Şimdi Ara

Hayatımda ilk kez aşık oldum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
3
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bir daha da olmayacaksın zaten, tadını çıkar.
  •  Hayatımda ilk kez aşık oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazmapolitan -- 26 Temmuz 2014; 21:48:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

quote:

Orijinalden alıntı: The Tenth Doctor

Doktor veya tıp öğrencisi, yani başarılısın. Bunu düşün. Sen de başarılısın. Bir dil kursuna falan git açılırsın ciddi anlamda açılırsın ben açılmaya başladım ben de senin gibiydim ama şu an gayet rahat konuşabiliyorum, insanlara bakabiliyorum yüzlerine . Yani PC başında vakit öldürme, dışarı çık dolaş sosyal çevre için. Kendi başına dolaşmanın faydası olmaz dediğim gibi bir kursa gidersen rahatlarsın, özgüvenin yerine gelir. Ve korkma. İnsanlar öcü değil sen konuştun diye seni yemezler. Sen onları yemeye bak başarılı olan sensin.

Dil kursunu bilmem de, dil üzerine eğitim veren dersanelerde böyle tiplerle fena dalga geçildiğini söyleyebilirim

Genel olarak sevildiğimi zeki bir insan olarak kabul edildiğimi söyleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum ben de yasadim 3 yil once boyle bi durumu.Soylemezsen benim gibi icinde kalir sonra baska biri kapar yillarca dolanirsin ortada ayni durumdu seninkiyle ama simdiki aklim olsa hic dusunmez soylerdim cesaretini topla bi anda zamanin durdugunu dusun soyle eger olumlu olursa zaten dunya 100 metre rekorunu kirarsin eger olumsuz olursa biraz uzulursin ama emin ol soyleyememek en kotusu..Insallah hayirlisi olur senin icin...

• S*ctin

• quote:

Orijinalden alıntı: safa34

S*ctin

adam heralde çizdi kendini
  • Git açıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: EresboSS

Dostum yurdu yakınsa bir çıkışta birlikte yürüyelim mi dersin olur biter. Kız ters tepki vermez yani alt tarafı birlikte yürüyeceksiniz. Emin ol yurda bırakma esnasında yolda konu konuyu açar. Olmadı sağdan soldan gördüklerinle konu açarsın

Yanlış anlamışsın kızla dil kursunda aynı siniftayiz Izmirden farklı bir ildeyiz.Sonra Izmirde benim oturacağim evin çok yakınında aynı caddede özel yurtta kalıyormuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hp2010

o tip kızlar senin gibileri sevebiliyorlar

Arada bazı laflar söylüyor da mesaj mı normal söz mü anlamıyorum

• İlk seferde olur öyle
  • seni arkadaş olarak görmezse hesabımı siliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChiracFR

Psikolojik olarak baktığımda harbiden aşıksın olm .. İnsan hiç aşık olur mu lafı vardı bir tane yeşilçam filminde o aklıma geldi.

Şimdi bahsettiğin gibiyse ilerde şansın sıfır üni vs okuyorsan fırlamanın teki kapar yatağa atar o olmazsa ilerde evlenir başkasının koynuna girer karısı olur sende ağladığın ile kalacan.

Yada kendini değiştir özgüvenl oli git konuş adam gibi. Kaçırırsan iyi ağlarsın psikojik olarak hiç elde edemeyeceğin unutmazsında hatta kızlardanda soğursun kişiliğine bakarsak. Eğri oturalım doğru konuşalım.

Edit. Tıp okuyon toton havada olsun olm ssenin gibileri hiç anlamıyorum başkasını boşver sen önemlisin bu hayatta kimin umrunda başkası ne düşündü

adam haklı bende boyleydım kımseyle konusmuyordum unide sonra git gide kızla basbasa konustukca heycanlanacak bısey olmadıgını anladım:D

• kardeşim sana tavsıye sakın ama sakın gaza gelıpte gıdıp konusma kızla kaybedersinnn. benım suanda bı durumum var kız hem yakınım akraba olarak hemde cıddı dusunuyorum ılerıyı dusunuyorum. sımdıden halledım dıyoum evlenecegım kızı tabı ılerıde baskasına asık olmazsam. her neyse sana soyle soyleyım sen ünıye gıttıgındede bu kızla goruseceksın buyuk ıhtımal cunku aynı yerdesınız kızla aranızda 2 yas varsa kız lıse 3 demektır. bak kızla once samımı ol bıraz lak dıye gıdıp konusursan kaybedersın. kızla samımı ol kızı tanı bıraz kendını yakınlastır ondan sonra bellı et artık onu sevdıgını ama soyleme sadece bellı et kızda anlar zaten eger kız senden hoslanıyorsada hoslanmıyorsada bunu hal ve hareketlerınden anlarsın ona gore teklıf edersın veya uzaklasırsın kızdan hemde reddedılmemıs olursun. sen tıp ögrencısısın arkadasım ben tıp kazanmıs olsam varya offf dıyorum yıkardım ortalıgı. tıpı duyan kız gelır teklıf eder. bu dedıklerımın olmasını ıstıyorsanda UTANGAÇ OLMAMAN gerekıyorr. sunuda soyleyım kızın yanında heyecanlanıyorsan konusamıyorum felan dıyorsan onceden bendede vardı kızlar konusmayı coookkk sever dertlerını anlatmayı felan yanına gıt merhaba felan de sonra bır ıkı soru felan sor cevaplıyacagı tanımak ıcın o zaten uzun uzun anlatır o arada ne konusacagını dusun konusurkende kelımelerını duzgun sec tane tane ve yavas konus o zaman heyeecanlanmazsın bu arada kız konusurken etkılemeyede calıs bakıslarınla felan. yap saclarını guzelce gıyın bak kendıne sen tıp ogrencısısın olmazsada kı olacagını dusunuyorum dedıklerımı yaparsan olmazsada sana kızmı yookkk. bölumunu söyle sadece otur kızlar ayagına gelsın gelmezsede sen gıt ayarlarsın kaldır su g...tnü biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: akın90

kardeşim sana tavsıye sakın ama sakın gaza gelıpte gıdıp konusma kızla kaybedersinnn. benım suanda bı durumum var kız hem yakınım akraba olarak hemde cıddı dusunuyorum ılerıyı dusunuyorum. sımdıden halledım dıyoum evlenecegım kızı tabı ılerıde baskasına asık olmazsam. her neyse sana soyle soyleyım sen ünıye gıttıgındede bu kızla goruseceksın buyuk ıhtımal cunku aynı yerdesınız kızla aranızda 2 yas varsa kız lıse 3 demektır. bak kızla once samımı ol bıraz lak dıye gıdıp konusursan kaybedersın. kızla samımı ol kızı tanı bıraz kendını yakınlastır ondan sonra bellı et artık onu sevdıgını ama soyleme sadece bellı et kızda anlar zaten eger kız senden hoslanıyorsada hoslanmıyorsada bunu hal ve hareketlerınden anlarsın ona gore teklıf edersın veya uzaklasırsın kızdan hemde reddedılmemıs olursun. sen tıp ögrencısısın arkadasım ben tıp kazanmıs olsam varya offf dıyorum yıkardım ortalıgı. tıpı duyan kız gelır teklıf eder. bu dedıklerımın olmasını ıstıyorsanda UTANGAÇ OLMAMAN gerekıyorr. sunuda soyleyım kızın yanında heyecanlanıyorsan konusamıyorum felan dıyorsan onceden bendede vardı kızlar konusmayı coookkk sever dertlerını anlatmayı felan yanına gıt merhaba felan de sonra bır ıkı soru felan sor cevaplıyacagı tanımak ıcın o zaten uzun uzun anlatır o arada ne konusacagını dusun konusurkende kelımelerını duzgun sec tane tane ve yavas konus o zaman heyeecanlanmazsın bu arada kız konusurken etkılemeyede calıs bakıslarınla felan. yap saclarını guzelce gıyın bak kendıne sen tıp ogrencısısın olmazsada kı olacagını dusunuyorum dedıklerımı yaparsan olmazsada sana kızmı yookkk. bölumunu söyle sadece otur kızlar ayagına gelsın gelmezsede sen gıt ayarlarsın kaldır su g...tnü biraz

Hocam güzel yazmışsın eline sağlık da bu kız çok başarılı türkiye derecesi yapmış sbs'yi fullemiş zamanında ona fazla etki edeceğini sanmam.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk_1996

quote:

Orijinalden alıntı: akın90

kardeşim sana tavsıye sakın ama sakın gaza gelıpte gıdıp konusma kızla kaybedersinnn. benım suanda bı durumum var kız hem yakınım akraba olarak hemde cıddı dusunuyorum ılerıyı dusunuyorum. sımdıden halledım dıyoum evlenecegım kızı tabı ılerıde baskasına asık olmazsam. her neyse sana soyle soyleyım sen ünıye gıttıgındede bu kızla goruseceksın buyuk ıhtımal cunku aynı yerdesınız kızla aranızda 2 yas varsa kız lıse 3 demektır. bak kızla once samımı ol bıraz lak dıye gıdıp konusursan kaybedersın. kızla samımı ol kızı tanı bıraz kendını yakınlastır ondan sonra bellı et artık onu sevdıgını ama soyleme sadece bellı et kızda anlar zaten eger kız senden hoslanıyorsada hoslanmıyorsada bunu hal ve hareketlerınden anlarsın ona gore teklıf edersın veya uzaklasırsın kızdan hemde reddedılmemıs olursun. sen tıp ögrencısısın arkadasım ben tıp kazanmıs olsam varya offf dıyorum yıkardım ortalıgı. tıpı duyan kız gelır teklıf eder. bu dedıklerımın olmasını ıstıyorsanda UTANGAÇ OLMAMAN gerekıyorr. sunuda soyleyım kızın yanında heyecanlanıyorsan konusamıyorum felan dıyorsan onceden bendede vardı kızlar konusmayı coookkk sever dertlerını anlatmayı felan yanına gıt merhaba felan de sonra bır ıkı soru felan sor cevaplıyacagı tanımak ıcın o zaten uzun uzun anlatır o arada ne konusacagını dusun konusurkende kelımelerını duzgun sec tane tane ve yavas konus o zaman heyeecanlanmazsın bu arada kız konusurken etkılemeyede calıs bakıslarınla felan. yap saclarını guzelce gıyın bak kendıne sen tıp ogrencısısın olmazsada kı olacagını dusunuyorum dedıklerımı yaparsan olmazsada sana kızmı yookkk. bölumunu söyle sadece otur kızlar ayagına gelsın gelmezsede sen gıt ayarlarsın kaldır su g...tnü biraz

Hocam güzel yazmışsın eline sağlık da bu kız çok başarılı türkiye derecesi yapmış sbs'yi fullemiş zamanında ona fazla etki edeceğini sanmam.

kardesım okul hersey degıldır sen zaten tıpı kaznamıssın hanı oyle dusuk bı bolumde yok kız sana hava atsa hem o kızın daha 2 yılı var ve emın ol senı gozunde buyutuyordur. onu gectım ben meslek lısesı ogrencısıydım okulda 1,2 tane kız vardı sadece ama ben yemınle fen lısesındekı kızla cıktıgımı bılıyorum.. ılk adımı atmazsan kızı kaybedersın baska bırsey olmazzz. ha kızı kaybetmek ıstemıyorum dıyıpte atlama hmn teklıf etme ustte yazdıgım gıbı once yaklas yavastan ama arkadas gıbı degıl ona senı arkadasım gıbı goruyorm demesıne ızın verme.. usttekı dedıklerımı yap kıız sende kafanı yorma fazla..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.