Şimdi Ara

hayvanlar icin bir kap su. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

Doğal seleksiyona karışamam ben kardeş.O zaman afrikaya gidip geyikleri aslanların elinden kurtaralım bari

Sen ne diyon .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Doğal seleksiyona karışamam ben kardeş.O zaman afrikaya gidip geyikleri aslanların elinden kurtaralım bari

Sen ne diyon .

tamam sen koyma.

• up

• Ben de apartmanın bahçesine her gün bir yoğurt kabı ile su bırakıyorum.. Kediler bekliyor zaten..

• quote:

doğal seleksiyonu bozan sizlersiniz(insan) zaten.... susuzluk, çevre kirliliği, orman katliyamı, arabalar, binalar vs.

neyse bana gelecek olursak hergün su-yemek yada mama koyuyorum hayvanlar için. ama o kapları kırmaktan atmaktan zevk alan insanlar var. sözde insanlar.

ayrıca şuna da değinmek isterim ki sokak hayvanlarının yazın sıcaklarda su bulma güçlüğü olduğu kadar kışın soğuklarda da var. lütfen kışın da kapınızın önüne su koyunuz.
    soğuktan bütün sular donuyor.ve hayvanlar susuzluk problemini kışın da yaşıyor. kışın koyduğunuz suların donmasını geciktirmek içinde içine çok az miktarda zeytinyağı dökerseniz işe yarayacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: vicuna

quote:

doğal seleksiyonu bozan sizlersiniz(insan) zaten.... susuzluk, çevre kirliliği, orman katliyamı, arabalar, binalar vs.

neyse bana gelecek olursak hergün su-yemek yada mama koyuyorum hayvanlar için. ama o kapları kırmaktan atmaktan zevk alan insanlar var. sözde insanlar.

ayrıca şuna da değinmek isterim ki sokak hayvanlarının yazın sıcaklarda su bulma güçlüğü olduğu kadar kışın soğuklarda da var. lütfen kışın da kapınızın önüne su koyunuz.
    soğuktan bütün sular donuyor.ve hayvanlar susuzluk problemini kışın da yaşıyor. kışın koyduğunuz suların donmasını geciktirmek içinde içine çok az miktarda zeytinyağı dökerseniz işe yarayacaktır.

agzina saglik.

• up

• güncel olsun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.