Şimdi Ara

hayatımın düzeni bozuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • eskiden arkadaş ortamında sağda solda sevilen birisiydim insanlarla iletişimim kuvvetliydi fakat ne zaman ki 12. sınıf oldum işler o zaman sarpa sardı. şuan 3. senemdeyim hala kazanamadım ve hayattan keyif alamıyorum sanki benden bir şeyler kopup gitti ayarım bozuldu hayata karşı bakış açım 360 derece değişti. bu halimden memnun değilim netlerim iyi ama ne olacak bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -fenom- -- 31 Mart 2019; 20:52:19 >

• Ben de üçüncü senemdeyim. Benzer şeyleri geçen seneden yaşamıştım. Şu an alıştım bile artık. Şey düşünüyorum. 5-6 ay sonra üniversiteye gidince her şey eski haline dönecek. Az daha dişimizi sıkmamız lazım. Yoksa her şey boşa gidecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yine 3.senenizde gelmiş size bu his ben 12.sınıfım.Normalde diksiyonu ve ses tonu yerinde olan sosyal bir insandım.Konuşmayı unutmuşum kafayı yemek üzereyim.Yıkık gibi hissetmeye başladım.

• Konuyu değiştireceğim ama 360 derece değiştiyse tekrar eski halinize dönmüş olursunuz :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Budray kullanıcısına yanıt
    Belki 3 senede 360 derece dönüp aynı noktaya geldim demek istemiştir. Varılan nokta aynı olsa da, denkleme zaman ve beraberinde getirdikleri eklenince aslında durum farklı bir boyut almış oluyor.
  • Hocam aynı durumdayım. Acı geçicidir. Sabredelim çok az kaldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.