Soru: Prezervatif yoktu, çorap kullandım. Sevgilim hamile kalır mı? Yanıt: Yün çorap mı, pamuklu çorap mı, merserize çorap mı? Bugün okurken gülmekden karnım ağrıdı.Birde diyorki haydar hoca yahu işallah ayaklarinda mantar yoktur vay o zaman o hanım kızın haline
quote:Orjinalden alıntı: TimeBoy Soru: Prezervatif yoktu, çorap kullandım. Sevgilim hamile kalır mı? Yanıt: Yün çorap mı, pamuklu çorap mı, merserize çorap mı? Bugün okurken gülmekden karnım ağrıdı.Birde diyorki haydar hoca yahu işallah ayaklarinda mantar yoktur vay o zaman o hanım kızın haline Yaw bu bölüme bayılıyorum yaw! Türk milleti gülmeyi seviyor...
Abi başka işinizmi yok ya konuy bak Koptummm.Bende öyle bişi okumustum. 5 yasında bir cocouğum var ve her görduğu kadınla ilgili cinsel fikirlerini söylüyor ne yapmalıyım diyodu birisi Aslında gulmemek lazım belkide gercekten soruyolardın amam eminim biz turkler alay edenleri bile vardır
haydar yeme bizi ya yeter artık yok hanım kızım yok hanım oğlum getir bana yapamazsan ben hallederim falan.soytarı ya.