Bildirim
Hayatımla napıyorum hissi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İnsanın en büyük düşmanı yine kendisidir. Bu aralar kafamdaki tek düşünce bu. Kendi ellerimle kendimi rezil bir hayatın kucağına atıyorum. Tabii tam tersi de mümkün. Yani kendimin dostu da olabilirim ama düşman olmak dost olmaktan daha kolay geliyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
türkçesi yok muquote:
Orijinalden alıntı: Veronicaa
İnsanın en büyük düşmanı yine kendisidir. Bu aralar kafamdaki tek düşünce bu. Kendi ellerimle kendimi rezil bir hayatın kucağına atıyorum. Tabii tam tersi de mümkün. Yani kendimin dostu da olabilirim ama düşman olmak dost olmaktan daha kolay geliyor... -
Türkçesi: Dış etkenler(fakirlik, yetiştirilme tarzı, anne-baba, doğduğun ülke vb) hayatımızı etkilese bile hayatımızı asıl etkileyen kendi iç dünyamız. Dış etkenlerin bize etkisini eğer gerçekten istersek en aza indirebiliriz. Ama eğer iç dünyamızda sıkıntılıysak Norveç'te olsak bile hayatımız rezil olur.
Beni taklaya getirdiler İsmeetttt
Beni her seferinde taklaya getirdiler
Son zamanlarda düşündüğüm içinde olduğum durum. Bakiyesi az kalmış akbil gibi harcıyoruz hayatımızı bakalım sonu nereye çıkacak bunun.
Bok yolu olduğunu biliyoruz ama yine de bakalım diyoruz. Garip olan da bu ya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X