Şimdi Ara

Hayatımla napıyorum hissi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• İnsanın en büyük düşmanı yine kendisidir. Bu aralar kafamdaki tek düşünce bu. Kendi ellerimle kendimi rezil bir hayatın kucağına atıyorum. Tabii tam tersi de mümkün. Yani kendimin dostu da olabilirim ama düşman olmak dost olmaktan daha kolay geliyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

İnsanın en büyük düşmanı yine kendisidir. Bu aralar kafamdaki tek düşünce bu. Kendi ellerimle kendimi rezil bir hayatın kucağına atıyorum. Tabii tam tersi de mümkün. Yani kendimin dostu da olabilirim ama düşman olmak dost olmaktan daha kolay geliyor...
    türkçesi yok mu
  • Türkçesi: Dış etkenler(fakirlik, yetiştirilme tarzı, anne-baba, doğduğun ülke vb) hayatımızı etkilese bile hayatımızı asıl etkileyen kendi iç dünyamız. Dış etkenlerin bize etkisini eğer gerçekten istersek en aza indirebiliriz. Ama eğer iç dünyamızda sıkıntılıysak Norveç'te olsak bile hayatımız rezil olur.

• Beni taklaya getirdiler İsmeetttt
    Beni her seferinde taklaya getirdiler

• Son zamanlarda düşündüğüm içinde olduğum durum. Bakiyesi az kalmış akbil gibi harcıyoruz hayatımızı bakalım sonu nereye çıkacak bunun.
    Bok yolu olduğunu biliyoruz ama yine de bakalım diyoruz. Garip olan da bu ya.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Duygularım Yok Gibi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.