Şimdi Ara

HAYATTAN SIKILDIM,BIKTIM,NE YAPMAK LAZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
26.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öncelikle sorunlu kişi olmak ve sorunlardan bahsetme iyi değil,etrafındaki kişilerde bıkar vede kaçar..
    ama nedense iyi giden bir şey yok..
    okul okurken bizim ülkedeki sınav engelinden dolyı vede ünüversiteye alınan kişi sayısı belli sayıda olduğu için okumak zor..okumayan kişiler işsiz kalsada,ayrıca okuyan kişilerde işsiz kalıyor..
    işe girsen 500 ytl maaş..kız bulsan bu maaşa gelmezler..gelseler geçim derdi var..
    para az yetmiyor..
    ayrıca komşuların yüzsüz suratsız oluyor,ayrıca arkadaşların kazık atıyor vede satıyor,doğru düzgün kimsede yok..
    yani yolunda giden pek bir şey yok..sosyal yaşam desen para lazım..oda pek olmuyor..
    sabaha kadar uyumayıp hergün pc ye takılmakta bir yere kadar..
    ne olcak bu durum..çok sıkıcı bunaltıcı..
    doktora gitsek psikolojik hap verir,ama asıl sorunlar çözümsüz kalır..bu sorunlar nasıl çözülcek..
    benim bildiğim,insanlar kendi düzenini güzel kurar vede sosyal yaşam olsun herşeyi iyi hale getirirdi..ama ortam bozuk herşey bozuk..
    ne olcak peki..

• size daha iy bir örnek vermeye çalışayım..
    mesela bilgisayarda internet adsl açmadığında bu bir sorundur vede sorunu halledersiniz..yani bir tane sorun olur vede çöüzümü hemen yaparsınız vede sorunsuz kullanırsınız..
    oysa birde şöyle düşünün,
    bilgisayarın monitörü çatlamış,ekran kartı yeterli değil,elektrik kabloları ise kopmuş,hardisk çalışmıyor,klavyenin tuşları kırık,mause arada bir takılıyor,fan gürültülü çalışıyor..
    yani bir tane sorun yok bir sürü var,
    aynı bizim ülkedede durum bu..
    örnek uydu sanırım
  • Bir kere sağlığın için Allah'a şükür et ve bir sınavda olduğunu asla unutmadan hareket et.

Kendine eğlenceli meslekler edinebilirsin.. Allah kesin sana özel bir yetenek vermiştir, onu keşfetmeye çalış.. Para sorun değilmiş gibi düşün bunu bulmaya çalışırken.

İlginç meslekler düşün.. DJ'lik, Organizatörlük, PC ile her türlü ürün tasarımı vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnspnky

Bir kere sağlığın için Allah'a şükür et ve bir sınavda olduğunu asla unutmadan hareket et.

Kendine eğlenceli meslekler edinebilirsin.. Allah kesin sana özel bir yetenek vermiştir, onu keşfetmeye çalış.. Para sorun değilmiş gibi düşün bunu bulmaya çalışırken.

İlginç meslekler düşün.. DJ'lik, Organizatörlük, PC ile her türlü ürün tasarımı vs.
    ^^CoNCoN^^
    yani aslında sorunlar var ama görmemezlikten gelmek lazım..aslında başka bir yol çizmek lazım,yapcak bir şey yok..ama durum çok kötü vede ciddi aslında ülkede hiç bir şey çözülmüyor demektir..

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

^^CoNCoN^^
    yani aslında sorunlar var ama görmemezlikten gelmek lazım..aslında başka bir yol çizmek lazım,yapcak bir şey yok..ama durum çok kötü vede ciddi aslında ülkede hiç bir şey çözülmüyor demektir..

Alıntıları Göster
    Aga şu an aynen sorunlar aynısı bende de var en mantıklısı bazen diyorum Kurşun tek çare en mantıklı cevap Hayata 1-0 başlayanlar , Şanssızlar kervanı .. siz düzelir sansanızda öyle degil ..

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberpawN ~

Aga şu an aynen sorunlar aynısı bende de var en mantıklısı bazen diyorum Kurşun tek çare en mantıklı cevap Hayata 1-0 başlayanlar , Şanssızlar kervanı .. siz düzelir sansanızda öyle degil ..

Alıntıları Göster
    Her zaman önce sukredın sonra da cıkıs planları dusunun ve hayata gecırın derım.
    Sorun bendede cok doktora gıttım eslorex+largactıl verdı dırek....
    Okul aşk para sosyal herturlu kotu dururum benımde...
    Allah beterınden saklasın saglıklı olmak dunyadakı en onemlı nımet..
    Hamdolsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gogolpleks

Her zaman önce sukredın sonra da cıkıs planları dusunun ve hayata gecırın derım.
    Sorun bendede cok doktora gıttım eslorex+largactıl verdı dırek....
    Okul aşk para sosyal herturlu kotu dururum benımde...
    Allah beterınden saklasın saglıklı olmak dunyadakı en onemlı nımet..
    Hamdolsun.

Alıntıları Göster
    can sıkıntısına oksijen derim yüksek yerlere çıkmak asagıdaki insalara hayata dısardan bakmak seni düsünmeye sevkedebilir net fikirler çıkarabilirsin misal peygamberden örnek al filozorflardan örnek al

sorunların için bir liste olustur bunlara 1 den 10 kadar puan ver en düşükgünden ve çözülebileninden basla

basardıkca sana kuvvet vermesini sagla domino taslarının yılkılmasının devamlılıgı gibi aynı yolda devam etmelisin

kendin gibi olan insanları bul ve bir terepi grubu olustur en iyi arkadaslıklar boyle gelişiyor

yas kac ergenlık dönemi felan veya aile de iyi gitmeyen seyler var mı

sıkılırsan pm at ben 5 6 güne bakarım keyfim yerindeyse cevap veririm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sıkıldım artık!!
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: axix

can sıkıntısına oksijen derim yüksek yerlere çıkmak asagıdaki insalara hayata dısardan bakmak seni düsünmeye sevkedebilir net fikirler çıkarabilirsin misal peygamberden örnek al filozorflardan örnek al

sorunların için bir liste olustur bunlara 1 den 10 kadar puan ver en düşükgünden ve çözülebileninden basla

basardıkca sana kuvvet vermesini sagla domino taslarının yılkılmasının devamlılıgı gibi aynı yolda devam etmelisin

kendin gibi olan insanları bul ve bir terepi grubu olustur en iyi arkadaslıklar boyle gelişiyor

yas kac ergenlık dönemi felan veya aile de iyi gitmeyen seyler var mı

sıkılırsan pm at ben 5 6 güne bakarım keyfim yerindeyse cevap veririm

Alıntıları Göster
    Sortie git birader bir güzel sabaha kadar eğlen karı kız takıl kendine gelirsin ekşın olur

• quote:

Orijinalden alıntı: adamhaklı90

Sortie git birader bir güzel sabaha kadar eğlen karı kız takıl kendine gelirsin ekşın olur

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: berkos1

giriş 40 liramıydı 50 liramıydı neydi en son yaz sonu gittiğimde..gerçi konuyla alakası yok ama sortie yazısını görünce yazasım geldi..

konu daha ciddi..bende bıkmış durumdayım bazı şeylerden..

• quote:

Orijinalden alıntı: Versace precious

quote:

Orjinalden alıntı: berkos1

giriş 40 liramıydı 50 liramıydı neydi en son yaz sonu gittiğimde..gerçi konuyla alakası yok ama sortie yazısını görünce yazasım geldi..

konu daha ciddi..bende bıkmış durumdayım bazı şeylerden..

Alıntıları Göster
    Bunların sortıelık fılan ısı yok arkadaslar.Bu gibi durumlarda kendiniz gibi olun kendiniz gibi insanlarla olun.Sevgide aşkda bıryere kadar kımse ıcın hayatınızı heba etmeyın.Tabı soylemesı kolay bızde gecdık bu yollardan ve gecmekteyız.Bır yaraya baska yaralar eklettırmeyın .Arkadasları yanlıs yonlendırmeyelım lutfen.

Kendınızı hayattan soyutlamayın benım gıbı ama çokda eskısı gıbı herkese guvenmeyın.Çarka ayak uydurun.Kendınızle barısık olun .Baktınız gordunuz hala olmuyor psıkolojık destek alın.Kımse delı dıyecek fılan dıyede cekınmeyın.Bırısı grıp olunca bıle doktora gıdıyor.Illa herseyın fızıksel olması gerekmıyor.

Allah yardımcınız olsun.Belkı bır care olarak ona sıgınırsınız ve ıbadetle huzuru bulabılırsınız.

Aklıma baska carede gelmıyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gogolpleks

Bunların sortıelık fılan ısı yok arkadaslar.Bu gibi durumlarda kendiniz gibi olun kendiniz gibi insanlarla olun.Sevgide aşkda bıryere kadar kımse ıcın hayatınızı heba etmeyın.Tabı soylemesı kolay bızde gecdık bu yollardan ve gecmekteyız.Bır yaraya baska yaralar eklettırmeyın .Arkadasları yanlıs yonlendırmeyelım lutfen.

Kendınızı hayattan soyutlamayın benım gıbı ama çokda eskısı gıbı herkese guvenmeyın.Çarka ayak uydurun.Kendınızle barısık olun .Baktınız gordunuz hala olmuyor psıkolojık destek alın.Kımse delı dıyecek fılan dıyede cekınmeyın.Bırısı grıp olunca bıle doktora gıdıyor.Illa herseyın fızıksel olması gerekmıyor.

Allah yardımcınız olsun.Belkı bır care olarak ona sıgınırsınız ve ıbadetle huzuru bulabılırsınız.

Aklıma baska carede gelmıyor artık.

Alıntıları Göster
    tokatla

not : bilgisayari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 3 Ocak 2009; 6:48:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

size daha iy bir örnek vermeye çalışayım..
    mesela bilgisayarda internet adsl açmadığında bu bir sorundur vede sorunu halledersiniz..yani bir tane sorun olur vede çöüzümü hemen yaparsınız vede sorunsuz kullanırsınız..
    oysa birde şöyle düşünün,
    bilgisayarın monitörü çatlamış,ekran kartı yeterli değil,elektrik kabloları ise kopmuş,hardisk çalışmıyor,klavyenin tuşları kırık,mause arada bir takılıyor,fan gürültülü çalışıyor..
    yani bir tane sorun yok bir sürü var,
    aynı bizim ülkedede durum bu..
    örnek uydu sanırım
    quote:

Orjinalden alıntı: baris195
    yani bir tane sorun yok bir sürü var

tamirci kediyi çağır

• quote:

Orijinalden alıntı: poopsy

quote:

yani bir tane sorun yok bir sürü var

tamirci kediyi çağır

Alıntıları Göster
    Tek çözüm sosyalizm...

• quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Tek çözüm sosyalizm...

Alıntıları Göster
    Doktora gidince psikolojik hap verir demişsin. Sorunum çözülmez demişsin. Hap alman için ya depresyonda olman lazım ya da düşünce gücünle altından kalkamayacağın bir durum olması lazım.

Üniversitede mi okuyorsun bilmiyorum. Sınav engeli demişsin. Şunu bilmelisin ki ÖSS'yi başaramamayı düşünmenin tek nedeni bilinçaltındır. Psikoloğa derdini iyi anlatmalısın ki o da gerekli yolu sana göstersin. Bilinçaltına emir verebilirsen öyle başarılı olursun ki. Hayatının dönüm noktası olur. Kekeme birinin bu yolla hatip olabildiğini biliyor muydun?

Şu anki düşüncülerinin tek nedeni senin bilinçaltın. Geçmişte yaşadığın olaylar veya toplumun dayattığı değerlerden dolayı. Başaramayınca suçu ülke şartlarına atmak kolay nasıl olsa. Önemli olan bir hedef belirlemen, bilinçaltına bunu kazıman, bu hedefinden kimseye bahsetmemen ve o doğrultuda çaba göstermendir. Bunu başarmak kolay değildir. Bir psikoloğa görün derim. Tabiki psikoloğa gidince hemen bambaşka bir insan olacaksın demiyorum. Zaman alacak.

Ülkemizde psikologlara deli doktoru gözüyle bakılmaya devam edilirse bu ülkenin gelişmesi çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: QuanoM

Doktora gidince psikolojik hap verir demişsin. Sorunum çözülmez demişsin. Hap alman için ya depresyonda olman lazım ya da düşünce gücünle altından kalkamayacağın bir durum olması lazım.

Üniversitede mi okuyorsun bilmiyorum. Sınav engeli demişsin. Şunu bilmelisin ki ÖSS'yi başaramamayı düşünmenin tek nedeni bilinçaltındır. Psikoloğa derdini iyi anlatmalısın ki o da gerekli yolu sana göstersin. Bilinçaltına emir verebilirsen öyle başarılı olursun ki. Hayatının dönüm noktası olur. Kekeme birinin bu yolla hatip olabildiğini biliyor muydun?

Şu anki düşüncülerinin tek nedeni senin bilinçaltın. Geçmişte yaşadığın olaylar veya toplumun dayattığı değerlerden dolayı. Başaramayınca suçu ülke şartlarına atmak kolay nasıl olsa. Önemli olan bir hedef belirlemen, bilinçaltına bunu kazıman, bu hedefinden kimseye bahsetmemen ve o doğrultuda çaba göstermendir. Bunu başarmak kolay değildir. Bir psikoloğa görün derim. Tabiki psikoloğa gidince hemen bambaşka bir insan olacaksın demiyorum. Zaman alacak.

Ülkemizde psikologlara deli doktoru gözüyle bakılmaya devam edilirse bu ülkenin gelişmesi çok zor.

Alıntıları Göster
    Yapman gereken ilk şey uyku düzenini düzenlemek.
    Daha sonra düzenli beslenmek ve belirli alışkanlıklar kazanmak.
    PC başında fazla durmamaya gayret göster.Çünkü bilgisayar insanları üşengeçliğe davet ediyor.Ve yapacağınız işler erteleniyor.
    Ben PC başında sabahlayan biri olarak uyku düzenimi bu yaşıma kadar hiç düzenleyebilmiş değilim.
    Ama sizi uyku düzeninizi düzenlemeye davet ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kesh12

Yapman gereken ilk şey uyku düzenini düzenlemek.
    Daha sonra düzenli beslenmek ve belirli alışkanlıklar kazanmak.
    PC başında fazla durmamaya gayret göster.Çünkü bilgisayar insanları üşengeçliğe davet ediyor.Ve yapacağınız işler erteleniyor.
    Ben PC başında sabahlayan biri olarak uyku düzenimi bu yaşıma kadar hiç düzenleyebilmiş değilim.
    Ama sizi uyku düzeninizi düzenlemeye davet ediyorum.

Alıntıları Göster
    yaşın müsaitse gir össye sık bitarafını 1 sene kazan ne diyeyim sen lise3-4 filansın heralde . . .

• quote:

Orijinalden alıntı: SECO_

yaşın müsaitse gir össye sık bitarafını 1 sene kazan ne diyeyim sen lise3-4 filansın heralde . . .

Alıntıları Göster
    belkide herşeyi fiziksel yaşadığımız için,fiziksel şeylerin düzenlenmesi lazım..mesela para olcak,iyi arkadaş olcak,iyi evlilik olcak,hayat şartları daha kolay olcak,sosyal yaşam olcak,bunlar olursa sorunda kalmaz..ama ülkede çok fazla insan sorunlu hale geldi
  • Kendine hobiler edin. Onlarla vakit geçir. Ne bileyim, müzik dersi al, resim dersi al vs. Şimdiden geçim derdini falan düşünme, çünkü hiçbir zaman paran yetmeyecektir. Aha bizim patron trilyonlar içinde yüzüyor herif ama hala para yok, kriz var diyor. Para meselesini kafana bu kadar takıp da kendini yeme. Seni satan arkadaşlarına da kocaman bir "S.KTİR" çek, hayat uzun, ne arkadaşlar bulursun, ne insanlar tanırsın. En önemlisi ailenle ve akrabalarınla iyi geçin, çünkü bir hayat boyu senin yanında olacak kişiler onlardır, arkadaşların gelir geçer ama anne-baba akraba hep seninle olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: James Hetfield

Kendine hobiler edin. Onlarla vakit geçir. Ne bileyim, müzik dersi al, resim dersi al vs. Şimdiden geçim derdini falan düşünme, çünkü hiçbir zaman paran yetmeyecektir. Aha bizim patron trilyonlar içinde yüzüyor herif ama hala para yok, kriz var diyor. Para meselesini kafana bu kadar takıp da kendini yeme. Seni satan arkadaşlarına da kocaman bir "S.KTİR" çek, hayat uzun, ne arkadaşlar bulursun, ne insanlar tanırsın. En önemlisi ailenle ve akrabalarınla iyi geçin, çünkü bir hayat boyu senin yanında olacak kişiler onlardır, arkadaşların gelir geçer ama anne-baba akraba hep seninle olur.
    Öl. (Ciddiyim)
  • quote:

öncelikle sorunlu kişi olmak ve sorunlardan bahsetme iyi değil,etrafındaki kişilerde bıkar vede kaçar..
    ama nedense iyi giden bir şey yok..
    okul okurken bizim ülkedeki sınav engelinden dolyı vede ünüversiteye alınan kişi sayısı belli sayıda olduğu için okumak zor..okumayan kişiler işsiz kalsada,ayrıca okuyan kişilerde işsiz kalıyor..
    işe girsen 500 ytl maaş..kız bulsan bu maaşa gelmezler..gelseler geçim derdi var..
    para az yetmiyor..
    ayrıca komşuların yüzsüz suratsız oluyor,ayrıca arkadaşların kazık atıyor vede satıyor,doğru düzgün kimsede yok..
    yani yolunda giden pek bir şey yok..sosyal yaşam desen para lazım..oda pek olmuyor..
    sabaha kadar uyumayıp hergün pc ye takılmakta bir yere kadar..
    ne olcak bu durum..çok sıkıcı bunaltıcı..
    doktora gitsek psikolojik hap verir,ama asıl sorunlar çözümsüz kalır..bu sorunlar nasıl çözülcek..
    benim bildiğim,insanlar kendi düzenini güzel kurar vede sosyal yaşam olsun herşeyi iyi hale getirirdi..ama ortam bozuk herşey bozuk..
    ne olcak peki..

Öncelikle milyonlarca insan senin düşündüklerini düşünüyor bunu bil.
    Milyonların içinde yazındada bahsettiğin işşiz kalanlar bu dünyada başarısız kalanlar değildir. Gücü şu şekilde yorumlayabilirsin "en az şeye ihtiyaç duymak."

Dünyaya, insanlara bakıp onlara ayak uydurmaya çalışma. Gücünü keşfeden geçimini sağlamış olur, ona sadece eğlenmek kalır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.