Şimdi Ara

Hayatta güveneceğim kimse kalmadı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne sevgilim ne yakın arkadaşım nede ailem şu hayatta kimseye güvencim kalmadı herkes kendini düşünür olmuş ya para yada çıkarları için kimsenin gerçek yaptığı bişey yok sürekli yalan dolanlar kimseye inancım kalmadı ne yapıcağımı bilmiyorum bu sürekli böyle sevgilime bile olan güvenim kalmadı bunu anlatıcak bir arkadaşım bile yok çünkü hiç bir arkadaşıma güvenim yok.Bende buraya yazmak istedim.Dünyada neden bu kadar adaletsiz ve çıkarcı? Acaba deliriyormuyum ne yapıcağım ben? Psikoloğa mı çıksam anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 11 Haziran 2016; 13:29:38 >

• Gerçekten öyle asla seni birakmicam gitmicem söz diyen sevgilim benden ayrıldı ve arkadaş kalalim dedik.Ayrilmasinin sebebi ise ilk hafta gerçekten hisleri varmış fakat sonradan soğumuş 3 ay boyunca bana bağlanmayı denemiş yapamamış yalanmı gerçekmi diye yemin ettirdim başka bir sebep yokmuş tek sebebi buymuş inanılır gibi değil.Arkadaş kalmamı istememin sebebi yaptiği hatayı kendisininde görmesini sağlamak.1 yıl içinde öyle bir değişicem ki çok pişman olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 11 Haziran 2016; 13:37:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birine tamamen güvendiğinizde elde edeceğiniz iki şey kesindir;

- Ya ömür boyu bir dost
    - Ya hayat boyu bir ders.

Ben de dost değil, ders aldım. Ama ümitsizliğe kapılmıyorum, gün gelecek beni benden daha iyi anlayacak biri çıkacak. Aslında biz hayal kırıklığına uğramıyoruz sadece yanlış kişiler üzerinde hayaller kuruyoruz o kadar...
  • gold5555 G kullanıcısına yanıt
    Biz mi bu kadar şansızız bilmiyorum çevremde görüyorum neleri var ama bize niye böyle denk geliyor bilmiyorum dostum geçmiş olsun.
  • Dostum o hayal kırıklığı gibisi yok insanı bitiriyor.Yaşayan ölü oluyorsun birden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Biz mi bu kadar şansızız bilmiyorum çevremde görüyorum neleri var ama bize niye böyle denk geliyor bilmiyorum dostum geçmiş olsun.

Yukardaki arkadaşa aynen katiliyorum bende ders aldim kimseye güvenme bu hayatta sakın ama sakın bunu yapma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky4K

Dostum o hayal kırıklığı gibisi yok insanı bitiriyor.Yaşayan ölü oluyorsun birden

Çok ağır bir yorum olacak ama insan anne babasının bile yokluğuna alışıyor, bırak da giden sevgili olsun. Gerçek anlamda ''Sen olmadan yaşayamam'' diyebileceğimiz kimse yok, kendimizi kandırmayalım. O olursa başka olur, olmazsa başkası olur. Gitmek isteyene kapını kapatma. Kahpelik yapıp giden herkes gün gelecek helallik istemek için geri dönecek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.