvanlar birinci tercihleri olur zira onları öldürdüklerinde hesabının sorulmayacağını bilirler.Mesela burada da zavallı kediyi öldürenler yakalansa bile en fazla para cezası alıp olaydan sıyrılacaklardır.

Hadi köpekler havlıyor,kovalıyor ve ısırıyor diye sokaklarda istemezler anlarımda bir kediyi insan neden istemez?Neden öldürme gereği duyar?Kedi bu kedi...El kadar birşey...Bir insan nasıl bir ruh hastası olmalı ki el kadar bir canlıyı üstelik kendisine hiçbir zararı olmayan bir canlıyı işkence yaparak öldürsün üstüne bir de assın?Nasıl bir ruh halidir bu?Üstelik bunu yapanlar aramızda dolaşan tipler...

Bu nedenle ben de sokaklarda hayvanların olmasına karşıyım.İnsan sağlığından ziyade bu zavallı hayvanlara acıdığım için istemiyorum.Zira Dünyadaki en tehlikeli canlı insandır.

• yakalansa ne olacak kontrol şartı ile serbest daha sonra kadına saldıracak falan.

Bunu basit bir hayvan cinayeti olarak değil toplumsal bir tehlike olarak görmeleri lazım.

Ya adam cani psikopat şimdilik kedi öldürüyor diye görüyoruz ya öncesinde neler yaptı yada sonrasında neler yapacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MİNİK KARGA YAVRUSUNUN HAYATI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Köpekleri assalar kesseler sorun yok onlar vahşi kediye gelince ne istediniz köpeği anlarız vs.

Ne iki yüzlüsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Köpekleri assalar kesseler sorun yok onlar vahşi kediye gelince ne istediniz köpeği anlarız vs.

Ne iki yüzlüsünüz.

Köpek düşmanlarını anlamıyorum , bir hayvana neden düşman olunur ki ?

zeka problemi resmen

• Bana öyle yapsalar öldürürüm net öldürürüm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.