Şimdi Ara

Hayattan zerre beklentim kalmadı, zor durumdayım. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İntihar etsen ne yazar, gireceğin 2 metre mezar.
  • Konu sahibi pm gel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canım kardeşim emin ol hayat bir mücadele arenası her gün yeni bir savaş ve savaşmak zorundayız. Benim actığım "Depresyon ve Özgüvensizlik" konusunu oku lütfen.
    Ayrıca sorunlarının temelinde kilo olduğu aşikar. Maddi durumun iyi diye biliyorum özel antrenman hocası ve ve diyetisyenle bu sorunu sadece 1 yılda büyük ölçüde aşarsın. Düşün gelecek yıl eylül ayinda nasıl olmak istersin diye ve düşündüklerini kağıda dök ve onları duvara as. Seni seviyorum ve anlıyorum dostum. Bu kadar ağır olmasa da bende aynı yollardan geçtim sayılır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gün biri intahar etmeye çalışıyo bu dh de, ne olduysa gençlere anlamadım gitti. önceden böyle değildi.
  • Tesadüfler zincirinden oluşan hayata farklı anlamlar yüklerseniz kafayı yersiniz,yarını düşünürken ''anı'' yaşayamıyorsanız kendinize eziyet ediyorsunuz.
  • Neden hayattan beklentin olmadigini,psikolojinin bozuldugunu,agresif oldugunu kendin belirtmissin zaten.5 senelik bolumu 8-9 senede bitirecek olman,yalnizlik bunlarin sebebi.Bunlari cozemeye bak.Sorunlari cozmek icin her zaman dusun hocam bulamazsan yine dusun,deneye deneye bir yol bulacaksin.Spora yazil kilo ver,kendini zayif gormek pozitif enerji verecektir.Derslerine sabah aksam calis,yuksek not alman pozitif enerji verecektir ama sen biraz gec kalmissin.Bunun haricinde sirf yalnizliktan sklp kiz arkadas yapma,duzgun biri cikmaz baglanirsin kiza iyice psikolojin bozulur.Susamis birisinin tuzlu su icmesi gibi.Sabir,calisma,dusunmek cozumler bunlar.Bunlari yapmazsan battikca batarsin.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba kardeşim

    Takıntılı olman başta olmak üzere sürekli rutin şeyler yaptığından dolayı hayattan sıkılmışsın bu başta ben olmak üzere biton insanın başına gelmiştir hayattan sıkılsakta yapıcak bişeyimiz kalmasada yaşamak zorundayız çünkü dünyanın kanunu bu peki yaşamak zorundayız die hiçbişey yapmıyıcakmıyız ? Cevap çok basit tabii kide hayır sana neler yapacağını söylüyücem eğer bunları yaparsan gerçekten her uyandığında günün bitmesini istemiyiceksin ama dediklerimi yaparsan hayattan zevk alabilirsin ancak. Yaşantına baktığıma göre okul dışında pek bi aktiviten yok ve kilondan dolayı bi özgüven kaybın var öncelikle diyetisyen doktoruna gidip senin nelerden kilo aldığını öğrenip bu yiyecekleri bırakman gerek zayıflamak aslında basit bişey kafanda büyütürsen baştan kaybedersin 2. olarak spor yapman gerek illa zayıflamak için spor yapman gerekmez hem zayıflayıp hemde kas yapmaya başlarsan bu sana yeni bir yoldan gitmeni sağlar bunun dışında sürekli yüzmek insanı rahatlattığı gibi vücudunda ki bütün kasların çalışmasını sağlar 3. olarak senin zevk aldığın bir işle uğraş örneğin, bisiklet sürmek, şarkı söylemek ya da kendi videolarını çekerek ünlü olabilirsin ve kendini insanlara sevdirirsen belki o zaman hayatıda sevmeye başlarsın. Dediklerimden her hangi bir tanesini bile yapmaya başlarsan emin ol dahası gelicek çok yakın bir arkadaşımda kilolarından dolayı hayattan soğumuştu ve tam 2 ayda 60 kilo verdi çünkü çok kafaya taktığından dolayı her gün 5,6 saat koşuyordu kısacası hedefini koy başarmak için çalış ama never back down :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: slad94

    Bütün namusçuların sonu bu arkadaş gibi yalnızlıktan gebermek olacak.

    Hayırdır senin derdin ne ya? Genel evde felan mı çalışıyosun sen neden bu kadar takıldın?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahiret inancın yok tabi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://forum.donanimhaber.com/evet-dogru--107969405-2

    Bu konudaki arkadassin sanirim, gorunce animsadim.

    Yapma be kayra, cumlelerinde sakli her sey. Sen de demissin ya, kayip gitme hic parlamamis bir yildiz gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.