Şimdi Ara

Hayatımda gördüğüm en saçma oyun WOW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya bu ne rezalet bi oyundur.Verdiğim paraya mı acıyim indirdiğim 30gb a mı acıyım bilemedim.
    5-6 tane çar açtım (çünkü her girdiğimde açmak zorunda kalıyorum eski çarlar ne oluyor daha çözemedim) hep anlaşılması çok zor saçma sapan görevler var
    Ben knight-silk road- aion gibi canavar kesip level alınabileceği ve görevleri de git şundan 100 tane kes git bundan 50 tane topla gibi ingilizce bilmeye gerek olmayacak görevler var sanıyordum.Doğru düzgün başka oyuncu yok skill yok item yok canavar yok parti kurmak yok bu ne biçim mmporg oyundur. Ben çok yanlış anlamışım oyunu.
    Ben Knight online ın gelişmişi meslekleri falanda olan ama online oyun olduğunu hatırlatan bir oyun bekliyordum. Yani bu oyun online olmasa daha iyi olmaz mı ne yapıpta online yapmışlar ki

• Metin2 ye geri dönebilirsin forumu kirletmene gerek yoktu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu indirmeden önce bir araştırsaydın dediğin kendine MMO diyen oyunlardan ayrı kulvarda olduğunu anlardın.
    1: eski charlar gayet yerinde,eğer her girdiğinde farklı realm seçiyorsan o senin hatan.
    2: Dediğin oyunlardan çok oyuncu var,ama kat kat büyüklükte bir haritası olduğu için karakteri oluşturduğun yerde görememen normal. Kalabalık görmek istiyorsan ana şehirlere git.
    3: Skill yok mu ? Ortalama 20-30 tane skill var her sınıfta. Daha fazlasını ne yapıcaksın anlamadım.
    4: Item yok demişsin,kaçıncı level'a kadar oynadığını merak ettirdi bu cümle. Dungeon Journal'ı açman ve herhangi bir raidin loot sekmesine bakman yeterli cevap için.
    5:Parti kurmak zorlaştı level atlarken,bu konuda haklısın ama zaten oyun level 100 olunca başlıyor. Pvp oyuncuları 10 kişilik partylerle Rated Battleground,PvE oyuncuları da 10-25 arası partylerle raid yapıyor.
    6: İngilizce artık çağın şartı. Bana sorarsan internetten araştıra araştıra görev yap derim,ben bu şekilde WoW yardımıyla ileri seviye ingilizce öğrendim çünkü.
    Online oyun olduğunu ana şehirlerde ve raid / battlegroundlarda hissettirir. Tavsiyem böyle oyuna sinirlenmeden önce 15 olup Dungeon yapmaya başlaman. Gerisi gelir zaten :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yaptın dostum sen biz skilleri sığdırmak için extra tuşlu klavye alıyoruz sen skill yok diyorsun
  • Kınayt oynamaya devamke sen.
  • böyle rezil oyun olmass ya. Knight nerde wow nerde wow neymiş ya. Boşver kardeşim sen bunları bunlar asosyal bağımlı wowcular. Zindanlara girip canavar öldürmekten başka birşey yapmıyorlar!! Saçma sapan bi oyun bu bence bi de aylık 30 lira veriosun. Bi tane canavar kesiyosun içinden 5 bakır düşüyor bi silah almak istiyorsun 10 altın istiyor bu nasıl saçmalık!!! Bi de övüp duruolar blizard süper diye saçmalık... Sana olanın aynısı bana da oldu bu saçma oyun yüzünden üst üste TAM 6 tane çar açmak zorunda kaldım. Bi tane cüce açtım bi tane cücenin cücesi olan var ya onu açtım bi tane dreni açtım bi tane insan açtım bi tane iskelet bi tane de panda açtım oyuna her girişimde kayboldular!!! en sonunda insan açtım o silinmedi onunla oynadım wariro açtım elime dandik bi silah vermişler herkes kesiyor beni ya knightta olsa +9 raptorla alayını deşiyordum var ya... Sana katılıyorum kardeş abartıyolar bu oyunu wow en iyi mmorpg'ymiş de bişeymiş fln bırak ya. Metin2 bile daha iii

• ya trollsün ya kara toprağın,

amerikalıların ünlü bir sözü vardır, fake off
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gta'lardaki en saçma şey?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.