Şimdi Ara

Hayatta kalma modunda Köylü oluşturma ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
12.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler tek kişilik oynuyorum ve hayatta kalma modundayım şuan kendime kasaba yapıyorum içine köylü koymak istiyorum ama hileyle yumurtasını elde edemiyorum ....oraya köylü koymanın yolu var mı ?

• beyler cevap veren yok mu ya
  • Eğer hilelere izin ver açık değilse hile kullanamazsın
  • Yumurta alamıyorsan bir tane köy bulup evine yol yapıcaksın. Sonra köylüleri evine getirmeye çalışacaksın. Minecraft videosu çeken biri vardı o yapmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glóin

Yumurta alamıyorsan bir tane köy bulup evine yol yapıcaksın. Sonra köylüleri evine getirmeye çalışacaksın. Minecraft videosu çeken biri vardı o yapmıştı

Hocam onu duydum benim bu save bayadır oynuyorum yaklaşık 1 sene filan bulduğum bir köye kendi evimden tren hattı çekmiştim :) şimdi bulunduğum yere kasaba yaptım ama içi canlı olsun diye köylü koyacaktım baktım yumurta hilesi olmuyor diğer hileler oluyor tabi ...ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: KernelTrap

Eğer hilelere izin ver açık değilse hile kullanamazsın

hocam hileler açıkken yapıyorum zaten kullanmayı biliyorum bazı şeyleri hile ile elde ediyorum ancak köylü yumurtası oluşturamıyorum kodunu yazınca çıkmıyor
  • hilelere izin ver açıksa /gamemode 1 yazin sonra envanterden köylü yumurtası alin.
    eğer hilelere izin ver kapalıysa esc basip yerel ağda paylasi secin. daha sonra hilelere izin veri acin ve creative olun oradan. daha sonra tekrar /gamemode 0 ile survival oynayabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertucan

hilelere izin ver açıksa /gamemode 1 yazin sonra envanterden köylü yumurtası alin.
    eğer hilelere izin ver kapalıysa esc basip yerel ağda paylasi secin. daha sonra hilelere izin veri acin ve creative olun oradan. daha sonra tekrar /gamemode 0 ile survival oynayabilirsiniz.

eyvallah hocam akşam deneyeceğim şuan iş yerindeyim olursa süper olur ya
  • Yapamazsaniz soyleyin yardimci olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertucan

hilelere izin ver açıksa /gamemode 1 yazin sonra envanterden köylü yumurtası alin.

Tüm mesajları okuduktan sonra bunları yazayım diye düşünmüştümBende bu şekil yapıyorum creative lazım olduğunda

• Ayrica kasabanizi merak ettim save'ini gönderebilirmisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.