Şimdi Ara

Hayko Cepkin Hayranları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Donanımhaber üzerinde 2006lı yıllardan kalan ve güncellenmeyen Haykon Cepkin başlığını görmek beni gerçekten üzdü. Bu yüzden yeni bir başlık oluşturmak, Hayko Cepkin hayranlarıyla birlikte fikir alışverişi yapmak için yeni bir konu açmayı düşündüm. Umarım yöneticiler tarafından ters kaşılanıpta kapanmaz.

Hayko Cepkin Hayranları

Resmi sitesi: haykocepkin.com / haykocepkin.com.tr
    Hayran Sitesi: hayko.cepkin.com
    Vikipedi'de Hayko Cepkin

Yakındaki Etkinlikleri
    ---------------------------------
    30 Ağustos - Hayko Cepkin Zafer Bayramı Konseri
    31 Ağustos 2014 Hayko Cepkin Konseri

Hayatı
    Özel Getronagan Ermeni Lisesi'ni bitirdikten iki sene sonra Mimar Sinan Üniversitesi'nde şan, solfej ve piyano dersleri aldı. Çeşitli yerlerde de piyano ve armoni dersleri gördükten sonra da 1997 yılında profesyonel müzik kariyerine başladı. İlk albümü Sakin Olmam Lazım ile iyi bir çıkış yapan Hayko ikinci albümü Tanışma Bitti ile de hayran kitlesini arttırdı. 3. albümü Sandık ile daha geniş alanlara yayıldı.

İlk albümü olan "Sakin Olmam Lazım"'ı albümleri arasında saymayan Hayko Cepkin, demo olarak nitelendirdiği albümünün konusunu kendi ile alakalı olarak açıklıyor.[kaynak belirtilmeli] İkinci albümü Tanışma Bitti daha profesyonel bir yapıya sahip. Hayko Cepkin Tanışma Bitti'nin konusunu "korku" olarak belirledi ve insanların korkuları ile yüzleşmeleri gerektiğini işledi. Üçüncü albümü Sandık'ın konusu ise "ölüm," yani kaçınılmaz gerçek. Hayko Cepkin'in son albümü ise 'Aşk' konulu 13 Kasım 2012 çıkışlı "Aşkın Izdırabını..." albümüdür.

Grubu
    Bas gitarda Poyraz Kılıç, bateride Murat Cem Ergül, elektro Gitarda Özgür Özkan.

Resmi Hayran Sitesi
    Hayko Cepkin'in resmi hayran sitesi, Hayko Cepkin ve site yöneticileri tarafıdan kapatılma kararı alınmıştır. Yukarıda verdiğim Hayko Cepkin Fan Sitesi ben ve diğer Hayko Cepkin sever arkadaşlar ile birlikte açtığımız forum sitesidir bilginize...

Diskografi
    2005: Sakin Olmam Lazım
    2007:Tanışma Bitti
    2010: Sandık
    2012: Aşkın Izdırabını...

Filmografi
    2012 - Acayip Hikayeler
    2008 - Çocuk
    2005 - Balans ve Manevra

Hayko Cepkin Hayranları

Donanımhaber'den bir arkadaş ve yakın çevremden tanıdığım Hayko Cepkin Hayranları ve Severleri olarak açtığımız Fan Sitesine hepinizi bekleriz.
    Hayko Cepkin Fan Sitesi

ÜYELER
    1- Google Chrome
    2- Zoey Redbird
    3- Dawson Creek
    4-
    5-
    6-
    7-
    8-
    9-
    10-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Google Chrome -- 24 Ağustos 2014; 19:19:54 >

• Ekle.Kendisinide şarkılarınıda seviyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekledim arkadaşlar. Umarım uygun olursam 30 Ağustos'ta İzmire giderimde Zafer Bayramı konserine katılırım inşallah.
  • benide ekle sonuna kadar hayfanım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Marlyn Manson Hayatı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.