Bildirim
Hayrına pasaport kaydı yaptıracak yok mu aranızda....
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
hangi telefon kaydı için gerekli?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: snuffxxx
hangi telefon kaydı için gerekli?
ilk aklıma gelen cümle -
takip
-
Günümüz öğrencisi hangi telefonu kaydettirmek icin acitasyon yapıyor merak ettim. baba yadigarı 3310 degildir :))) -
olay şöyle. amcam getiriyor fakat kendinede aldığı için kayıt yaptıramıyor. para benden çıkmayacak yani. sadece pasaport olayını karşılayacağım ben. iphone 4s 16gb ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
iphone 4s 16gb -
quote:
Orijinalden alıntı: dr_gorunmez
iphone 4s 16gb
1200 tl evetayrıca hediye hocam ne yapalım. haftalık 30 lira para alıyorum afedersin ağzım kokuyor ama hediyeye almam mı diyeceğim
quote:
Orijinalden alıntı: basel2k
1200 tl lik hediye veren amcana söyle 100 tl de pasaport için versin
bu işe razı değil o. yengeni bekle o kaydetsin falan diyor zaten. ben telefonu hemen kullanmak istiyorum hocam evlat edinmeyeceksiniz beni yahu alt üstü bir telefon kaydettirilecek o kadar :D______________________________
-
yahu saçma senin yaptığın cidden bizde öğrenciyiz hatta 30tl yi bırak para bile almıyorum hep çalışıp hem okuyorum en kötü ihtimal 1 ay bekle kaydettir yada amcanı bekle nedir bu ya -
quote:
Orijinalden alıntı: Joker17Back
yahu saçma senin yaptığın cidden bizde öğrenciyiz hatta 30tl yi bırak para bile almıyorum hep çalışıp hem okuyorum en kötü ihtimal 1 ay bekle kaydettir yada amcanı bekle nedir bu ya
hocam sakin ol :D______________________________
-
quote:
istanbul anadoluda elden olur ancak havale eft falan soyulmak istemiyorum malum öğrenciyim 10 tl 10 tldir :))
Bide sunu acıkla sana zahmet
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X