Arkadaşlar son 1 yıldır çok kötü durumdayım. Hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak çok kötü durumdayım. Geçen sene düzenli ve sıkı bir şekilde ders çalışırıdım. Bu sene elime 1 kere bile elime ders almadım. İlk dönem 4 tane birim vardı. Böyle giderse sınıfta kalacağım. (11.sınıf) Nedense içimden g*tümü üzesim hiç gelmiyor. Sınavlara çalışmadan giriyorum ve derslerde uyuyorum.
Yine son 1 yıla baktığımda yaklaşık 10 kilo aldım. İşte bu beni gerçekten olumsuz etkiledi. Kendimi beğenmemeye başladım. Kendimle barışık olamadıktan sonra napabilirimki? Diyete başlıyorum ama en fazla 5-6 gün. Sonra tekrar yemeklere dalıyorum. Spora gidiyordum 1 aydır spor salonuna uğramaz oldum. Canım çok sıkılıyor ve içimden hep yemek yemek geliyor.
Son 1 yıllık periyoda baktığımızda da kız konusunda da pek başarılı olamadım. Aldığım kilolar beni gerçekten olumsuz etkiledi ve kızlarla rahatça konuşan sohbet eden ben kızlara yaklaşamaz oldum. İçimden bir kızla çıkmak bile gelmiyor. Çünkü kendimi kimseye yakıştırmıyorum. Tipe gelirse giderim var, fena değil ama işte dediğim gibi içimden gelmiyor. Okulda bütün herkes birilerini kovalarken ben mal gibi dolanıyorum ortalarda.
Şu son rahatlık döneminde iyice sorumsuzlaştım. Sadece özgüvenimde bir eksilme olmadı gibi. Hatta rahatlığın verdiği bir özgüven var bende. Özgüvenimde gitse kim bilir neler yapardım :/ Son bir yıl içerisinde saçım yağlandı, cildim yağlandı ve en kötüsü suratımda civilceler çıkmaya başladı berbat bir durumdayım. Çok temiz, titiz bir insan olmama rağmen hormonlardan dolayı sivilce ve yağlanma kaçınılmaz oluyor.
Bu yazıyı yazarken bile bende hala bir rahatlık var. Eğer iki sene önceki gibi olsaydım eminim bu sorunlarım olmazdı. Çok sorumlu biriydim çünkü. Bana verilen her türlü vazifeyi layıkıyla yerine getirirdim ama çok sorumsuz ve rahat bi herif olup çıktım. Bir dönem ,özgüven sıkıntısı çektiğim zamanlarda, hep rahat bir insan olmak istemiştim ama istediğim bu değilmiş bunu anladım.
Lütfen arkadaşlar bana yardım edin. Bu rahat halimden nasıl kurtulabilirim ve yukardaki sorunlarımdan? :/ Fikirlerinize çok ihtiyacım var arkadaşlar.