Şimdi Ara

Hayatın kötü gidişatını değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 18 yaşındayım ve son 1-2 senedir hayatta çok mutsuzum. Başıma çok sayıda kötü olay geldi. Kaldıramadım, ders çalışmayı bıraktım(YKS’ye 2 ay kala). Tıp fakültesi kazanabilecekken yakınından bile geçemedim. Zaten hedefim doktor olmak. Bütün bunları geçtim , aile baskısı da gelmeye başladı mezuna kaldığım için. Nedeni hem ders hem de kilo almamdı. Son 3 senede 20 kilo aldım. Şuan obezite sınırına yaklaşmış bulunmaktayım. Bunlar başıma gelenlerden sadece birkaçı. Şimdi de ders çalışma isteğim yok. Ayrıca bilgisayar oyunlarına sarmaya başladım ama bugün itibariyle , yani bu yazıdan sonra bir daha bakmamaya karar verdim. Konudan uzaklaşmadan söyleyeyim , bu kötü gidişatım ile ilgili kendimle başa çıkamadım. Başta erteleme gibi saçmalıklar hayatıma yön vermeye başladı. Daha sonra yalan söyleme düzeyim arttı. Daha çok yalan söyledim daha çok erteledim. Hayatım kaydı. Aklıma söz geçiremez oldum. Tepetaklak oldu hayatım kısacası.Ama şuan toparlanmaya çalışıyorum ve bu yazıyı yazıyorum. Çünkü bu durumdan çok sıkıldım. Bu konuyu yakınlarımdan kimseyle konuşamazdım çünkü ne konuşsam bana aynı şeyi söylerlerdi. Bundan dolayı bu forum sayfasına geldim ve derdimi anlattım. Amacım sizden tavsiyeler almak ve benim bu süre zarfında ne kadar değişebileceğimi görüp kaydetmek. Ayrıca benimkine benzer bir kaderi yaşayan arkadaşlar varsa da onlara yol göstermek. Kendime 8 ay süre veriyorum ve 8 ay boyunca düzeleceğim. Kilo vereceğim, ders çalışacağım ve bu sıkıntılarla başa çıkacağım. Doktor olacağım. Bir senemi daha heba etmek istemiyorum. Bu süreçte genellikle burada olup olan biteni kaydedeceğim. Her neyse. Buraya kadar okuduysanız az çok anlamışsınızdır beni umarım. Tavsiyeleriniz benim için velinimet durumunda.Teşekkür ederim 🙏🏻

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• spor + yks

tıp fak. zaten çizgi belli

• Hayatının kaydığı falan yok. Herkesin belli düşüş dönemleri olur. Gayet normal. Ayrıca insanlar başarılı odaklıdır. Şu an herkes hakkında olumsuz düşünse bile tıp fakültesine kazandığın an herkes geçmişi unutacak. Doktor olacak olmadan başka bir şeyi hatırlamayacaklar. Geçmiş o yüzden manasız. Bir nokta koy bugüne ve süresine inşa etmeye başla. Bu sene olmazsa bile seneye olur. Gün sonunda doktor olursun. Kilo vermek de kolay. Şekeri, gluteni kes ve yürüyüşe çık. Atletik olmazsın ama kimse de sana kilolu demez. Verirsin yani.

• Teşekkür ederim , spor yapacağım.

• scientia kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Bugün bir dönüm noktası benim için. Artık dengeli beslenip spor yapacağım. Tavsiyeler için teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hayatın boş ve anlamsız gelmesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.