Şimdi Ara

HAYDİ PC LERİMİZİ KASALIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çoğu insan bilgisayarı kasılınca mutlu olmaz ama olanlar varmı ??EVET VAR ONLAR BURADA EN ÇOK KASAN PROGRAMINI LİSTELİYEBİLİRLER .PROGRAMLAR AYNI ANDA ÇALIŞABİLİRLER AMA GERÇEKÇİ VE MANTIKLI OLALIM

• VMware'de sanal XP açıkken Visual Studio 2008'de program yazmak ve aynı anda Winamp'ta müzik dinlerken arkaplanda dvd riplemek gibi bir şeydenmi bahsediyoruz

Edit: İstek üzerine PC bilgileri: Asus A6JC; Intel CoreDuo 1.6ghz, 1 gb ram, nVidia GeForce 7300, 4200rpm 100gb hdd ve dahili klavye ; OS; Windows XP SP3, Kaspersky Internet Security...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yxsdf -- 21 Ağustos 2008; 22:10:22 >
  • kessinlikle BU SÜPERDİ ... işlemcinide yazarsan sevinirim
  • benim tam 10 yaşında bir bilgisayarım daha var hatta bunu ondan yazıyorum.Msn açıkken operada gezinmek aynı anda winamp açınca pcde 45 sn falan beklemek gerekiyor

sistem özellikleri:128 mb ram-rage 128 pro agp 4x tmds ekran kartı-1.40 ghz-20 gb hdd-lg cdrom-sp kasa-prolog klavye ve mouse-diana 2+1 ses sistemi-samsung snyc 551v monitör

not:10 senedir hdd+klavye-mouse değiştirdim sadece diana ses sistemini şiddetle tavsiye ederim üretimden kalkmış ama creative 5+1 ile aynı ses kalitesi var emin olabilirsiniz

değiştirmek istemiyorum bu pcmi eğer ilerde KOÇ SABANCI gibi olursam müzeme koyacağım

• photoshop ta baba bi resmi editlemek + norton dan full tarama yapmak + wmp den güzel bi sarkı bide firefox tan 6-7 sekme actinmi baya baya kasar tek cekirdeklilerde
  • Kaspersky tarama sırasında winamp,+download yetiyor benim pc,ye winamp,ı zor kapatıyorum
  • bende 10 senelik compaq preserio var. 128 mb ram intel 815 chipset anakart (onboar ess alegro ses 4 mb ekran hafızası)...
    yukardaki dediğiniz programların açık olmasına falan gerek yok. win xp kullanın bu makina üzerinde hep kasık zaten hiç düzelmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Origin ID'lerimizi Paylaşalım...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: lordofvarde

bende 10 senelik compaq preserio var. 128 mb ram intel 815 chipset anakart (onboar ess alegro ses 4 mb ekran hafızası)...
    yukardaki dediğiniz programların açık olmasına falan gerek yok. win xp kullanın bu makina üzerinde hep kasık zaten hiç düzelmiyor.

• eski win98 li bilgisayarıma format atıp baştan win98 yüklemiştim. daha ilk seferde hem nortonla bilgisayarı taratıp, hem dosya kopyalayıp bu arada winamptan müzik dinleyeyim derken sistem tekrar çökmüştü sistem : celeron 400mhz - 192mb ram - 32mb TNT2 - 6.2gb HDD- rockwell 56k modem
  • firefox da 10 sekme açıçan nero ile dvd yazıcan Media playerda müzik dinlicen crysis'i tam ekran yapmadan oynucan
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH.Ready

firefox da 10 sekme açıçan nero ile dvd yazıcan Media playerda müzik dinlicen crysis'i tam ekran yapmadan oynucan

ii da ben onların birini yapamıyom

• benim tercihim norton+crysis
  • Gavır fırını gibi yanan bir şehirde bu fanteziyi gerçekleştirmek pek akıl karı değil sanırım.

kasa yan paneller açık. + vantilatörden de arada bir destek alıyorum.
  • kaspersky internet security 2009 ile full scan yaparken diğer yandan vakit geçirmek için test drive unlimited oynamak , bir yandan da arkadaşım için bir dvd çekmek nero ile arada da alt+tab atıp durumlara bakıp geri oyuna dönmek
  • Pc Yi kasmak için programa gerek yok işletim sistemindeki hesap makinesi bile yeter (En kral sistemi bile kastırır ) yada prime95 de Torture test yaparsın olur biter.Oc ciler bilir :)
  • Super Pi programını duyan varmı ?? çok fena kasıyormuş die duydum
  • şu an başkasının pc deyim msn + media player + firefox donanım haber 4 sekme açık+avg yüklü bayağı bi kastı
    hemen sistemi belirteyim
    intel p3 997mhz
    256 ram
    win xp sp2
  • quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

şu an başkasının pc deyim msn + media player + firefox donanım haber 4 sekme açık+avg yüklü bayağı bi kastı
    hemen sistemi belirteyim
    intel p3 997mhz
    256 ram
    win xp sp2

kardeş hap mı aldın iyimisn ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: ereneraslan7

quote:

Orjinalden alıntı: serrrrro

şu an başkasının pc deyim msn + media player + firefox donanım haber 4 sekme açık+avg yüklü bayağı bi kastı
    hemen sistemi belirteyim
    intel p3 997mhz
    256 ram
    win xp sp2

kardeş hap mı aldın iyimisn ??

nerden dolayı soruyorsun açıklayayım hemen

• walla bilemedim 256 ram denmi ? p3 mü 997 mhz mi anlayamadım ??

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.