Şimdi Ara

Hayatım kayacak.. [CİDDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
1.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Lise 2'ye gidiyorum, lise 1'de tekrar yaptım.

İlk dönem 4 tane zayıfım var. Coğrafya - Tarih - Matematik - Geometri. Birde lise 1'den alttan 3 dersim var...

Ve ben lise 2'de tekrar kalırsam okuldan atılıcam. Ders çalışma isteğim hiç yok. Ne defter tuttum ne bişi yaptım. Okula deftersiz kitapsız gider gelirim.
    PC başında günde 7-9 saat duruyorum. PC'de oyun oynamıyorum. Genellikle yaptığım şey kodlama dillerini(PHP, ASP, MySQL), web tasarımı, hazır scriptler vs. sürekli uğraşıp dururum. İngilizce çeviri yapıyordum bi' aralar Pawn dilinde. Üyelik tarihime bakarsanız bayadır buradayım ama yeni yeni aktiflik gösteriyorum forumda. Ciddiye alacağınızı düşünerek yazıyorum bunları.

Özetle ders çalışma isteğim yok, dikkatim hemen dağılıyor, PC başında çok vakit geçiriyorum ve bu durumdan çok şikayetçiyim. Eğer bu sene de kalırsam hayatım kayıcak. 2 yıldır yazların tadını çıkaramadım hiç..

Yorumlarınızı bekliyorum, sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxn -- 8 Şubat 2012; 19:08:00 >

• ogg kımlık kartı 1 adet askerı ucret yol artı yemek ıle bır ıs yerının kapısında karsılama elemanı olarak takılırsın buyuk ıhtımalle hayatının gerı kalanında.. Okulu bır sekılde cıddıye almaz ısen olacak olan bu..
  • Oğlum konu çok garibime gitti ondan yazayım dedim. Yorumlarımızı bekliyosun da ne yorumu bekliyosun yani bizden? Kendin cevabını vermişsin zaten ders çalışmak, defter tutmak. Ne yapsın bu forum sana

Alınma ben senin geleceğini şöyle tahmin ediyorum.

Lisede sınıfta kalırsın gene.
    Açıktan liseyi bitirirsin.
    LYS ile 2 yıllık bi bilgisayar programlama tarzı bölüme yerleşirsin.
    DGS ile Bilgisayar Mühendisliğine geçiş yapmaya çalışırsın.
    Oradan sonra aklın başına gelirse mühendis olursun. Gelmezse askerlik yaparsın, sonrasında işe başlar çalışırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 8 Şubat 2012; 19:08:52 >
  • abicim ne guzel kod yaziyosun falan cok yararli, kendine yararli isler yapiyosun. annene babana bunlari yaptigini soyle hayatini o yonde ciz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Oğlum konu çok garibime gitti ondan yazayım dedim. Yorumlarımızı bekliyosun da ne yorumu bekliyosun yani bizden? Kendin cevabını vermişsin zaten ders çalışmak, defter tutmak. Ne yapsın bu forum sana

Deniyorum, bikaç gün sonra tekrar salıveriyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottos

abicim ne guzel kod yaziyosun falan cok yararli, kendine yararli isler yapiyosun. annene babana bunlari yaptigini soyle hayatini o yonde ciz

Babam ağır kalp hastası. O'da çok üzülüyor. Biliyorlar neler yaptığımı, farkındalar hocam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mystic.River

İyi forumlar baylar.

İlk dönem 4 tane zayıfım var. Coğrafya - Tarih - Matematik - Geometri. Birde lise 1'den alttan 3 dersim var...

Ve ben lise 2'de tekrar kalırsam okuldan atılıcam. Ders çalışma isteğim hiç yok. Ne defter tuttum ne bişi yaptım. Okula deftersiz kitapsız gider gelirim.
    PC başında günde 7-9 saat duruyorum. PC'de oyun oynamıyorum. Genellikle yaptığım şey kodlama dillerini(PHP, ASP, MySQL), web tasarımı, hazır scriptler vs. sürekli uğraşıp dururum. İngilizce çeviri yapıyordum bi' aralar Pawn dilinde. Üyelik tarihime bakarsanız bayadır buradayım ama yeni yeni aktiflik gösteriyorum forumda. Ciddiye alacağınızı düşünerek yazıyorum bunları.

Özetle ders çalışma isteğim yok, dikkatim hemen dağılıyor, PC başında çok vakit geçiriyorum ve bu durumdan çok şikayetçiyim. Eğer bu sene de kalırsam hayatım kayıcak. 2 yıldır yazların tadını çıkaramadım hiç..

Senin yerinde olsam çalışırım okadar zor değilki senki onca kod ezberliyorsun.C++ biliyor musun belki biliyorsun ne kadar zor dimi nese mat geo neki onun yanında inan çalışıp yazılım mühendisliğine bile gidebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerocknuq

quote:

Orijinalden alıntı: mystic.River

İyi forumlar baylar.

Senin yerinde olsam çalışırım okadar zor değilki senki onca kod ezberliyorsun.C++ biliyor musun belki biliyorsun ne kadar zor dimi nese mat geo neki onun yanında inan çalışıp yazılım mühendisliğine bile gidebilirsin.

Hocam matematik ve geometri derslerinden sıfır temel.. Hiçbir şey yok.

• Abicim bunu forumda başka biri söylemişti aklımda kalanı anlatıyorum :
    İlk 2-3 hafta 6 dersi 15'er dakika çalış.
    Sonraki 2-3 hafta 3 dersi 30'ar dakika çalış.
    vs.vs arttır böyle alışırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uğur.Can

Abicim bunu forumda başka biri söylemişti aklımda kalanı anlatıyorum :
    İlk 2-3 hafta 6 dersi 15'er dakika çalış.
    Sonraki 2-3 hafta 3 dersi 30'ar dakika çalış.
    vs.vs arttır böyle alışırsın.

Yorumun için teşekkür ederim. Mantıklı
  • ekol hoca dinle iyidir.Gerçekten her ders var orada.
  • O uğraştığın şeyler hiçbir işine yaramayacak en fazla asgari ücrete bir yerde çalışırsın hepsini salla adam gibi çalış üniversiteye git.
  • yahu çalışmak bu kadar mı zor görüyorum ki hayatı boşlayacak tarzda bir lükse sahip değilsin her şeyin farkındasın yani masanına başına geçip günde 2 saat bilemedin 3 saat çalışmak çok mu zor yani 9 saat pc başında oturmaktan.Temelim sıfır demen mazeret değil daha 2. sınıftasın istersen her şey olur yeterki kararlı ol
  • Okulu bırak kendini yazılım dillerinde dahi yap.

Üniversite bitirmesen bile gireceğin yerler var.Neden var onuda söylüyüm.Benim arkadaşlar var bilgisayar müh. okuyor herif daha c++ ne onu bilmiyor.
    Html gibi basit bir dili dil bile demiyorum onu kullanamıyor.

Kendini geliştirirsen her şekilde iş bulursun.Ama net tavsiyem okuluna devam et
  • @omerocknuq
    Bakıcam hocam teşekkürler.

Undress Me Everywhere
    Ben bunlardan bazen kazanıyorum hocam kendi çapımda, o kadar da önemsiz değiller ya

'ressam
    Yorumunuz için teşekkür ederim. Bizim altta oturan öğrencilerden biri bilgisayar mühendisi, bildiğim şeylerle ilgili birşeyler gösterdim, biz bile bunları bilmiyoruz daha dedi. Övünülecek birşey mi bilmem ama ilerisi için işime yaramayacak şeyler gibime geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaxn -- 8 Şubat 2012; 19:35:50 >
  • sözleşmeli er ol
  • Programlamayı hobi olarak yap,derslerinin önüne geçmesin.Sık dişini iki yıl.Zaten sonrasında bilgisayarla ilgili bir bölüm tercihi yaparsın ve severek yapabileceğin bir işin olur.
  • Bilgisayarla olan ilişkine biraz ara ver. Gerekirse interneti kapattır.
    Lise de bende bir bu işlere dalmıştım sıkıntı yaşadım.
    Daha sonra 1 sene interneti iptal ettirdim kullanmadım hiç.
    Kendime gelmiştim diyebilirim. Kaç sene oluyor ama unuttum artık boşa çabalamışım.
  • herkes okuyarak para kazanmıyo ama iyi kötü şu liseyi bitir o kodlamalar çok işine yarar emin ol
  • Willy Willie
    Umarım..

Ersel YILGIN
    Hocam boşa çabalamışım derken? Açar mısınız biraz?

uvb007
    Haklısınız. Ben bunu aileme söylesem ...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.