Beyler tek kişilik oynuyorum ve hayatta kalma modundayım şuan kendime kasaba yapıyorum içine köylü koymak istiyorum ama hileyle yumurtasını elde edemiyorum ....oraya köylü koymanın yolu var mı ?
beyler cevap veren yok mu ya
Eğer hilelere izin ver açık değilse hile kullanamazsın
Yumurta alamıyorsan bir tane köy bulup evine yol yapıcaksın. Sonra köylüleri evine getirmeye çalışacaksın. Minecraft videosu çeken biri vardı o yapmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: Glóin
Yumurta alamıyorsan bir tane köy bulup evine yol yapıcaksın. Sonra köylüleri evine getirmeye çalışacaksın. Minecraft videosu çeken biri vardı o yapmıştı
Hocam onu duydum benim bu save bayadır oynuyorum yaklaşık 1 sene filan bulduğum bir köye kendi evimden tren hattı çekmiştim :) şimdi bulunduğum yere kasaba yaptım ama içi canlı olsun diye köylü koyacaktım baktım yumurta hilesi olmuyor diğer hileler oluyor tabi ...ben mi yanlış yapıyorum diye düşünüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KernelTrap
Eğer hilelere izin ver açık değilse hile kullanamazsın
hocam hileler açıkken yapıyorum zaten kullanmayı biliyorum bazı şeyleri hile ile elde ediyorum ancak köylü yumurtası oluşturamıyorum kodunu yazınca çıkmıyor
hilelere izin ver açıksa /gamemode 1 yazin sonra envanterden köylü yumurtası alin. eğer hilelere izin ver kapalıysa esc basip yerel ağda paylasi secin. daha sonra hilelere izin veri acin ve creative olun oradan. daha sonra tekrar /gamemode 0 ile survival oynayabilirsiniz.
hilelere izin ver açıksa /gamemode 1 yazin sonra envanterden köylü yumurtası alin. eğer hilelere izin ver kapalıysa esc basip yerel ağda paylasi secin. daha sonra hilelere izin veri acin ve creative olun oradan. daha sonra tekrar /gamemode 0 ile survival oynayabilirsiniz.
eyvallah hocam akşam deneyeceğim şuan iş yerindeyim olursa süper olur ya
Yapamazsaniz soyleyin yardimci olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: Mertucan
Tüm mesajları okuduktan sonra bunları yazayım diye düşünmüştümBende bu şekil yapıyorum creative lazım olduğunda