Şimdi Ara

Haydutu Bul Görevi (Bandits)Nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Görevde 3 Bölgedeki düşmanları Öldürmemizmi lazım yoksa asıl haydutu bulmakmı ?
    açıklayabilecek biri varmı ?

• haydutların üçüde sana bi pasif veriyo unuttum şimdi mesela birisi frenzy charge veriyodu ranger için mantıklı o bandite help i tıkla öteki iki tanesini öldür onlardan düşeni yardım ettiğine götür sonra şehire dön orda da birinle konuşup görevi bitiriyosun bandit görevini yapmadan act i geçemiyosun boss un olduğu kapı açılmıyo bu arada
  • hacı bak karakterinde hangi stat baskınsa (str, dex, int) ona yardım edeceksin, diğerlerini öldüreceksin. mesela ben witcher oynuyorum alira'ya yardım ettim çünkü max mana artışı sağlıyor. diğer ikisini öldürdüm.

not. alira int, oak str, kraityn, dex
  • normal:
    hepsini öldür: 1 skill point
    oak'a yardım: can verir
    alira'ya yardım:60 mana verir
    kraitlyn 'e yardım: 8 veya 10 all resist

Cruel Difficulty:
    hepsini öldür: 1 Skill Point
    Help Oak: 18% Physical Damage
    Help Alira: 6% Inceased Cast Speed
    Help Kraitlyn: 8% Inceased Attack Speed

Merciless Difficulty:
    Kill All: 1 Skill Point
    Help Oak: +1 Max Endurance Charge
    Help Alira: +1 Max Power Charge
    Help Kraitlyn: +1 Max Frenzy Charge

hangisi isine gelirse. dex , str int ile alakası yok. mesela frenzy charge alırsın. normalde frenzy dex ile baglantılı gibidir ama cast speed de verir. yada bir melee karakter power charge alabilir. power charge normalde int ile baglantılıdır ama crit verdiginden herkes kullanabilir. yada mesela witch büyücü kasacaksındır. oak'tan %18 fiziksel damage alırsın, eternal knives spell oldugundan ona damage ekler.

tamamen yaptıgın builde göre görecelidir. cast on crit buildinde spell damage önemlidir ama cast speed gereksizdir. hem büyü yani spell kullanırsın hemde attack speed gereksinimin vardır. :)

düz mantık int, dex ,str ye göre secersen yanlış yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi druen -- 28 Eylül 2015; 10:33:12 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.