Şimdi Ara

Haydarpaşa Gata Askeri Tıp Hastanesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 18 Şubat 2014; 23:22:35 >

• Gecmis olsun, hastalik nedir? Mavi pijama giyiyorsun zorunlu olarak. Askerler normal hastalardan farkli odalarda kaliyor ve sabah/aksam hemsireler veya nobetci doktorlar yoklama aliyorlar. Cep tel sorun olmuyor hic, fakat laptop vs. saklaması zor olur. Normalde hepsi yasak ama cep tel'e goz yumuluyor gibi birsey soz konusu. Hic para odemıyorsun, devlet karsiliyor hepsini. Eger askere gidip hastaneye sevk olursan yattigin tum gunler askerlikten sayiliyor. Hastaligin cok ciddi ise curuk verebilirler veya 1 sene sonra alabilirler mesela. Oda secim sansin yok. genelde de 5-6 kisiden az olmuyor odalar.
  • Endokirinoloji servisinde genellikle asker olupta birlikten hastahaneye sevk edilenlere yatış uygulanıyor ...

Ayrıca sivilken son muayene de şeker , tansiyon var dersen yatış yaptırılıyor.

Normalde sadece kilosu olup benim birşeyim yok diyen sivillere yatış vermiyorlar değil mi?
  • Askere katilirken tekrar muayeneden geciriliyorsun, orada da askeri hastaneye sevk ve sonrasında yatis veya hava degisimi verebiliyorlar. Kilo problemi icin yatis vermiyorlar genelde fakat ya askere almayi ertelerler ya da askere gidince hava degisimi verebilirler.
  • Benim de bir kaç sorum olacak. Beni de buraya sevk ettiler. İşim uzun sürecek ancak yatırmadan falan bahsetmediler. En başta bu hastane kadıköyde mi üsküdarda mı?
    Çok sıra oluyor mu?
    Özellikle
    göz
    göğüs cer.
    endokrinoloji ve
    kbb

bölümleri için soruyorum. Kaçta orada olmamız gerekiyor sabah???
  • quote:

Orijinalden alıntı: L&M
    Ayrıca sivilken son muayene de şeker , tansiyon var dersen yatış yaptırılıyor.

Konuyla ilgili daha fazla bilginiz var mı? Ben de tansiyon var mesela; geçen sene "belki seneye yatırırız bu sene uğraşamayız git" dediler. Noluyor yatış verince ne yapılıyor? SIrf eziyetse, bu sorunu hiç söylemeyeyim, sadace kilo sorunu ile devam edeyim...?

@mekrog813: göz'de bildiğin hayvan çiftliği gibi davranıyorlar yada ben öyle zamanına geldim. gün/saat vermiyorlar bakmak için bazen, verselerde sadık kalmıyorlar. benim gittiğim sırada sivil olmayan çok büyük bir kalabalık vardı, bana bir türlü sıra gelmedi çünkü öncelik askerde.
    endokrin de biraz normal insanlar var randevunu alıp zamanında gidiyorsun, bir kaç saat bekletselerde, bakıp yolluyorlar.
    diğerlerini bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gata tıp
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.