Arkadaşlar ben de v40 a geçtikten sonra bazı sorunlar yaşadım. Öncelikle telefon ara ara kendini resetlemeye başladı. Bazen de kapanıyo ve hiç açılmıyo. Bunlar neden oluyor bi çözümü var mı hard format ya da hafıza kartını biçimlendirmek gibi.. Teli daha yeni aldım ve servise verip kaç gün telefonsuz kalmak istemiyorum. Lütfen yardım edin...
arkadaşlar ben soruma cevap alamadım siyah 5800 lar kodu değiştirmeden direk v40 yükleniyormuş. Kırmızı ve mavilerde sorun oluyomuşş doğruluk payı nedir? siyah kullanıcılardan cevap almak istiyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: OSMANCANERim
arkadaşlar ben soruma cevap alamadım siyah 5800 lar kodu değiştirmeden direk v40 yükleniyormuş. Kırmızı ve mavilerde sorun oluyomuşş doğruluk payı nedir? siyah kullanıcılardan cevap almak istiyorum..
Ben updater yada oviden güncelleme arayınca yeni güncelleme var diye çıkıyor,benim telin versiyono v20 güncelle deyince başlıyor bu 15 dakka falan kaldı diyor sonra kapanıp açılıyor ve telefon normal çalışır şekildea açılıyor ve telefonu kurtarma çıkıyor,her seferinde bu hatayı veriyor,ne zaman başlasam güncellemeye biraz sonra kurtar diyor orda dediklerini yapsamda birşey degişmiyor,hatta product kodunu degiştirip bile denedim gine de güncelleyemedim,yardımcı olursanız çok sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme