Şimdi Ara

Hayatımın İlk İşinde Çalışmaya Başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bugün türkiye yelken federasyonunda amele olarak işe başladım yaka kartımda yarış alanı görevlisi yazıyor ama nerde çadır kurulacak nerde gelen yelkenlilerin tırları/kamyonları çekilecek biz uğraşıyoruz klasik bir türkiye görüntüsü 10 kişi işe alınır 2 kişi çalışır diğerleri izler işte o 2 kişiden biriydim neyse sıcaktan öldüm bugün ama bana bugün baya katkısı oldu sürekli saçını elini yüzünü düzelten ben bugün bunları takmadan zaman geçirdim ne saçımla uğraştım ne elim yüzüm kirlendi dedim tozun toprağın içinde çalıştık iş saatleride çok güzel Saat:10.00 başlangıç akşam: 05.00 mis gibi çalışıyoruz yemekler onlardan bakalım bi 10 gün çalışcaz yaş 17 bu arada İŞİ NASIL BULDUN DİYENLER VARSA ABİ GİDİP KONUŞUN PC BAŞINDA OTURUP ÇALIŞMAK İSTİYORUM NASIL İŞ BULURUM DİYE KONU AÇANA KADAR GİDİN BİRAZ SOSYALLEŞİN SONRA TANIDIKLARINIZDAN TEKLİF GELİYOR MESELA BEN Bİ TANIDIĞIMIN ÖNERİSİYLE GİRDİM soruları alabilirim

• Sanirsin astronot oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaptığım işi beğenmeyebilirsin ya da burda bu işle hava yaptığımı düşünebilirsin ben burda sadece yaz aylarının dh mottosu olan bu iş başlıklarının bi cevabı olmak için açtım bu konuyu tırtılcım hadi anca
  • quote:

Orijinalden alıntı: JudgemenDay

Yaptığım işi beğenmeyebilirsin ya da burda bu işle hava yaptığımı düşünebilirsin ben burda sadece yaz aylarının dh mottosu olan bu iş başlıklarının bi cevabı olmak için açtım bu konuyu tırtılcım hadi anca

Tırtıl ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teğmen Tırtıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.