Şimdi Ara

Hayatimdaki Buyuk Yeri Olan Olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başımdan 4 yıl önce geçen bir olayi anlatmak istedim . Liseye yeni başlamıştımtim onun stres ve baskısı üstündeydi her an yüksek sınıflar bana saldiracakmis gibi duruyordu . 3 , 4 ay böyle geçti ayak uydurmustum artık üstümdeki kötü duyguları atmıştım . Her şey yolunda gidiyordu ve bende okula alıştığım icin artık kız peşine kosabilirdim öyle de yaptım bir tane gözüme kestirdim ve kesismeye başladık , 2 hafta kesiştik ve 2 hafta sonra beden dersinden geldiğimde siramda bir not vardı "çıkışta parkın yanındaki arsaya ya böbreğini gasteye sar getir yada biz sarmasini biliriz" bu not hayattan beklentisi olmayan lise sonlardan bir cocuktan geliyordu Benim kestiğim kızın manitasiydi . Ben heyecana kapıldım çünkü gasteye böbrek nasıl sarılır bilmiyordum ama oraya gitmessen kendimi küçük düşürecektim daha lise 1 olduğundan arkamdada kimse yoktu . Son dersten çıkış zili çaldi ve ben ufaktan ufaktan yusuflaya yusuflaya arsaya doğru yol aldım . Siyah şahin lise sonlardan 5 lavuk hepsindede emanet vardı . Bana mesajı bırakan en öndeydi ve bana nerde lan böbrek diye bağırdı . Sustum cevap vermedim sonra bir kac kere daha tekrarladı ben yine susunca biz almasını biliriz demedik mi ulan sana dedi ve zorla arabaya bindirdiler . Sonra şoför ufaktan gaza dokundu ve harakete geçtik . Nereye gidiyoruz bilmiyordum . Bir kulubeye getirdiler beni ve orada sandalyeye bantladilar . Ağzımı elimi ayağımı her yerimi . Orada bir laptop ve kulaklık vardı . Sonra laptobu açtılar ve kulakligi kafama geçirdiler son ses açtılar ve laptoptan Ajdar - Şahdamar şarkısını açtılar son ses dinletip bana iskence ettiler ben o esnada keşke bobregi sarıp getirseydim diye icimden geçirdim fakat artık geçti . O şarkıyı bana 3 kere enjekte ettiler ve beni serbest bıraktılar 4 yıldır ajdarin 3 kere ajdar diye bağırması kulağımdan gitmiyor ve piskolojik tedavi alıyorum suan siz de Benim dert ortağım olun istedim teşekkürler hepinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fail:4 sene once sahdamar sarkisi yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.